Bildirim
Age of Empires Mobile çıktı! Hayal kırıklığı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu oyun age of empires değil ki . Piyasada ki strateji oyunlarının aynısını yapmışlar. Tabi ki hayal kırıklığı -
Bu oyunu erken erişimde yarım saat kadar denemiştim ama hiç sevemedim. Öğretici kısmı bahsettiğiniz gibi çok sıkıcı ve uzun sürüyor.
Faydalı bir ön inceleme olmuş. Bu tarz mobil tarzı inşa etme oyunlarını sevmiyorum. Çok gereksiz ve lezzetsizler.
Northgard gibi önerebileceğiniz, strateji veya başka türlerde PC'ye yakın, para ve zaman tuzağı olmayan kaliteli oyunların önerildiği bir video içerik sizlerden bekliyoruz... -
oyunu ASLA oynamayın. ismine aldanmayın. bildiğimiz "age of" ile alakası yok. mobilde yüzlerce olan strateji oyunu. ve kesinlikle P2W bir oyun. ne kadar paran varsa o kadar güçlüsün. -
Şu leş gibi oyuna 15 dk video için para mı aldınız? -
Para alsalar video boyunca yermezlerdi.
-
Sonuna kadar haklısınız.
Hayal kırıklığıdır. P2W kesinlikle
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu oyun age of empires değil ki . Piyasada ki strateji oyunlarının aynısını yapmışlar. Tabi ki hayal kırıklığı
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X