Şimdi Ara

AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir araca o kadar para veriyorsunuz gidin sıfır alın, sizin vereceğiniz paraya az biraz ekleyin sıfır A3 1.6 TDI alın veya Golf 7'yi bekleyin yazıktır.
  • hemde Tıptronıv vıtes
  • konuyu insanların olası bi dolandırılma durumuna karşı açtım vw polemiğine dönmüş.madem konu vw e döndü soruyorum bu aracın nekadara alınması gerekiyo varsa daha ucuz temiz link verin alacam.önerdiğiniz araçlardan çoğunu kullandım bindim bmw 1.16d otomatiği yok diğer seçeneklerden sadece yeni i30 a binmedim kimse kia da demesin.bu arada focus 3 ümde var hatta plaka 52 lf 752 ford servisinde bi tanıdığı olan varsa gitsin sorgulatsın bu plakayı neler çıkıyor.3 bin km de elektrikli direksyon motoru değişti yaklaşık 5 bin tl 10 bin km ye kadar aracın içinden gelen sesi kesemediler hertarafını söküp öyle kestiler,camdaki sensöz kutusu kendikendine 2 ye ayrıldı değiştirdiler,13 bin km de arabanın kupası sallanmaya başladı 16 binde ön akis değişti(fabrikada içine yağ koymamışlar bu km ye kadar yeni araç olduğu için gelmiş) aynen böyle söyledi usta,ön amartisörler patladı 3 aydır gelmesini bekliyorum servis TR genelinde amartisör değişimi bekleyen 90 araç var ellerindede olmadığı için bu kadar geç kaldığını söyledi en son olarak değişimi yapılan elektrikli direksiyon motorundan yine ses geliyo büyük ihtimalle yine değiştircekler.
    bunları yaşamış bi insan olarak vw e binmek istememi neden bu kadar yadırgıyosunuz? Arkadaşın 98 model 1.8t otomatik passat ı ile istanbula gittik yol bitmesin dedim vw gerçekten iyi arabalar yapıyor dedim bi vw alma hissiyatı oldu işte kulaktan dolma bilgilele değil birebir yaşadıklarımdan sonra böyle bi karar aldım ama forumun gazabından kurtulamadım varsa dizel otomatik araç önerisi alayım yada verdiğim linkteki gibi daha ucuz full otomatik dizel varsa buyrun kuru kuru vw e sallamayalım.

• Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

siz de yanlışa körükle gitmeyin.
    sorgusuz sualsizi falan yok millet ne eylemler yaptı bu dsg kavrama arızaları yüzünden.
    çoğu insana kullanıcı hatası deyip kapıyı gösterdiler.
    Aldanmayın,insanları da aldatmayın.
    quote:

Orijinalden alıntı: emevi

Profilime bak,tonla vw önermişimdir forumda.Kuru kuru da sallamam.
    Zaten sorun kuru kuru volkswagene sallamakta değil,senin gözünü kör etmiş golf sevdası.
    focusun kendisi de şanzımanı da taş gibidir.
    Daha ne motorlarından ne aksamından bir şikayet alınmadı.
    55k ya ağzına kadar dolu 120hp Lancia delta var.
    Sınıfının kralı şu anda.
    57k ya c4 var
    60k küsüre i30 var
    var oğlu var.
    Ve kronik problemleri yok bu arabaların.
    Ve dikkatini çekerim,1 yaşında falan filan değil bunlar 0 km gıcır gıcır.
    Sen mayına basmış ayağını kaldırmışsın patlamamış.Hala kendine mayın arıyorsun.
    Yarın o mayın patlar,sana tavsiyem 60k paranı sokağa atma.
    Ayrıca buraya gelip de distribütörlüğe soyunanlara sesleniyorum yukardaki paylaştığım resim dsg değil baskı balata.
    Baskı balatayı yapmayan distribütör patlayan dsg olunca sizin selamınızı bile almaz.
    Kaç kişiyi yaktılar böyle kullanıcı hatası diye millet mahkemelerde süründü.
    Fanatiksiniz anladık bari dürüst olun doğru konuşun.
    DSG li volkswagen A LIN MAZ arkadaşım.
    İstediginiz kadar da hoplayın zıplayın durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Ağustos 2012; 13:59:00 >

• arkadaşlar ben vw fanatiği falan değilim öncelikle bunu belirteyim. burda golf hakkında herkes atıp tutmuş ama orta sınıfta golf işçiliği ve kalitesi hangi araçta var?? c4 mü, yeni i30 mu astra mı?? golf yıllardır kendisini kanıtlamış bir araçtır ve o kaliteyi araçtan anlamayanlar bilmiyor.
    dsg konusuna gelince bende tüm eleştirilere katılıyorum ama lütfen az da olsa hakkını verelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

siz de yanlışa körükle gitmeyin.
    sorgusuz sualsizi falan yok millet ne eylemler yaptı bu dsg kavrama arızaları yüzünden.
    çoğu insana kullanıcı hatası deyip kapıyı gösterdiler.
    Aldanmayın,insanları da aldatmayın.
    quote:

Profilime bak,tonla vw önermişimdir forumda.Kuru kuru da sallamam.
    Zaten sorun kuru kuru volkswagene sallamakta değil,senin gözünü kör etmiş golf sevdası.
    focusun kendisi de şanzımanı da taş gibidir.
    Daha ne motorlarından ne aksamından bir şikayet alınmadı.
    55k ya ağzına kadar dolu 120hp Lancia delta var.
    Sınıfının kralı şu anda.
    57k ya c4 var
    60k küsüre i30 var
    var oğlu var.
    Ve kronik problemleri yok bu arabaların.
    Ve dikkatini çekerim,1 yaşında falan filan değil bunlar 0 km gıcır gıcır.
    Sen mayına basmış ayağını kaldırmışsın patlamamış.Hala kendine mayın arıyorsun.
    Yarın o mayın patlar,sana tavsiyem 60k paranı sokağa atma.
    Ayrıca buraya gelip de distribütörlüğe soyunanlara sesleniyorum yukardaki paylaştığım resim dsg değil baskı balata.
    Baskı balatayı yapmayan distribütör patlayan dsg olunca sizin selamınızı bile almaz.
    Kaç kişiyi yaktılar böyle kullanıcı hatası diye millet mahkemelerde süründü.
    Fanatiksiniz anladık bari dürüst olun doğru konuşun.
    DSG li volkswagen A LIN MAZ arkadaşım.
    İstediginiz kadar da hoplayın zıplayın durum bu.

arkadaşım vw aracım yok ve bu zamana kadar olmadı nasıl fanatik diyebiliyosun.1 yaşında garantili araç almak istedim önerdiğin araçları almaktansa km si düşük bi golf alim dedim nevar bunda.c4 kullanan 2 tane arkadaşım var daha citroen almam diyor i30 un incelemesi forumda var araba 128hp ama gitmiyor frenleri çok kötü diyor inceleme yapan arkadaş, lancia demişsin yarın öbürgün satıyorum dediğimde nekadar zararla ve zamanda satacam bi garantisi varmı iyi araç olabilir ama TR burası doğanın 12 bin tl yaptığı memlekette yaşıyoruz.konunun başından buyana dsg diyosun bende sana ısrarla ben hakkımı yedirmem diyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Eline sağlık iztuzu kardeşim.
    alamancıya cevabını vermişin.
    Garantiden değişiyorlarmış.
    Adamın alnını karışlarlar plazada.
    Alamancısın anladık bari yalan söyleme el insaf ya.
    DSG arızalarının çoğunda kullanıcılara kapıyı gösteriyorlar bunu herkes bilsin.
    Bir de 68 bin lirayı 105 ps C sınıfı arabaya bağlamak akıl tutulmasıdır.
    Al bak DSG ye garanti veren firmanın baskı balataya verdiği garantiyi gör:
     AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO

Caddy' nin baskı balatası 3.000 tl ise bende superman' im 2000 km ye kadar baski balata iyi niyet garantisi altinda eger volan yanmissa girer.Sen tutup 10.000 kmde baski balatam yandi garantiden degistir dersen adama gulerler.İkincisi dsg 2 yil garanti altindadir ucretsiz degisir.Garanti bittikten sonra bir problem yasanirsa parcada % 100 iscilikte % 70 garantiye giriyor.

• quote:

konunun başından buyana dsg diyosun bende sana ısrarla ben hakkımı yedirmem diyorum

milletvekili yeğenisin heralde
    c4 de i30 da dizel bazında golften üstün araçlar.
    golf gereksiz yere pahalı ve sen hakkını ister yedir ister yedirme patlayan bir şanzımanı var:)
    quote:

http://www.facebook.com/DsgMagdurlari?ref=nf
    http://www.passatturkiye.com/soru-sorunlar/2930-biktim-dsg-den.html
    DSG için Şu utanç tablosu yeter sanırım daha fazla cevap vermeye gerek yok.
    Doğuşun garantilerini çok gördük biz,kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılmasını da.
    Bu forumda doğuşa avukatlık yapan bir tek sen varsın zaten.

• quote:

quote:

konunun başından buyana dsg diyosun bende sana ısrarla ben hakkımı yedirmem diyorum

golf gereksiz yere pahalı ve sen hakkını ister yedir ister yedirme patlayan bir şanzımanı var:)
    quote:

Doğuşun garantilerini çok gördük biz,kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılmasını da.

Arkadaşım gidersin VW bayisine DSG garantiye giriyor mu girmiyor mu kendin öğrenirsin.Aldığın cevabın üzerinede 1 bardak soğuk su içersin olur biter.
    Ben DSG hata vermiyor demiyorum, her araçta olduğu gibi DSG' de hata veriyor.Yoğun şikayetlerin sebebi ise piyasada fazlaca olduğundandır.
    Sıkıntı olduğundada bir önceki mesajımda olduğu gibi garantiye giriyor.Gidip istediğin VW bayisine sorabilirsin.Ben bu bilgileri VW bayisinden aldım.

• quote:

quote:

quote:

milletvekili yeğenlerimi hakkını yedirmiyo sadece tüketici hakları var mahkemesi var sen yeterki hakkını ara aslında sende biliyosun bunları senin lancia ı savunduğun kadar arkadaşta vw i ve doğuşu savunmuş sıkıntın nedir kardeşim.arkadaşın golfü 10 binde turbo yedi sorgusuz sualsiz değiştirdiler kimsede kullanıcı hatası şu bu demedi.neyse konuyu uzatmaya gerek yok herkes dilediği aracı almakta özgür ben kimse dolandırılmasın diye açtım bu konuyu umarım amacına ulaşmıştır

• quote:

bu ülkede dsg si patlayıp tüketici hakları mahkemesinden sonuç alan varsa beri gelsin.
    sen burayı isveç falan sanıyorsun herhalde.
    neyse tartışmanın alemi yok halep arşın meselesi kabak gibi ortada durum.
  • Geçmiş olsun fakat bu arabaya 60 bin lira verilirmi ya ilginç,WV hastalığı bu heralde.
  • Adam diyorki ağır hasarlı aracı temiz diye satıyor hemde makamı olan biri.

3 mesaj sonra konunun geldi yer;

dsg li 2. el araba okadar edermi,
    dsg bozulunca garanti kapsamına girmiyor;
    105 bg arabaya okadar para verilirmi...

tamam bende katılıyorum bunlara 0 i okadar olsa o arabayı almam ama gel gelelim konu bu değil. Niye oralara çekiliyor herzaman ? Bende vw den hazetmiyorum ( daha doğrusu politikasından ve türkiyedeki alman fanatikliğinden) ancak artık şu her konuyu dsg ye bağlama olayı gerçekten sıktı.

ek: kısaca veren veriyor işte 60 bin tl. Size neki ? Bencede çok saçma, ama banane yani adamın parası adamın keyfi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 11 Ağustos 2012; 23:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Adam diyorki ağır hasarlı aracı temiz diye satıyor hemde makamı olan biri.

3 mesaj sonra konunun geldi yer;

dsg li 2. el araba okadar edermi,
    dsg bozulunca garanti kapsamına girmiyor;
    105 bg arabaya okadar para verilirmi...

tamam bende katılıyorum bunlara 0 i okadar olsa o arabayı almam ama gel gelelim konu bu değil. Niye oralara çekiliyor herzaman ? Bende vw den hazetmiyorum ( daha doğrusu politikasından ve türkiyedeki alman fanatikliğinden) ancak artık şu her konuyu dsg ye bağlama olayı gerçekten sıktı.

ek: kısaca veren veriyor işte 60 bin tl. Size neki ? Bencede çok saçma, ama banane yani adamın parası adamın keyfi.

Niye bu kadar tepki, anlamadım.

Herkes bu türlü paylaşım yapmalı ki aldanmayalım.

Marka ve model önemli değil.

O zaman bu konuya niye mesaj yazdınız. Konu Vw yerine dışındakiler olsaydı örneğein, Fransız araçları olsaydı "AYNI YORUMU" beklemek hayal mi olacaktı.

Bu arada Doğuş ve VW'ni kutluyorum.

Gerçekten pazarlama yöntemleri üniversitelerde ders olarak okutulmalı.

• quote:

buradaki mesele para keyif meselesi değil.
    konuyu açan arkadaş barizen vw fanatikliğine soktu işi.
    yok garantisi varmışta falanmışta filanmışta.
    kabak gibi fotoğraf link veriyorsun inanmıyorlar.
    Konu dsgye dönmedi,konuyu açan işi 105ps 70 bin basılır DSG sorunsuz dSg garantili palavralarına getirdi.
    Bu kadar tepki de ondan oldu zaten.
  • Arkadaslar selam 2009 model passat aracimin dsg mekatronik unitesi arizalandi ,aracim garantide olmamasina ragmen VW butun masraflari ustlendi ve gereken yapildi,maliyeti yaklasik 6000 tl bilginize...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Arkadaslar selam 2009 model passat aracimin dsg mekatronik unitesi arizalandi ,aracim garantide olmamasina ragmen VW butun masraflari ustlendi ve gereken yapildi,maliyeti yaklasik 6000 tl bilginize...

Sorun ortada. DSG ARIZALI.

Garanti bittikten sonra ne olacak. DSG'li araç sahipleri uyku uyuyamaz!

Sana; bana DSG'li araç diye satacaklar. Biz de havalara uçacağız.

Aynı sorun Renault EDC'de olursa; işte o zaman kıyamet kopar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Arkadaslar selam 2009 model passat aracimin dsg mekatronik unitesi arizalandi ,aracim garantide olmamasina ragmen VW butun masraflari ustlendi ve gereken yapildi,maliyeti yaklasik 6000 tl bilginize...

Sorun ortada. DSG ARIZALI.

Garanti bittikten sonra ne olacak. DSG'li araç sahipleri uyku uyuyamaz!

Sana; bana DSG'li araç diye satacaklar. Biz de havalara uçacağız.

Aynı sorun Renault EDC'de olursa; işte o zaman kıyamet kopar...

Garanti bittikten sonra degisildi benim mekatronik yazdim ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

buradaki mesele para keyif meselesi değil.
    konuyu açan arkadaş barizen vw fanatikliğine soktu işi.
    yok garantisi varmışta falanmışta filanmışta.
    kabak gibi fotoğraf link veriyorsun inanmıyorlar.
    Konu dsgye dönmedi,konuyu açan işi 105ps 70 bin basılır DSG sorunsuz dSg garantili palavralarına getirdi.
    Bu kadar tepki de ondan oldu zaten.

devildod un yazdığını iyi okumanı öneririm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.