Şimdi Ara

Age Of History 2 Barış sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar öncelikle ben age of history 2 yi mobilden oynuyorum.Ülkeler feth ediyorum ama artık şu barış olayı bıktırdı her savaştan önce geri çevir demekten bıktım bana birisi çözümünü açıklayabilirmi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Age of History 2'de Barış Müzakerelerinin Kapatılması

Age of History 2 oyununda barış müzakereleri, iki düşman ülke arasındaki anlaşmazlıkları çözmek için önemli bir mekanizmadır. Ancak bazı durumlarda barış teklifleri kapatılabilir veya barış müzakereleri sonuçsuz kalabilir.

Age of History 2'de Barış Tekliflerinin Kapatılması

Barış teklifleri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle kapatılabilir:

• Teklifi alan ülke, teklifi kabul etmeyi reddediyor.
    • Teklifi yapan ülke, teklifini geri çekiyor.
    • Ülkelerden biri tarafından barış müzakereleri kapatılıyor.

Age of History 2'de Barış Müzakerelerinin Kapatılması

Barış müzakereleri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle sonuçsuz kalabilir:

• Ülkeler, kabul edilebilir bir anlaşma üzerinde anlaşamıyor.
    • Müzakereler sırasında bir olay meydana geliyor ve müzakereleri bozuyor.
    • Müzakereleri yürüten taraflar, uzlaşmaya istekli değiller.

Barış Müzakerelerinin Sonuçsuz Kalmasının Sonuçları

Barış müzakerelerinin sonuçsuz kalması, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi olumsuz sonuç doğurabilir:

• Savaşın devam etmesi
    • İlişkilerin daha da kötüleşmesi
    • Oyuncuların itibarının zedelenmesi

Barış müzakerelerinin başarısının anahtarı, tüm tarafların uzlaşmaya istekli olması ve kabul edilebilir bir çözüm bulma arzusudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Batuumobil B kullanıcısına yanıt
    Selam Güzel Kardeşim Bu Sorunu bende Yaşadım Şimdi Çözümü:Öncelikle Feth ettiğin ülkelere barışı sen göndereceksin barış göndermek için feth ettikten sonra bir tur geç yukarıdaki beyaz bayrak ve feth ettiğin bayrak var tıkla onun üstüne ve sende yıldızlar olacaktır feth ettiğin bütün ülkelerin topraklarını almak için feth ettiğin toprakların üstüne bas ve sağ aşağıdaki talepleri gönder butonuna bas yardımcı olmuşsam ne ala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.