Bildirim
Age of empires 3 oyun açma.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Steam'den aldıysanız ESO sunucularına girip oynayın zaten. Multiplayer > ESO... Kullanıcı adı ve şifre belirleyip lobiye girebilirsiniz. Lakin oyuna sıfırdan başlamış gibi olacaksınız. XP puanlarınız, kartlarınız falan hep sıfırlanacak. Kayıt dosyaları da kurtarmayacak. -
Dostum bir arkadaşımız gamerangerdan katılıyor bize 3 kişi oluyoruz ve şöyle oluyor orijinal oyunu olan arkadaşım gamerangerdan oda kuruyor indirmiş olan arkadaşımla oyuna girebiliyorlar ama ben kurduğu odayı göremiyorum.ne yapmam gerek ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtmtl
Dostum bir arkadaşımız gamerangerdan katılıyor bize 3 kişi oluyoruz ve şöyle oluyor orijinal oyunu olan arkadaşım gamerangerdan oda kuruyor indirmiş olan arkadaşımla oyuna girebiliyorlar ama ben kurduğu odayı göremiyorum.ne yapmam gerek ?
Görmen lazım, bunun oyunla alakası yok bence. Gameranger ile ilgili bir problemdir diye düşünüyorum. Benimkisi orijinal, korsan olan arkadaşımla sorunsuz oynuyoruz Gameranger üzerinden.
Olmazsa sen kur, onlar girsin. Çeşitli varyasyonlar deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 10 Temmuz 2015; 0:55:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X