Şimdi Ara

Age of empires 3 oyun açma.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Bir arkadaşımla beraber steamden age of empires 3 aldık ama oyun kuramıyoruz gameranger falan denedik ama beceremedik yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

• Steam'den aldıysanız ESO sunucularına girip oynayın zaten. Multiplayer > ESO... Kullanıcı adı ve şifre belirleyip lobiye girebilirsiniz. Lakin oyuna sıfırdan başlamış gibi olacaksınız. XP puanlarınız, kartlarınız falan hep sıfırlanacak. Kayıt dosyaları da kurtarmayacak.
  • Dostum bir arkadaşımız gamerangerdan katılıyor bize 3 kişi oluyoruz ve şöyle oluyor orijinal oyunu olan arkadaşım gamerangerdan oda kuruyor indirmiş olan arkadaşımla oyuna girebiliyorlar ama ben kurduğu odayı göremiyorum.ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtmtl

Dostum bir arkadaşımız gamerangerdan katılıyor bize 3 kişi oluyoruz ve şöyle oluyor orijinal oyunu olan arkadaşım gamerangerdan oda kuruyor indirmiş olan arkadaşımla oyuna girebiliyorlar ama ben kurduğu odayı göremiyorum.ne yapmam gerek ?

Görmen lazım, bunun oyunla alakası yok bence. Gameranger ile ilgili bir problemdir diye düşünüyorum. Benimkisi orijinal, korsan olan arkadaşımla sorunsuz oynuyoruz Gameranger üzerinden.
    Olmazsa sen kur, onlar girsin. Çeşitli varyasyonlar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 10 Temmuz 2015; 0:55:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.