Şimdi Ara

Age Of Empires ONLİNE >> Başlıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son çare dediğiniz gibi işletim sistemini değiştirmek gibi duruyo...
  • hayır değil bende de win 7 ultimate var ama profil downloading yazsıından sonra bende.bağlantı hatası alıyorum.çözümü formatta aramayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeFores

quote:

Orijinalden alıntı: turshusuyu

biri bi cevap versin ya.nsı çözcez bu hatayı denetim masasından oyunun izinlerini değiştirmek gerekiyomuş galiba ama o da nasıl oluyo bilmiyom lütfen biri yardımcı olsun.arkadaşım benden sonra başladı 4 level oldu bebe. ben hala başlayamadım :( @maliahmet sorunu çözersen cevap yaz yada özelden mesaj at lütfen

http://marketplace.xbox.com/en-GB/PC buradan giriş yapıp oyuna girmeyi denedin mi?

sorun hesap ile ilgili değil. bağlantı ile ilgili.oyuna girebilen bi arkadaşımın hesabıyla da denedim ama olmuyor.bişey değişmiyor :(

• Ben rahatca girdim arkadaşlar ..Daha önce live üyeliğim vardı .Street fighter için üye olmuşdum.Sanırım o yüzden rahatca girdim.Win 7 64 bit kullanıyorum.
  • live Id mi girdigimde downloading profile şeklinde bi süre bekletiyor sonra genel alınan hatayı bende alıyorum.Betada da böyle bişiy olmustu Ob ye gecince duzelir demiştim bi değişiklik yok gördügüm kadarıyla çözümü bulan şey ettirir artık.
  • 27mb civarindaki ilk dosyayi indirdikten sonra hata aliyorsaniz, gfwl in onbellegine kaydedilen 400012345 gibi bir rar dosyasi var. Onu masaustune acip en sona age of setup ini birakarak butun exe leri calistirin. Age of un setup ini calistirdiginizda gfwl dan bagimsiz olarak online kurulum baslayacaktir. Vista vs sorun yasayanlarda deneyebilir ama Turkce windows xp de de yukleme tamamlaniyor, oyun sirasindaki gfwl zaten ie tarayici cookielerini kullaniyor. Isteyene gfwl in on bellege attigi o rar dosyasini eposta ile atabilirim pm atarsaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 18 Ağustos 2011; 1:27:30 >
  • Sorun o değil . Sorun ; oyuna login olurken Downloading profile diyor belli bir sure beklettikten sonra malum hata baglantınızı guvenlik duvarınızı agzınızı burnunuzu kontrol edin yerinde mi gibi bi ton zırvalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyunu indirdim yamalarida yukledi hersey hazir PLAY a basinca su hata kodu cikiyor; CODE:800702DC

Bu sorun ile karsilasan bir tek benmi varim?

CODE:800702DC
  • Oyunu sanki oynamasınlar diye yapmışlar, sanki marsa gidiyoruz, bu kadar prosedür mü olur, dün akşamdan beri attırmadığı takla kalmadı bi domaltmadığı kaldı.. bekliyoruz profili download ediyomuş ne yumurtlicak bakalım sıradaki işlemde. profill offline'mış online istermiş yes dedik silverlight diye bişi indirtti kurmadı manuel kurdum browserı kapat aç dedi, yaptık link yok aynı sayfayı bulmak için tekrar oyuna dönüp play basıp aptal işlemleri tekrar yapmak gerekti bekliyoruz.. web'de xbox sitesi açtı bana ait olmayan bir accountla duruyor öle. Download profil yetki sorunu yüzünden reddedildi tekrar play bastım baglandı girdi. Bişi anladiysam nolim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantr

27mb civarindaki ilk dosyayi indirdikten sonra hata aliyorsaniz, gfwl in onbellegine kaydedilen 400012345 gibi bir rar dosyasi var. Onu masaustune acip en sona age of setup ini birakarak butun exe leri calistirin. Age of un setup ini calistirdiginizda gfwl dan bagimsiz olarak online kurulum baslayacaktir. Vista vs sorun yasayanlarda deneyebilir ama Turkce windows xp de de yukleme tamamlaniyor, oyun sirasindaki gfwl zaten ie tarayici cookielerini kullaniyor. Isteyene gfwl in on bellege attigi o rar dosyasini eposta ile atabilirim pm atarsaniz.

her ihtimale karşın alabilir miyim?

win xp pro sp3 var. Live üyeliğimde Dirt2den vs.
    Ama bu Games for Windows Live Marketplace denen illeti kurdum, açmaya çalışırken hotfix istiyor, devam diyorum, gelen adresten ingilizce olanını seçiyorum (regeditteki olayı da yaptım halbuki) ama yükleyemiyor. Sinir etti illet şey. Zaten şu Windows Live illallah dedirtmişti bir de başımıza marketplace çıktı

Şu windows mümkünse oyunlara arayüz falan yapmasın artık. Steam kullansın en iyisi

• quote:

quote:

quote:

biri bi cevap versin ya.nsı çözcez bu hatayı denetim masasından oyunun izinlerini değiştirmek gerekiyomuş galiba ama o da nasıl oluyo bilmiyom lütfen biri yardımcı olsun.arkadaşım benden sonra başladı 4 level oldu bebe. ben hala başlayamadım :( @maliahmet sorunu çözersen cevap yaz yada özelden mesaj at lütfen

http://marketplace.xbox.com/en-GB/PC buradan giriş yapıp oyuna girmeyi denedin mi?

sorun hesap ile ilgili değil. bağlantı ile ilgili.oyuna girebilen bi arkadaşımın hesabıyla da denedim ama olmuyor.bişey değişmiyor :(

Firewall veya antivirüs programlarını kapatıp girmeyi denedin mi?

• arkadaslar bu ilk göreve nasl yapılcak görev mapine gidiyorum our enemy failed verio :S
  • Kaçıncı levelsin, oyunu kapat aç, abort et tekrar al oyunda çok bug var anlaşılan.
  • daha yeni basladım ya :s yeni acc actım gene olmadı 3 gün hotfix hatasıyla ugrastım simdi bnla kafayı yicemhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=179966138740816&set=o.140033766034038&type=1&theater bu hatayı alıyorum :s
  • arkadasları marketplace indirim sonra oyunu patch indiriyor % 65 sonra tekrar %0 oldu hep oluyor alamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Firewall veya antivirüs programlarını kapatıp girmeyi denedin mi?

denedim antivirüs ve güvenlik duvarını kapatarak da denedim hatta belki bi faydası olur diye yönetici olarak da çalıştırdım ama olmuyor...

• Sonuc olarak bu oyun oynanmayacak kadar hatali.Daha cok yama cikarmalilar 1 2 ay sonra tekrar deneriz.
  • valla ben direk yükledim oynuorum 0 sorunla . Bi kaç quest bug var ama kayda deer deil. Ama premium packet şart free olarak bayıyor.
  • oyunda 20 levele kadar geldim suan hiç bir bugla karşılaşmadım ama herşeyin premium oluşu gitgide canımı sıkmaya başlıyor
  • Oyunun bedava versiyonu sadece eğlenmelik MMo olarak oynanmıyacak kadar kısıtlanmış malesef tanıtım için Free sunulmuş.
    Birçok özellik ve Mavi iteler bunlara görevlerin verdiği itemlerde dahil kullanıma kapalı,oyunu açtığınızda zaten birçok şeyde kilit simgesiyle karşılaşıyorsunuz.
    Ana şehrimizden görev alıp yaparak Exp ve point kazanıyor çağ atlayıp gelişim ağacımızdaki özellikleri seçiyoruz.
    Daha pvp olarak bi faaliyete girmedim.
    Biri ben online yada ofline iken saldırabiliyormu yada görev usulümü pvp oluyor bilmiyorum.

Oyunun pvp sistemi ve Premium sistemi hakkında birşeyler yazarsanız makbule geçer.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.