Şimdi Ara

Age of empire tarzı strateji oyun arıyorum ne önerirsiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
43.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb, arkadaşlar age of empire tarzı strateji oyunu arıyorum eski dönem olsun detaylı olsun istiyom şuan en iyi strateji oyunu olarak ne var piyasada ? Bayadır takip etmiyorum.
    Mesala age of empire gibi, maden çıkarma, ağaç kesmek, tarlalar yapmak gıbı şeylerde olsun ıcınde arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 6 Ocak 2014; 20:22:06 >

• Battle For Middle Earth diyorum ağaç kesme yok ancak tür olarak aynılar. Ayrıca LOTR konu alındığı için ayrı bir oyun benim gözümde.
  • Stronghold crusader

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Stronghold crusader

hocam bu oyunun vıdeoları ınternetten ızledım grafıklerı fılan cok eskı geldı, age of empıreden pek farkı yok, rome total war dıyorlar o nasıl bır oyun onda madencılık agac kesme gıbı seyler yapılıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Battle For Middle Earth diyorum ağaç kesme yok ancak tür olarak aynılar. Ayrıca LOTR konu alındığı için ayrı bir oyun benim gözümde.

teşekkur ederım, bıraz ınceledım age of mitoloji tarzı bır oyuna benzıyor yanlısım varsa affedın, nasıl desem aoe 3 gıbı grafıgı fena olmayan harıtasları buyuk olsun ulke kurayım ılerleteyım savasayım sınır genısletıyım aynı zamanda maden ormann balıkcılık tarla olsun varmıdır tam boyle bır oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Stronghold crusader

hocam bu oyunun vıdeoları ınternetten ızledım grafıklerı fılan cok eskı geldı, age of empıreden pek farkı yok, rome total war dıyorlar o nasıl bır oyun onda madencılık agac kesme gıbı seyler yapılıyormu ?

Bence grafik herşey değil bir dene derim ama aynı zamanda göze hitap etsin diyorsan total war serisi iyidir rome rome 2 medieval

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Battle For Middle Earth diyorum ağaç kesme yok ancak tür olarak aynılar. Ayrıca LOTR konu alındığı için ayrı bir oyun benim gözümde.

teşekkur ederım, bıraz ınceledım age of mitoloji tarzı bır oyuna benzıyor yanlısım varsa affedın, nasıl desem aoe 3 gıbı grafıgı fena olmayan harıtasları buyuk olsun ulke kurayım ılerleteyım savasayım sınır genısletıyım aynı zamanda maden ormann balıkcılık tarla olsun varmıdır tam boyle bır oyun

Sınır Genişletme falan diyorsanız Total War Rome 2 yi öneririm ancak onda ağaç kesme ,odun toplama falan yok ordular kurup sınırlarını genişletiyorsun ayrıca ekonomide çok önemli oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim, o zaman ben rome total war 2 yi deniyim, keşke yenı aoe serisi çıksa.
  • Rise of Nations grafiklerde yeterli bence .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Rise of Nations grafiklerde yeterli bence .

Onda suda gitmeyi ögrenene kadar kafayı yemistim

• Empire earth serisi

Not:empire earth 1 oynamanı tavsiye ediyorum

EE2 VE EE3 OYNAMA ZEVKI DAHA DUSUK

• quote:

Orijinalden alıntı: borembo

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Rise of Nations grafiklerde yeterli bence .

Onda suda gitmeyi ögrenene kadar kafayı yemistim

• Önerdiğiniz oyunlar win 7 de çalışır mı arkadaşlar ;?
  • empire total war diye bir oyuna rastladım nasıldır arkadaşlar grafıklerı guzel gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 7 Ocak 2014; 16:07:08 >
  • total war serisini önermiş bazı arkadaşlar ama total war AoE 3 tarzı bir oyun değil sıra tabanlı bir oyun bi kere. Eğer o tarz bir oyun arıyorsan Empire Earth tavsiye ederim çok zevklidir ama grafikleri bi tık altındadır ama savaş mekaniği AoE 3 ten iyidir AoE 3 te yeri geldimi tek tip askerle bile oyun kazanabilirsin EE de böyle bi durum söz konusu değil oyun hakkında detaylı bilgiyi internetten bulabilirsin(senaryosu 10 üzerinden 7 diyebilirim ama online ve single playerı 10/9 dur.) Anno 1404 de bir alternatif istediğin tarzda bir oyun hemde 2009 çıkışlı sanırım yinede bana EE nin verdiği zevki vermemişti. Bunların dışında Stronghold Crusaderi önerebilirim ama o oyunda hem 2002 yapımı hemde biraz daha eski bir zamanda geçiyor. Başka oyunlarda vardır yeni çağı içine alan ama şuan aklıma gelmiyor gelirse yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 10 Ocak 2014; 23:19:26 >
  • Empire Earth W7'de çalışır.
  • knighst of honor oyna biraz başta oynamasına alışamassın ama alışınca çok güzel oluyor osmanlılarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: borembo

Empire earth serisi

Not:empire earth 1 oynamanı tavsiye ediyorum

EE2 VE EE3 OYNAMA ZEVKI DAHA DUSUK

+1
  • Rise of nations da senin istediğin herşey mevcut command and conquerer serilerine de göz atabilirsin

• 100 yıl geçsede age of empires'ın yerini hiç bir şey tutamaz .! Ne oynadıysam aynı tarz fasa fiso ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.