ne yaptıysam dusman gelişmiyor yani zor seceneginde 6 devletle bile savastım ama oldugu gibi duruyor dusman . şehir merkezi binalarından baska bir ilerlemeleri yok nasıl bu oyunu gerektigi gibi oynayabilirim?
senin oyunda problem olabilir. normalde expert açınca sen ordunu yapmadan koca bir ordu ile karşılaşıyorsun
ne yapmamı tavsiye edersin yeniden mi download edeyim?
yeniden et ama farklı bi kaynaktan. aynı kaynaktan indirirsen belkide kaynak problemlidir. boşuna indirmiş olursun. razor bu işte iyidir. onunkini bulursan onu indir.
o kadar secenek var indirdik aksilşige bak. ama bir oyundada boyle arıza olması ne ilginc adamlar savasmıyor turk memurlar gibi sadece oturuyorlar:D neyse yeniden download edecegiz
sarıl simdi kotaya indirde oyna:)
bendeki yüzüklerin efendisi battle for middle eart de şöyle bir problem var. oyuna başlıyorsun. herşey normal. 2 dakika geçiyor binaların bir anda patlayıp piyadelerin bir anda yere yığılıyor. oyunu kaybediyorsun :D bazen hatalı korsanlanmış oyunlarda bu tarz tuhaf problem çıkabiliyor. ama madem kotalı internetin var biraz daha araştırıp bu sorunla karşılaşmış veya bu sorunu çözmüş birilerinin mesajlarını forumlarda ara derim. ben sadece bi olasılıktan bahsediorum. belkide problem bu değildir. sonra bana kotamı yedin diye küfretmeyesin :P
yok canım haşa:)
ama olmadı ikinciyide sabaha kadar indirdim aynı sorun farklı yerlerden indirdim
off ne yapacagım simdi?
nerede hata yapıyor olabilirim?
skirmish midir nedir sonra detmach o kadar
lütfen yardım edin.
Çok İlginç O Zaman Sen Çok Professionelsin
anlamadım. gitti. pek anlasılır gibi de değil.
Expert olarak açarsan sorunun çözülmüş olur.
olmadı.. olsa bile expertte oynamak oo neler istemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme