Şimdi Ara

Age of empires 3 oynamak istiyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 1 aydir kuzenimle birlikte age of empires 3 oynuyoruz kendimiz botlarla oynamaktan dolayi sıkıldik ve artik oyun sarmamaya basladi. Eger aranizda hala Age of empires 3 sevenler varsa bize katila bilirler.

Oyunu GameRanger Uzerinden Oynayacagız

Iletisim.www.facebook.com/Liquemss

Irtibat tel isteyenler ozele pm braka bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0neßye35 -- 9 Nisan 2013; 12:33:45 >

• ben oynayabilirim ama çok iyi bir oyuncu değilim
  • Bizde Pek Professıonel sayılmayız ;)
  • gameranger her. pc de oluyosa neden olmasin versiyonu guncellemediusen benim eski versiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardesoİm biz henuz gamerangeri kurmadik olmassa eski surumunu indirip oyle oynariz ;) faceeBooktan ulasa bilirsen daha seri iletisim kura biliriz istersen

• http://m.facebook.com/profile.php?id=100001544120876&refid=8 ekle gameranger kurar oynariz aoe 3 guzel oyu dur

• gameranger kota yer mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0neßye35 0 kullanıcısına yanıt
    ben age of empire3 ü yeni indirdim şehir,fabrika,değirmen vs. her şey kuruyorum fakat belli bir zaman sonra düşman askerler gelip her şeyimi yıkıyorlar asker çıkartamıyorum bölgemi koruyamıyorum ne yapmam lazım bir de hileler de işe yaramıyor entere basıp yazıyorum ama olmuyor bana düzgünce anlatabilirmisiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckurdu52 -- 24 Nisan 2014; 18:31:26 >
  • Bizde oynuyoruz. Gameranger'dan: quArex eklerseniz oynarız beraber.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.