Şimdi Ara

Age Of Empires ONLİNE >> Başlıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
9.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Farlow

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Orijinalden alıntı: Marksman12

arkadaşlar oyunu indirmeye çalısıyorum ama clıentler arasında turkısh olmadıgı ıcın englıshı ındırıyorum ındırırken sızın dılınız setupu desteklemıyor dıye hata alıyorum pc nın dılını ıngılızce yapıp tekrar denedım tam ındırırken tr oluyor yıne hatayı verıyor sızde de boyle mı acaba

aynı sorun bendede var. bana windows xp türkçe hotfix gerekli.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var acaba yardım edebilecek var mı?
    Windows Xp'deki hotfix problemi için şu yolu deneyebilirsiniz,

Regediti açıp, hkey_local_machine > system > controlset001 > control > nls > language kısmından son satırda bulunan default ve installlanguage "041f" değerlerini "0409" olarak değiştiriyoruz resetleyip hotfix ve gfwl client'i kurup tekrar language değerlerini "041f" yapıp tekrar resetliyoruz. Bu kadar :)

microsoft'tan hotfix için,http://download.microsoft.com/download/8/B/2/8B2DC324-ACE3-4EF4-A4F4-56A055989C3B/WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe
    xbox live'dan client için,http://download.gfwl.xboxlive.com/content/gfwl-public/redists/production/gfwlivesetup.exe

Bunları yükleyip resetledikten sonra oyunun kurulum dosyası ile devam ediyoruz. Lisanslı Windows Xp kullanıp değiştirmeye gerek duymayanlar için tek yok, Türkçe dil desteği olan güncelleme de bundan sonra çıkmaz sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 17 Ağustos 2011; 11:58:47 >

• Arkadaşlar ben de oyunu çok beğendim. Fakat 3 levelde bir yerde takıldım ve geçemiyorum. Dost ülkeye yardıma gittim, rehinelerini kurtardım görevi tamamladım ama bir türlü yeni görev alamıyorum. Yaşlı amcaya tıkladığımda "you can not turn this quest without more room in your inventory" hatası veriyor. Aşağıya resimlerini de ekledim. Acaba eksik olan ne var?

Resimler
  • sanırım mısırsın nubis gorevinden bahsediyorsun nubis townda ilk konuştugun adamla tekrar konuşman gerekiyor
  • zaten buradan önce online oluyoruz
  • ağ sorunu alıyorum sorunu çözecek yok mu
  • arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama oyun bir yerden sonra premium üyelik gerektiriyor.bazı araçları ancak premium alarak kullanabiliyoruz.anlayacağınız parayı veren düdüğü çalar.not:11 levelim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeFores

quote:

Orijinalden alıntı: turshusuyu

biri bi cevap versin ya.nsı çözcez bu hatayı denetim masasından oyunun izinlerini değiştirmek gerekiyomuş galiba ama o da nasıl oluyo bilmiyom lütfen biri yardımcı olsun.arkadaşım benden sonra başladı 4 level oldu bebe. ben hala başlayamadım :( @maliahmet sorunu çözersen cevap yaz yada özelden mesaj at lütfen

http://marketplace.xbox.com/en-GB/PC buradan giriş yapıp oyuna girmeyi denedin mi?

benim sorunum hesapla ilgili değil oyuna girebilen bi arkadaşım ID ve şifresini verdi onunla da denememe rağmen olmadı.benim sorun güvenlik duvarıyla felan ilgili galiba.

• sorun ağ bağlantılarında arkadaşlar keşke direk kullanıcı alıpta girsek
  • yaw bu nasıl bi saçmalıktır anlamadım bugün girdim 3-4 saat oynadım sonra kapattıp tekrar girelim dedik yine aynı problem çıktı :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet

yaw bu nasıl bi saçmalıktır anlamadım bugün girdim 3-4 saat oynadım sonra kapattıp tekrar girelim dedik yine aynı problem çıktı :@

ben kardeşiyim kendi bilgisayarımdan oynadım yanlış anlaşılmasın
  • ya ben kuramıyorun ınstalling de takılıp kalıyor ılerlemıyo hatada vermıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: NükLeeR BaşLıkLı KıZ

arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama oyun bir yerden sonra premium üyelik gerektiriyor.bazı araçları ancak premium alarak kullanabiliyoruz.anlayacağınız parayı veren düdüğü çalar.not:11 levelim bu arada.

Arkadaşın dediği gibi ama araştırmalarıma gore premium uyelik paketi 6 aylık olarak 19.99$ uygun bir fiyatı var gibi gorunuyor
  • Çözdüm oyunu :) Soru kalmadı.

Soru değişti,
    Haritadan şehir oluşturdum, 5 tane sopalı amca ile şehirdekileri kovaladım, tarlada falan çalışanlar çıktı. Oyundan çıktım tekrar girdiğimde harita da şehri görüyorum ama nasıl açacağım bunu? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 17 Ağustos 2011; 22:04:14 >
  • furkan işletim sistemi ile modeminin markasını yazarmısın varsa virüs programınıda yazarsan ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet

furkan işletim sistemi ile modeminin markasını yazarmısın varsa virüs programınıda yazarsan ii olur

Windows xp home, airmax101, panda internet security 2011 demo ve Windows vista, zoom x4, norton'un eski bir versiyonu.
  • furkantr dediklerni yaptım (failed to migrate dependent packages) böyle bi hatayla karsılastım hotfixi yüklerken bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycracer

furkantr dediklerni yaptım (failed to migrate dependent packages) böyle bi hatayla karsılastım hotfixi yüklerken bilgin varmı ?

aynı hata bendede var çözüm bulabilirmisiniz çok arattım internette ama bulamadım
  • 2 gündür bu oyun icin dosya aramakdan yoruldum ya :S elde var gene 0
  • Ben yukarıda yazdıklarımı yaptım adım adım, Sp3 yüklü birde ekstradan onun dışında o linklerden indirdiğim uygulamaları yükledim. Ama farklı birşey aldığınız hata, internet bağlantısıyla zaten alakası yok onun, kısıtlı oturumlarda falanmı deniyorsunuz yüklemeyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 17 Ağustos 2011; 22:11:22 >
  • Bu tür sıkıntılar sanırım xpde kaynaklanıyor 3 arkadaş olarak başladık biz oyuna sistemler w7 x86 w7 x64 vista x64 sistemlerinde hiç bir hatayla karşılaşmadık mümkünse hatalarla ugraşmak yerine sistemi değiştirin derim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.