Şimdi Ara

Age of Empires The Conquerors nüfus artar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
13.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu 200 olan max nüfus herhangibir yamayla yada eklentiyle artıyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Age of Empires: The Conquerors'ta Nüfus Artırma

Age of Empires: The Conquerors'ta nüfus artışı, imparatorluğunu genişletmek ve zafer elde etmek için hayati önem taşır. Nüfusunu artırmak için aşağıdaki yöntemleri izleyebilirsin:

• Evler İnşa Et: Evler, nüfusunun temel kaynağıdır. Ne kadar çok evin varsa, nüfusun o kadar hızlı artar.
    • Çiftlikler Kur: Çiftlikler, nüfus artışı için gerekli olan yiyecekleri sağlar. Yeterli çiftliğin olduğundan emin ol.
    • Marketler İnşa Et: Marketler, yiyecek ticareti yapmana ve nüfus artışını desteklemek için ek yiyecek elde etmene olanak tanır.
    • Surlar İnşa Et: Surlar, imparatorluğunu düşmanlardan korur ve nüfusunun güvende kalmasına yardımcı olur. Güvenli bir ortam, daha hızlı nüfus artışına yol açar.
    • Teknoloji Araştır: Nüfus artışını artıran teknolojileri araştır. Örneğin, "Psikoloji" teknolojisi, evlerin nüfus kapasitesini artırır.
    • Relikler Ele Geçir: Bazı haritalarda, nüfus artışını sağlayan kalıntılar bulunur. Bu kalıntıları ele geçirmek, hızlı bir şekilde nüfus kazanmanı sağlayabilir.

Age of Empires 4 veya 2'de nüfusunu artırmak istiyorsan, benzer yöntemleri uygulayabilirsin. Tüm oyunlarda, nüfus artışı, imparatorluklarını geliştirmen ve savaşlarda üstünlük sağlaman için çok önemlidir.

Yukarıdaki anahtar kelimeleri kullanan cümleler:

• "Age of Empires 4 Nüfus Arttırma" yöntemlerini keşfetmek, imparatorluğunu genişletmene yardımcı olabilir.
    • "Age of Empires 2 Nüfus Arttırma" stratejileri, sınırlarını hızlı bir şekilde genişletmeni sağlayabilir.
    • "Age of Empires 4 Sınırsız Nüfus", düşmanlarını alt etmek için yenilmez bir ordu inşa etmene olanak tanır.
    • "Age of Empires 2 Sınırsız Nüfus", imparatorluğunu daha önce hiç olmadığı kadar büyütmene yol açabilir.
    • "Age of Empires 4 Population Limit Arttırma", sınırların dışına çıkmana ve daha büyük bir imparatorluk kurmana izin verebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Goths ların nufusu 210 a kadar çıkıyor çok az da olsa işine yara belki
    :)
  • arkadaşa katılıyorum gothlar 210 herhangi bir yamaylada bunu geliştiremessin diye biliyorum ben !
  • valla çıktıgından beri 2 sene oynadım hiç meraketmedim ama çok uyuz bi olay o bide şey var ben bi kere bi manyaklık yapıp 200 işçiyle savaş kazanmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

valla çıktıgından beri 2 sene oynadım hiç meraketmedim ama çok uyuz bi olay o bide şey var ben bi kere bi manyaklık yapıp 200 işçiyle savaş kazanmıştım

Kime karşı kazandığın da önemli

Öyle bi paket hiç duymadım yıllardır age of oynarım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

valla çıktıgından beri 2 sene oynadım hiç meraketmedim ama çok uyuz bi olay o bide şey var ben bi kere bi manyaklık yapıp 200 işçiyle savaş kazanmıştım

bende rakibi çok zayıflattıktan sonra bütün işçileri bir yere topladım sonra erkek işçilerin hepsini öldürdüm ( kuru kafa işaretine basınca hepsi ölüyor zaten). sonrada kadın işçilerle haritada gezindim
  • öyle bir yamayla karşılaşmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir yama yok.
  • bende rastlamadım ayrıca age of empiresin en büyük eksikliği bence population limiti
  • Sınırlama olması taktiksel açıdan daha iyidir. 200 askere karşı 400 asker yaptığınızda taktik de bir yere kadar işler. Ama eşit haklara sahip olan ve oyun boyunca hep sahip olacak olan iki rakip düşünmeye ve doğru ünite basmaya zorlanır. Fazla iyi demek değildir her zaman.
  • 200 ü aşarsa oyuun dengesi bozulur bi kere aşmıcağına göre
  • http://www.agefan.net/forum/index.php?topic=530.0 Burada o istediğin modu bulabilirsin...
  • www.agefan.net te oyun modaları var.. sınırsız nüfus için link koymuşlar ordan indirebilirsin..nereye yapıştıracağın orda yazılı..;)
  • zevkli olabilir aslında öylesine oynandığında
  • çok teşekkürler bide böle deniyelim :)
  • monkla diğer devletlerini adamlarını kendi devlet adamına çevirip öyle 200 ü geçer
  • Artar arkadaşım. Buyur sana link. Age of empires 2'de sınırsız nüfusun olabiliyor.

**********İŞTE LİNK
  • sınırsız nufüsa gerek yok 200 yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.