Şimdi Ara

Age Of Empires ONLİNE >> Başlıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyanın en ünlü strateji oyunlarından birisi olan Age of Empires, yeni bir oyunla egemenliğini devam ettirmeye geliyor! Ensemble Studios'un kapanmasından sonra oyunun haklarına sahip olan Microsoft, efsane oyunun ölmesine izin vermeyerek, internet üzerinden oynanacak olan yeni bir Age of Empires oyunu için çalışıyor. Age of Empires'a benzer oynanışı, internetten indirilebilir olması, co-op multiplayer görevleri, imparatorluk yaratma ve kaynak yönetimi, alışması kolay RTS kontrolleri ve son olarak çizgisel farklı grafikleri ile sadece Age of Empires hayranlarını değil tüm RTS severleri etkileyecek olan Age of Empires Online ile ilgili tüm bilgilere Age of Empires Online Türkiye sitesinden ulaşabilirsiniz!

Oyunda 4 ırk mevcut:

Yunanistan: Güzelliğin, sebebin ve tutkunun antik toprakları... ve savaşın! Nüfusu, kin besleyen akıllı filozoflar ve soylu savaşçılardan oluşan bir yarım ada ve dağılmış adalar topluluğu, Yunanistan, Akdeniz'in kontrolü için savaşan kültürlerin arasında bir kale olarak duruyor. Onlar, bir imparatorluğu felaketler ve salgın gibi yayılan çatışmalar arasında korumaya çalışırken Yunanların kontrolünü alın.

Mısır:Nil nehirinin sahillerini ortadan ikiye ayıran bir imparatorluk, Mısır, gelişmiş tıp, tarım, sanat ve reddedilemez savaşçılık cesaretine sahiptir. Bu, firavunların sürekli değişen kumlarda hafif bir egemenlik sağlamasına yol açmıştır. Şimdi ise, Mısır sınırlarını geliştirip başka ülkeleri fethetmenin planlarını yapmaktadır, aynı, yakınındaki diğer ülkeler gibi. Mısır güçlerine komutanlık ettiğinizi ve zafere ulaşarak onları bir bölgede hükümdar yaptığınızı düşünün.

Kelt:Kuzey kabilelerinin istilacıları burada! Metal işçiliğinin ve marangozluğun ustası olan Galyalıları alın ve Age of Empires Online'ın içindeki yeni topraklarla yeni meydan okumaları keşfedin! Çılgınlaşmış Woad Raiders, tehlikeli Druids ve güçlü Galya Swordsmenleri gibi birimleri öğrenirken soğuk kuzey diyarlarında dolaşın. Galyalılarla birlikte yeni donanımlar ve muhteşem ödüller kazanın!

Pers:Doğu'ya yol alın ve Persleri kontrol edin. Antik zamanların en güçlü imparatorluklarından birisi olan Persler, şu an bilinen dünyanın bir çok kısmını geçmiş zamanda yönetmiş ve kültürel etkilerini gezegene yaymıştır. Ölümsüzler, Atlı Pers okçuları ve özel Filli üniteler gibi eşsiz birimlerle savaşın. Yeni birim donanımlarını ve Akıl hocalarını keşfedin. Tekli oyun ve PvP savaşları sizi bekliyor.

Oyunun beta sürümü vardı ama kısa bir süre önce kapandı 16 Ağustos 2011 normal olarak açılıcaktır ...
    Oyunda bugüne kadarki age of empires gibi olup üstüne daha çok grafik ve özellikler eklenmiştir...
    Oyunda LeveL ve Questler(Görevler) sistemi vardır....
    Oyuncuların rahatlıkla oynayabiliceği PvP(savaş) sistemi gelmiştir... 1vs1 2vs2 vb...
    Oyun hakkında herşey için resmi siteye bakabilirsiniz özel videolarla oyunu çok güzel tanıtmışlar...

Oyunun Resmi Sitesi : http://ageofempiresonline.com/
    Yardımcı Linkler: http://aoe-online-turkiye.tr.gg

Resmi siteden alıntıdır ve yorumlarımda dahil :)
    16 Ağustosu sabırsızlıkla bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANRA37 -- 15 Ağustos 2011; 18:40:49 >

• Şu anda oynuyorum. Beta testerlara erken giriş hakkı tanıdılar. Betadan bu yana oyunda bir çok iyileştirme yapılmış ve daha zevkli bir hal almış. Fakat, bazı özelliklerden yararlanmak için Preminum Paketleri almanız gerekebiliyor. Örneğin Mavi itemlar, Ranked PvP, Özel dekorasyonlar gibi...
  • yani online i Travian gibi bir oyun mu yoksa Age of mythology deki gibi online mi ? bir lobby de oyuna giricez ordan şehir kurup savaşıcak mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

yani online i Travian gibi bir oyun mu yoksa Age of mythology deki gibi online mi ? bir lobby de oyuna giricez ordan şehir kurup savaşıcak mıyız ?

Lobby diye bir şey yok. İki türlü bir oyun da değil ama aom da daha çok yakın. Sürekli sabit bir şehrin oluyor ama nasıl anlatıyım bu şehirden bağımsız olarak her göreve veya pvpye girdiğinde başka bir köy daha oluşuyor.
  • Betayı kaçırdım sonradanda oyuna giremedik :)

Evet Age Of Mtyloji gibi ama çok daha güzel ve online level xp point ve PvP Sistemi gelmiş
  • Evet oyun Age of Mythology'e daha yakın bir şekilde seyrediyor. Ana bir şehrin var bu şehire dekor, skill, zırh, ham madde binaları kuruyorsun.
    Ham maddeler ile yine aynı şehirde binalar yapılıyor veya crafting işlemleri gerçekleştiriliyor. Craft edilen itemları bir başka bine ile ünitelere giydirebiliyorsun. Veya binalara statlar katabiliyorsun. Level atladıkça skill pointler geliyor ve bu skill pointler ile yeni binalar veya yeni özellikler kazanıyorsun. Örneğin %3 + villager hit point veya Stable binası gibi.

Görevlere veya Pvp'lere gittiğinde yeni bir ufak köy kurmuş oluyorsun. Aynı Age Of Empires serisindeki oyun şekli ile devam ediyorsun. Görevler Co-op olarakta party ile yapılabiliyor :)

Gayet zevkli olmuş. Oynayan arkadaşlar GamerID'lerini yazarlarsa oyun içinde iletişim kurabiliriz. Benim ki RazielGarriSon .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone -- 9 Ağustos 2011; 23:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone

Şu anda oynuyorum. Beta testerlara erken giriş hakkı tanıdılar. Betadan bu yana oyunda bir çok iyileştirme yapılmış ve daha zevkli bir hal almış. Fakat, bazı özelliklerden yararlanmak için Preminum Paketleri almanız gerekebiliyor. Örneğin Mavi itemlar, Ranked PvP, Özel dekorasyonlar gibi...

ben de beta testerım ama oynayamıyorum sen nasıl oynuyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım aralardan seçtiler bilemiyorum. Çünkü çok bug report ettim, destek ve istekte bulundum. Sanırım o yüzden :) Zaten kaldı 5 gün :)
  • oyun b2p mi ?
  • Bu age of empire onlineyi anlamıs deyilim oyun yarın gelicek ve hala setup yok oyunun yoksa ben mi göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycracer

Bu age of empire onlineyi anlamıs deyilim oyun yarın gelicek ve hala setup yok oyunun yoksa ben mi göremedim ?

Setupu yarın çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANRA37

quote:

Orijinalden alıntı: mycracer

Bu age of empire onlineyi anlamıs deyilim oyun yarın gelicek ve hala setup yok oyunun yoksa ben mi göremedim ?

Setupu yarın çıkıyor...

setupla oyunun aynı gün cıkması sacma :S yüklenme olucak
  • betasında bulundum. Oynamak için ilk başta satın almak gerekiomu yoksa direk girebiliomuyuz indirip çözmedim .
  • oyun downloadı sıtede mevcut. az once ındırdım bırazdan oyunda olurum kapalı degıl ıse hala.
  • ya ben game windowsdan indiremiyorum nasıl yapıcam baska download falan yokmu :S
  • onu mutlaka indirmen gerek . onun üzerinden oyunu downlad yapıyor .
  • ya indirdim fakat hata alıyorum cözümünüde bulamadım arastırmakdan yoruldum ya :S pff :(
  • zamanında bende hataayla ugrasmısdım nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum ama xD sıtelerden bulup halletmısdım .
  • format atıcam baska cd ile bakalım ins olur :S 1 saat sonra sonucu yazarım :(
  • bedava değil miydi bu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.