Şimdi Ara

AGDAKİ KİŞİLERİMİ GÖREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar ben vistadayken görüyordum pcye xp attım. ve olmuo nedense . agdaki diger pc xp ama ona böle bişe gelmio. biraz acemiyim Lütfen yardın edin [modem bizde aga benm]

bu ekran gelio.
     AGDAKİ KİŞİLERİMİ GÖREMİYORUM

• hımm. şimdi bak öncelikle karşı makinaya ping at ynai
    çalıştır/cmd/ping karşı makinanın ip si eğer cevap geliyorsa çalıştır bölümüne \\karşıbilgisyar ismini yaz ve karşına o makinadaki paylaşıma açık dosyalar gelicektir
    yada aynı etki alanında olmayabilirsiniz yani bilgisyarım sağ ıtıkla/ ordan özellikler bilgisyar adı sekmesi oradan etki alanı adına bak aynı olmas gerekli.bunları bir dene istersen.
    yazdıklarım genelde iki makinada dosya paylaşımı yada birbirini görmesi için yapılan ayarlar. hadi koaly gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugracalim -- 9 Şubat 2008; 17:39:48 >
  • öncelikle yardım ettiğin içn tesekkürler agdaki bilgisayarLarı artık görüyorum ama dosya ve yazıcı paylasımı nasıl oluyor.
    ha bide \\karsıbilgisayaradı komuttan yazıyorum parola istıo. bi turlü yapamadım.
    yardım
  • neden parola istediğini bilmiyorum bi ağ ortamı olsa bulundğm yerde bulurdum deneyerek ama karşılaşmadığım için aklıma çözüm gelmiyor.Paylaşıma gelince öncelik sen ağ daki makinaları gördüğünü söylüyorsun o zaman mesela x makinasında yazıcı var onu paylaşım açmak için yazıcı ve faz ayarlının ordan sağ tıkla paylaşım bölümünde payşlaıma açabilirsin.daha sonra y bilgisyarından o bilgisyarın eğer bneim yaptığım yöntem ile sorun yaşıyorsan ynai \\ ile ozaman ağ bağlantılarımda n çalışma grubunda o makinaya ulaşabilrisin oradan paylaşılan dosyalar yazcılar v.s gelecektir ordan sağ tıkla yazıcı simgesine bağlan dediğin zxman yazıcıya bağlanacaksındır.
  • ben onun yaptıgı paylasımları göremiyorum. ama o benmkini görüyor...ag yöneticisi die bişi varmı. ve ben nasıl olurum?

tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 11 Şubat 2008; 14:52:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.