Şimdi Ara

AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun iyi kurtarmışsınız. Millet donanıma ne kadar meraklı arkadaş. D sınıfı insignia sıfır alınır. Katlanır aynası çelik jantı çift taraflı kliması herboku var. Akıl işi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

başlık da hazır.
    Donanımhaber liseli styla
  • o paraya piyasada bir sürü sıfır araç varken 2. el almak ancak kerizliktir. Bu arada dikkat ettimde belediye başkanınızın hangi partiden başkan olduğuna yorum yok diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 12 Ağustos 2012; 19:31:56 >
  • volvo power shift 1.6 d s40 çok rahat alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

volvo power shift 1.6 d s40 çok rahat alınabilir

hacı link versene o fiyata 1.6 volvo var mı ha mümkünse sw olan s60 taRZI var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

o paraya piyasada bir sürü sıfır araç varken 2. el almak ancak kerizliktir. Bu arada dikkat ettimde belediye başkanınızın hangi partiden başkan olduğuna yorum yok diyorum.

Hangi partiden. Lütfen aydınlatın.

Araç ilanındaki isim farklı, ilgili Belediye başkanı ismi farklı.

Umarım bu konuda da bilginiz var.

Yani ilan sahibi ile araç sahibi aynı kişi mi?

Hatta bu araç kimin üzerinde görünüyor. Satıcı kim?

Bu konular aydınlanırsa yorumlar daha da isabetli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

o paraya piyasada bir sürü sıfır araç varken 2. el almak ancak kerizliktir. Bu arada dikkat ettimde belediye başkanınızın hangi partiden başkan olduğuna yorum yok diyorum.

kardeş ilk mesajı yazan eleman zaten yazmış bilmem nerenin belediye başkanı diye orada yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

ilanı açan başkanın oğlu araçlar eşinin üzerine buda başkanın kendi kullandığı araç neyazıkki buda pert bunları sigortadan ucuzmu alıyor galerici bi yakınımı var anlamadım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-c-180-93605156/detay

• quote:

o paraya piyasada bir sürü sıfır araç varken 2. el almak ancak kerizliktir.

adama haksızlık etmeyin,garantili desege preminyum golf alıyor
    Desegeye garantili diyen birkaç astronot vardı buralarda onlar şu konuyu bi okusunlar:)
    Orada alıntı yazmıştım da cevap verememişler
    konu dün açıldı bu arada sayfamızda duruyor halen.
    quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Perşembe günü bir müşteriden telefon geldi.

Passat 1.6 TDI DSG Bluemotion ile Barbaros Bulvarı'nda yolda kaldıklarını söylüyorlardı, saat 16:30 civarlarıydı.

Bu araç henüz 1.5 aylık, garantiden mekatronik değişti. Sözüm ona en son tip mekatronik monte edildi. Ama tekrar ısınma uyarısı ve tekrar arıza verdi.

Doğuş'u aradık, aracı çektirip ilgilensinler diye.

Ne deseler beğenirsiniz?

Biz zaten sağlam olanı taktık, yenisi garantiye girmez yani "kullanıcı hatası".

Bu durumda ne yapılması gerekiyor bilen var mı? Araç bir şirket yöneticisi tarafından kullanılıyor.

Doğuş'un bir tavsiyesi de var bu arada; "Arasıra manuelde kullanın, çok dur-kalk yaparsanız da ışıklarda filan N'ye alın o soğur.." ?!

11 ağustos 2012

quote:

Orijinalden alıntı: 207m
    DSG arızası garantiden değişiyor,hatta garanti bitince iyi niyetten değişir

quote:

Orijinalden alıntı: emevi
    İyi niyetten yaparlar desegeyi kötülemeyin ben hakkimi ararim!

quote:

Orijinalden alıntı: devildod
    Yetkili serviste aracim iyi niyet garantisnden mekatronik getiriyorlar cok sukur

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto
    Ben alirim garantiden değişir binerim garantisi binince satarim keyfime bakarim vw düşmani olmayin

quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:
    evet, garantili ise doğus sorgu sulasiz değiştiriyor.Niye celallendin bu kadar.

Sevgi ve Hasretle yad ediyoruz.
    Aracınızı bu arkadaşların Rüya plaza adındaki servisine götürebilirsiniz.Sorgusuz sualsiz değişeceklerdir patlayan desegenizi.
    Adres:
    mekatronik mahallesi,alamancı caddesi,doğuş sokak,desege apartmanı,kat 3 no 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Ağustos 2012; 11:17:26 >

• quote:

Ne deseler beğenirsiniz?

Bu durumda ne yapılması gerekiyor bilen var mı? Araç bir şirket yöneticisi tarafından kullanılıyor.

Doğuş'un bir tavsiyesi de var bu arada; "Arasıra manuelde kullanın, çok dur-kalk yaparsanız da ışıklarda filan N'ye alın o soğur.." ?!

Şu kardeşimize de bir yol gösteriver o zaman?Bak n ye alın soğur diyorlarmış
    senin konuyu ne için açtığın belli oldu.Bütün dava doğuşun avukatlığını yapmak.
    Neyse şikayet butonuna basalım arkadaşlar,mevzu belli oldu.
    Arkadaşın ızdırabını yönetim alsın.

• quote:

mekatroniği güzel kardeş nerelerdesin yav doğuş müşteriyle dalga geçeli senden ses gelmiyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Ağustos 2012; 12:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

mekatroniği güzel kardeş nerelerdesin yav doğuş müşteriyle dalga geçeli senden ses gelmiyor:)

Acıklasında bizde ögrenelim bakalım. Neymis ne degilmis. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ne deseler beğenirsiniz?

Şu kardeşimize de bir yol gösteriver o zaman?Bak n ye alın soğur diyorlarmış
    senin konuyu ne için açtığın belli oldu.Bütün dava doğuşun avukatlığını yapmak.
    Neyse şikayet butonuna basalım arkadaşlar,mevzu belli oldu.
    Arkadaşın ızdırabını yönetim alsın.

forumun enbaşında ve en son msj dada yazdım 2 tane ilanı var kimse dolandırılmasın dedim link verdim adamın ismini verdim.konuyu vw ve dsg ye getiren sen ve birkaç arkadaş nasıl bi özürlüymüşün kardeşim açıklama yaparız anlamazsın aşağılarız anlamazsın beslencek başka vw konusu ara ben farklı konu açtım.

• Adamda iyi plaka bulmuş , şaka bir yana
  • quote:

o konudaki mesajını kopyalarım buraya.
    Hani garantiliydi desege?
    hani iyi niyet vardı?
    desteksiz sallamak kolay salladığınızı açıklayın boş boş konuşmayın.
    Böyle tıkanır ben öyle demek istememiştime çekersiniz olayı
  • quote:

quote:

Hala kendi dünyanda yaşıyorsun.Yazık cidden.Arabalardan anlamıyorsun, araştırmıyorsun, sanal aleme fena kaptırmışsın sen.Girersin vw türkiye web sitesine herhangi bir vw bayisinin telini cevirirsin dsg hakkında ne bilmek istiyorsan alırsın cevabını üzerinede soğuk suyunu icip bir daha bu konuyuda acmazsın.Ha aramısken baski balata fiyatinida ogrenebilirsin dostum ;)

• quote:

quote:

quote:

Hala kendi dünyanda yaşıyorsun.Yazık cidden.Arabalardan anlamıyorsun, araştırmıyorsun, sanal aleme fena kaptırmışsın sen.Girersin vw türkiye web sitesine herhangi bir vw bayisinin telini cevirirsin dsg hakkında ne bilmek istiyorsan alırsın cevabını üzerinede soğuk suyunu icip bir daha bu konuyuda acmazsın.Ha aramısken baski balata fiyatinida ogrenebilirsin dostum ;)

helal olsun kardeşim ben buna daha fazla laf yetiştiremicem. adama o kadar link verdim garantisi bitmiş araçların bile dsg sini karşılamışlar okumadan linklere basmadan geri yazıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

helal olsun kardeşim ben buna daha fazla laf yetiştiremicem. adama o kadar link verdim garantisi bitmiş araçların bile dsg sini karşılamışlar okumadan linklere basmadan geri yazıyo

Hocam bu arkadasa laf yetistirmek mumkun degil.Vw düşmanlığı gözünü kör etmiş.İspatla değil sagdan soldan duyumlarla yorum yapiyor.Bosver ben alıstım sende alışırsın zamanla

• quote:

Bahsettiğim araç bu arkadaşlar aracı görmeye 2 gün önce gittim 59k ya el sıkıştık araç sıfır gibi duruyo gerçekten boyada yoktu.bugun nakiti aldım gittim giderken samsun vw servisinden bi tanıdığım var ona sorgulatim dedim plakadan sorgulattım araç hiç servise gitmemiş.sonra şase no yu verdim o da ne istanbulda sele kapılmış ağır hasarlı garanti dışı adam ordu-saraycık belediye başkanı bide adama körü körüne güvensek yandık.siteye şikayet ettim umarım kimsenin başı yanmaz..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kirmizi-2011-model-golf-1-6-tdi-tiptroniv-vites-sunrooflu-full-f-95871777/detay

sahibinden.com üzerinden mesaj attım

Ben- araç garanti kapsamında mı?

Araç sahibi- Sadece sis farlari garanti disindadir

Sıkar mısın sabaha mı bırakırsın?

• Sel hasarlı araç nasıl oluyorda boyasız ve bu halde temiz oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.