Şimdi Ara

AGEIA PhysX Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekteki resim bilgisayarımdan çektim donanım bilgim zayıf olduğu için bilen birilerine sorayım dedim.
    Benim bilgisayarım yurt dışından geldi

compaq presario sr2050nx model

bu denetim masındaki kısayol ne işe yarıyor bunu ve AGEIA PhysX teknolojisi ekran kartımda mevcut mu merak ediyorum.

• Ekran kartınızın marka ve modelini GPU-Z adlı yazılımı indirirek bakın ve buraya yazın kartın Physx desteği olup olmadığını söylebilirim,Nvidia gibi gözüküyor resimlerden ekran kartınızın modeli ,eğer ki Nvidia ise ekran kartınız Physx desteği mevcut olacaktır ancak ATİ chipsetli ekran kartına sahip bilgisayarınızda olsa Nvidia sürücüsü yüklenebilir bilgisayara bu durumda Nvidia driverları yüklenmiş olsa dahi Physx desteği kullanılamıyacaktır...Eğer ki ekran kartınız Nvidia ise ''Denetim Masası'' nda ki kısayol doğrudan hiçbir işe yaramaz Physx adlı yazılım NVidia adlı grafik kartları üreticisinin oyunlar için geliştirdiği grafik hızlandırma ve geliştirme oyun motorudur ,Physx destekli oyunlarda faydasını göreceksinizdir,Graphics Detail bölümünden Physx seçeneğini size sunacaktır,Örn;BATMAN Arkham Ashylum adlı oyunda Phsyx desteği tam anlamıyla kullanılmıştır...

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Mayıs 2010; 18:01:18 >

• ekte ekran kartının özellikleri var bir bakarmısın

• malesef yok. physx icin min 8500gt gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.