Şimdi Ara

Age Of Empires ONLİNE >> Başlıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu indirmeye çalısıyorum ama clıentler arasında turkısh olmadıgı ıcın englıshı ındırıyorum ındırırken sızın dılınız setupu desteklemıyor dıye hata alıyorum pc nın dılını ıngılızce yapıp tekrar denedım tam ındırırken tr oluyor yıne hatayı verıyor sızde de boyle mı acaba
  • ben de diğer foruma yazmıştım burayada yazayım :=) (http://forum.donanimhaber.com/m_42199066/mpage_2/f_/key_//tm.htm#51748664 ) ...

age of empires online başladı bugün :=) .. ama ben oyuna giremedim o ayrı :S ... indirip kurması baya sürdü (2 saat belki daha fazla - çok yoğun oldukları içindir diye düşünüyorum yoksa benim internet hızlı- ) ...

nese indirdi kurdu falan oyunu açtım windows live ile giriş yapmak gerekiyomuş msn adresimi yazdım gir dedim bu seferde serial key istedi ! :| bu serial key nedir onu anlamdım yokki oyunun sitesinde böyle bişi ...

bide "i need a serial" diye seçene kvar ona bastım bi oyunu küçültüp "games for windows marketplace" diye bişeye giriş yapmaya çalışıyo ama giremiyo ben xbox falan kullanıcısı olmadığım için e-mail adresimi gamertag falan olarak ayarlamamıştım ... onu ayarlamak için kayıt sayfasına gittim türkiye seçeneği yok abd olarak kayıt olmaya çalıştım boş sayfa geldi en sonunda yani oyunu TR den oynayamıyoz mu xbox ımız olmadığı için anlamadım ne saçma şey ya..

nasıl yapılcağını biri anlatabilirmi bide serial olayı nedir?

• çok garip ... serail kısmında i need serial e bastıktan sonra windows live messenger benzeri bi program açıldı ordan otomatik giriş yaptı benim -email adresim ile ...meğersem ben gamtag almışım daha önce galiba ama hiç sanmıyorum ayrıca giriş yapınca açılan yerde kullanıcı nick i olarak "beefyflower96" gibi bişi yazıyo HAYATIM BOYUNCA BÖLE bi nick ne kullandım ne gördüm sahte olarak bile böyle bi nick kullanmam ...(nicklerim bi kaç tane sabittir xpugur ugurux ugux falan )...ya bi şekilde başkasının hesabına giriş yaptı yada başka bi gariplik oldu ama anlamadım nese bu uygulama açııkken hiç bişi yapmadan oyuna geri döndüm sunmit dedim hatalı bi serial girip sonra "bu yanlış serial" uyarısı tekrar winodws live game e giriş yapıyomuş gibi yaptı bu sefer serial kendiliğinden yazılıydı "submit" dedim ve oyuna girdim :)
  • indirdim kurdum oynuyorum.. grafikleri oyunun menüleri çok hoş duruyor.
  • Bende şuanda indirmeye çalışıyorum, 1mbit bağlantıyla ne kadar sürcek bakalım..
  • arkadaşlar ŞEHRİ KURDUM fakat oyunu çözemedim hiç bişi yapamıyorum ne yapacaz bilen varmı ?
  • yaa oyun saçma başlıyo :s ... bissürü görev yapmak gerekiyo "quest" ... yaşlı amcaya basıp verdiği görevi kabul edip sağ üstteki haritanın sol alttaki "quests" simgesine basıp haritada görevleri görüp (ünlem işareti) o görevlere gidip istekileri şeyleri yapıyoz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marksman12

arkadaşlar oyunu indirmeye çalısıyorum ama clıentler arasında turkısh olmadıgı ıcın englıshı ındırıyorum ındırırken sızın dılınız setupu desteklemıyor dıye hata alıyorum pc nın dılını ıngılızce yapıp tekrar denedım tam ındırırken tr oluyor yıne hatayı verıyor sızde de boyle mı acaba

aynı sorun bendede var. bana windows xp türkçe hotfix gerekli.
  • oyun acmıyor nedendir acaba
  • kullanıcı adım ve şifremle sitesinden giriş yapıyorum ama oyuna girdiğimde giriş olmuyor ıp hatası veriyor nedendir acaba yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Marksman12

arkadaşlar oyunu indirmeye çalısıyorum ama clıentler arasında turkısh olmadıgı ıcın englıshı ındırıyorum ındırırken sızın dılınız setupu desteklemıyor dıye hata alıyorum pc nın dılını ıngılızce yapıp tekrar denedım tam ındırırken tr oluyor yıne hatayı verıyor sızde de boyle mı acaba

aynı sorun bendede var. bana windows xp türkçe hotfix gerekli.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var acaba yardım edebilecek var mı?
  • Oyun pek beklenen ilgiyi görmedi galiba, en azından donanımhaber de öyle
  • oyun birde çalışsa
  • oyuna giren varsa bi kanıt koysun giriş ekranından
  • Beyler oyuna giriyorum ID PASSWORD yazıyorum sonra product key istiyor o keyi nasıl bulucam ??
  • bende ise ıp problemi veriyor acaba nedendir
  • şimdi oyunuada girmiyor dll istedi indirdim başka bişi istiyo sildim tekrar yükledim aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet

oyuna giren varsa bi kanıt koysun giriş ekranından

http://imageshack.us/photo/my-images/847/spartan2011081618590779.png/
  • arkadaslar bazı yerlerde oyun ilk 40 saat bedava yazıyor 40 saaten sonra oynamak icin para ödemek gerekiomus öle yazıo dogrumu?
  • peki nasıl giriyorsunuz oyunu nereden indirdiniz oyun nasıl giriliyor ıp sorunu veriyor bende modeminiz nedir nasıl bağlandınız bende bi türlü olmuyor ıp sorunu veriyor bana msn adresini bana özelden atarsan beni aydınlatırsan oradan cok daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.