Arkadaşlar bilgisayarımla ,CoH,CoD MW2,Dragon Age,Batman AA,NFS Shift vs vs gibi oyunları yüksek çözünürlükte Very High detaylarda Akıcı bir şekilde oynuyorum.Geçen gün Age of Empires 3 ü yükledim fakat oyunda sürekli takılmalar , donmalar ve ağırlık var yani nasıl anlatayım durduk yere donuyor ara ara cok sıkıcı oynanmıyacak derece sıkıyor. Acaba bu benden patch ile fln düzelecek birşeymi ? Ne yapayım Yoksa Microsoft'un agzını kırarım
Oyunda Türk düşmanlığı var.Türkler Oyunda Barbar olarak gösteriliyor ve bir bölümde 'Köpek Türk' Diyaloğu geçiyor.Tavsiyem boş ver bu oyunu
O zaman agzırı kırayım ben bill amcanın AoE 2 Conq seviyorum ama
Onunda agzını kırayım
grafikler oynanabilirlikler açısından aoe 3 favorim
Sanırım milletin bir yerlerini kırmayı çok seviyorsun Aman dikkat et de yanlış yerlere gelmesin o yumruklar Konuya gelecek olursak oyunun sahte ise büyük bir ihtimalle kopyalarken bir hata olmuştur.
cd çiziktir tabi cd ile oynanıyorsa
quote:
Orijinalden alıntı: byrahim
Oyunda Türk düşmanlığı var.Türkler Oyunda Barbar olarak gösteriliyor ve bir bölümde 'Köpek Türk' Diyaloğu geçiyor.Tavsiyem boş ver bu oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssasin
cd çiziktir tabi cd ile oynanıyorsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme