İkisi arasında ise tabiki AoE3 Generals Red Alert gibi harika bir yapımda sonra berbat bişey oyunda kaplma diye bir şeyok.
Ya ben de farklı bir alternatif sunacağım.
Warhammer:Dawn Of War.
Age Of la Generals arasında seçim yapmak gerekirse; ikisi de öyle pek stratejik derinliği olmayan oyunlar, yap orduyu kalabalık olsun bastır mantığı hakim.Grafik olarak Age of daha güzel, tek tek ünite olarak da Generals le daha bütünleşiyorsun.Ama Age of biraz daha ileride gibi duruyor.
Son zamanlarda çıkan RTS oyunları arasında ki listem şu şekilde:
1-Dawn Of War 2-WarCraft 3 3- Battle For Middle Earth 2 4-Age Of Empires 3 5- Generals
Generals dıyelım ılerde onuda oynarım
aoe3 tabinkinde
bence generals zero hour
age of empires i tek geçerim
tabiki age of empires 3
generals zero hour multiplayer da çok zevk veren bir oyun
age of 3 ise single playerda
fakat yarın almaya gideceğim oyunun adı maalesef age of empires III :)
anket olmuş bu yaw bende bir cevap vereyim bari
age of empires tabiki hem de III
generals zero hour'daki savaşlar daha zevkli geçiyor fakat.gerek grafik kalitesi gerek oyun fiziği olarak age of empires bir adım önde.
bu topic in sonu gelmez ama daha teknolojik araçlar için generals mükemmel ben generals diyorum.
aoe 3
eğer nostalji sewiosanıs aoe derim ama teknolojiyi takip ediosanıs generals zero hour derim her ikiside değişk çağları yansıtıo...
AOE DE HAYDUT ÇETESİ GİBİ KALIO ORDULAR ONDAN GENERALS PARAN VAR ISE BAS ADAM TANK VB...
generals
generals zero hour hatta pachli olanı ile :D
ikside çok güzel ikside bir efsane
Boş yere tartışmayın zevkler ve renkler tartışılmaz mesela ben eski çağ stratejisi severim ama başkasını bilemem