Bildirim
age of emperise tarzı oyunlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar strateji oyunu oynayan kimse yokmu ya -
emperise derken
-
Türkçe dil yaması var mı bilmiyorum.
ama stronghold var, hiç oynamadıysan çok şey kaybettin diyebilirim
oyun hem basit hem daha çok detay barındırıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
Türkçe dil yaması var mı bilmiyorum.
ama stronghold var, hiç oynamadıysan çok şey kaybettin diyebilirim
oyun hem basit hem daha çok detay barındırıyor.
bu oyunun serileri varmı? bu arada hiç oynamadım -
command and conquer generals
türkçesi vardır herhalde ama kıt seviyede bi ingilizcede yeter bunu oynamak için -
var tabi
stronghold
stronghold 2
stronghold 3
var
crusader, deluxe, crusader extreme versiyonları var. bu oyun benim için zirvededir diyebilirim -
Rise of nations emin ol oyun çok zevkli :) -
Ya ben bir kale oluşturmak kuleler vs. teçhizatla o kaleyi savunmak savaşmak istiyorum Age Of Empires buna fazla izin vermiyor. Böyle konusu olan oyun var mı ? :) -
quote:
var tabi
stronghold
stronghold 2
stronghold 3
var
crusader, deluxe, crusader extreme versiyonları var. bu oyun benim için zirvededir diyebilirim
3 ne ara çıkmış yav
ben Empire:Total Warı öneririm türkçe yaması mevcut deniz savaşları ayrıyetten grafikler süper oyna derim tabi aoe 3 kadar zevk vermez ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 2 Ocak 2011; 17:39:50 > -
Rome Total War -
quote:
Orijinalden alıntı: huntelarr
quote:
var tabi
stronghold
stronghold 2
stronghold 3
var
crusader, deluxe, crusader extreme versiyonları var. bu oyun benim için zirvededir diyebilirim
3 ne ara çıkmış yav
ben Empire:Total Warı öneririm türkçe yaması mevcut deniz savaşları ayrıyetten grafikler süper oyna derim tabi aoe 3 kadar zevk vermez ama
2011'de çıkacak.
http://www.stronghold3.com/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X