Şimdi Ara

Age Of Empires II Rehberi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
9
Favori
112.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jansay

Abi hala Age Of II oynanıyor mu yaf?!* Hakikaten güzel oyun ama tercihim Age Of III...

oynanamazmı yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

Orjinalden alıntı: sahma

Bende vista'da çaloıştıramıyorum bizde halen multi oynarız ; ben AOE III'e bulaşmadım henüz.. Yeni oyuna alışmak zor geliyo .. Vistada çalıştıran olursa banada mesaj atsın sevinirim .

Ya vista da çalıştırabilen yok ya da kimse yardım etmek istemitor..Kaç gündür 3 konuya yazdım cevap yok.

bende vista kullanıyorum ama çok güzel çalışıyor çok nadiren haritada renk sorunu çıkıyor o da haritayı tekrar başlatınca halloluyor

Nasıl çalıştırdın yav vista'da ben uğraştım baya olmadı. Normal yükleme dışında neler yaptın?

• quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Abi hala Age Of II oynanıyor mu yaf?!* Hakikaten güzel oyun ama tercihim Age Of III...

oynanamazmı yaw

3den daha güzel
  • Arkadaşlar kopya olarak AoE2 alsam multiplayer(online) oynayabilirmiyim?? hangi ek paket leri almam lazım ? Hangi patch leri indirmem lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.Barkley

quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

oynanamazmı yaw

3den daha güzel

Bence Age of III en iyisidir. Ama renkler ve zevkler tartışılmaz, oda çok iyi bir oyun

• malesef xp de çalışmıyor....

genede güzel çalışma diyemem her yerde var...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sahma

Bende vista'da çaloıştıramıyorum bizde halen multi oynarız ; ben AOE III'e bulaşmadım henüz.. Yeni oyuna alışmak zor geliyo .. Vistada çalıştıran olursa banada mesaj atsın sevinirim .

Ya vista da çalıştırabilen yok ya da kimse yardım etmek istemitor..Kaç gündür 3 konuya yazdım cevap yok.

bende vista kullanıyorum ama çok güzel çalışıyor çok nadiren haritada renk sorunu çıkıyor o da haritayı tekrar başlatınca halloluyor

Nasıl çalıştırdın yav vista'da ben uğraştım baya olmadı. Normal yükleme dışında neler yaptın?

hiç birşey sadece 14 ytl ye orjinal age of empires paketi aldım(içerisinde AOE3'e kadar olan serinin tamamı var,mythology hariç) yükledim o kadar. Age of emprise 2 bir yana ilk oyun bile çalışıyor ara sıra oynuyorum nostalji oluyor

• @fenerlix07

Bahsettiğin AOE paketi nerede satılıyor? Fiyatı baya uygunmuş.
  • Bimekste filan görmüştüm o pakedi..

AEO2 Conq. oynamak için en kalabalık server hangisidir..zonedan sonra girmemiştim hiç, bir bakayım..
  • bu yazıyı hazırlayanlara cok büyük saygım var ama sunu söylemek isterim tam anlamıyla noobsunuz..

hele şu lafa cok sinirlendim ''en gücsüz ırk aztec!!'' arkadaslar bu oyunda en gücsüz ırk yoktur önemli olan kullanabilmektir. benm en sevdigim ırk aztec karsımda hangi ırk olrsa olsn kimse bana karsı koyamıyo.

age 2 conq ta ögrenmeniz gereken tek şey: bu oyunun en güclü askeri paladin degil ve bu oyun sadece kale askerleriyle oynanmaz!!!! ben altın yapmadan bitirdigim oyunları hatırlıyorm sadece skir+halber ile yanında ramle oyun bitiriyorm^^
  • Hangi serverda oynuyosunuz nette? en kalabalık hangisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akales

bu yazıyı hazırlayanlara cok büyük saygım var ama sunu söylemek isterim tam anlamıyla noobsunuz..

hele şu lafa cok sinirlendim ''en gücsüz ırk aztec!!'' arkadaslar bu oyunda en gücsüz ırk yoktur önemli olan kullanabilmektir. benm en sevdigim ırk aztec karsımda hangi ırk olrsa olsn kimse bana karsı koyamıyo.

age 2 conq ta ögrenmeniz gereken tek şey: bu oyunun en güclü askeri paladin degil ve bu oyun sadece kale askerleriyle oynanmaz!!!! ben altın yapmadan bitirdigim oyunları hatırlıyorm sadece skir+halber ile yanında ramle oyun bitiriyorm^^

biz burda oyuncuyu diil birimlerin puanlarını karsılastırıyoruz.e zaten herkesin stratejisini de karşılaştıramayız burda.ewt, sen aztecleri cok ii kullanabilirsin, seni gercekten tebrik etmek lazım, ama oyuna yeni başlayan biri elbette ki tech tree'sindeki cogu terfisi açık, ii bi unique birime sahip bi ırkla başlamak ister.biz de bu konuda boyle arkadaslara yardımcı olmak istedik.hangi ırkın kalesinden hangi birim cıkar, kimin terfileri acık, kim offensive kim defensive, bizim bilgi vermek istedigimiz konular bunlardı.
    ayrıca ilk cumlende tam bi celiski war.yani, "konuşmak istiyorum, ama içimden gelmio" gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 8 Aralık 2007; 18:39:50 >

• benim şimdiye kadar oynadığım en güzel oyun yapana helal olsun diyorum...
  • @fenerlix07

nerden aldın o 14 ytllik pakedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 8 Aralık 2007; 23:13:36 >
  • güsel çalışma elibe sağlık
  • hayatımda gördüğüm en kötü rehber. baştan sona yanlışlarla eksiklerle dolu.

1. monkları güçlü olan ırk aztec. maya değil.

2.hiç bir özelliği olmayan gothlar imperialde +10 population barrackstan 7 saniyede basılabilen champion ve oklara karşı neredeyse ölümsüz olan huskarllar ile çok güçlü olabiliyor.

3.azteclere kötü demişsin. eğer altın sorunu yoksa oyundaki tartışmasız en iyi ırklardan biri. eagle+jaguar kombosunu durdurabilecek çok az ırk var. (jaguar teutonic knight dışınaki bütün yayaları en fazla iki vuruşta teutonic knight'i 3 vuruşta öldürüyor.)

4.tarihte türkler bizansa kök söktürmüş olabilir ama oyunda türklere karşı alınabilecek en iyi ırklardan biri bizanstır. (cataphract)

aslında her en iyi ırk diye bir şey olmamasına karşın çoğu pro oyuncuya göre bir kaç istisna harita dışında(yucatan,ghost lake, yada deniz içeren) oyunun en iyi ırkı hunlardır.

en büyük artıları eve gereksinim duymamaları. özllikle arabia türü açık haritalarda çok güçlüler.

• arkadaşlar bişi sorucam ben makineye karşı oynamak istiyorum oyuna giriyorum adamlar sadece bina yapıp bekliyor saldırmıyor sizce bunu nedeni ne olabilir hiç bir patch filan yüklemedim sadece conquerors paketi kurulu yani çok salakça oynuyorlar çözümü varmı bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

hayatımda gördüğüm en kötü rehber. baştan sona yanlışlarla eksiklerle dolu.

1. monkları güçlü olan ırk aztec. maya değil.

2.hiç bir özelliği olmayan gothlar imperialde +10 population barrackstan 7 saniyede basılabilen champion ve oklara karşı neredeyse ölümsüz olan huskarllar ile çok güçlü olabiliyor.

3.azteclere kötü demişsin. eğer altın sorunu yoksa oyundaki tartışmasız en iyi ırklardan biri. eagle+jaguar kombosunu durdurabilecek çok az ırk var. (jaguar teutonic knight dışınaki bütün yayaları en fazla iki vuruşta teutonic knight'i 3 vuruşta öldürüyor.)

4.tarihte türkler bizansa kök söktürmüş olabilir ama oyunda türklere karşı alınabilecek en iyi ırklardan biri bizanstır. (cataphract)

aslında her en iyi ırk diye bir şey olmamasına karşın çoğu pro oyuncuya göre bir kaç istisna harita dışında(yucatan,ghost lake, yada deniz içeren) oyunun en iyi ırkı hunlardır.

en büyük artıları eve gereksinim duymamaları. özllikle arabia türü açık haritalarda çok güçlüler.

al bendende o kadar arkadaşım
    üst düzey land map(yucatan arabia vb..) oyuncusu olarak
    1-gothlara vasıfsız diyen sadece +10 pop limite faydalı diyen biri oyunu bilmiyordur gotların en önemli özelliği barakalarının hızlı çalısmasıdır
    2-catapracte(yazamadım) son kalkanı olmadığından dolayı okçuya karşı zayıftır
    3-vasıfsız dediğin maya aztec bence oyunun en sağlam ırklarındandır yukarda arkadasta demiş aztecte jaguar eagle ikilisi kralına gider arkasına siege yanına atlı bir ırkla destek ver bakayım kim duruo ne gelirse kesersin
    ayrıca taç +4 attack weriyor

maya desen çinle beraber en kral okculara sahip ırk at gibi eagleları ile uzun tanklama yapabilirsin
    4-teutonun sadece tetonicten ibaret gösterilmiş
    5-6-7-
    diye gider bu liste ama uzatmanın alemi yok oyunu bilmeyen birinin elinden çıkma yapılmış bir rehber olduğu bariz her türlü age of sorusu veya maç teklifi için pmleriniz bekliyorum

• sağol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaider

Zamanında ne oynamıştım ama şimdi ne gerek var ki bu konuyaOyunnun yenisinin çıkmasıdan sonra 1 yıl geçti bi de ek paket geldi.

age of empires 2 bir klasik oldu. dunya pc oyun sampiyonalarını incelersen age3 değil age2, starcraft2 deil starcraft1, counter strike sorce degil 1.6 yada zero hour oynanır her serinin bir klasigi vardır. age of empires serisinin klasigi de age 2 dir. mesela warcraft ta tam tersi bir durum soz konusu klasigi warcraft 3

sanırım serinin klasigi olması icin oynanabilirligin yuksekligi goz onunde tutuluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.