Şimdi Ara

AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu ilgili kişiler takip ediyorsa lütfen açıklama yapsınlar.

Konuyu bir de onların açısından dinleyelim.

Yok takip etmiyorlarsa onlara bir türlü haber verilsin. Ve burada paylaşalım.

Herkes bu konunun görünen ve görünmeyenleri konusunda aydınlansın.

Konu sahibi arkadaşın iddialarına karşılık hiç bir cevap yok.

Konu sahibinin şikayetci olduğu konularda karşı tarafın cevaplarını beklemek hakkımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

buradaki mesele para keyif meselesi değil.
    konuyu açan arkadaş barizen vw fanatikliğine soktu işi.
    yok garantisi varmışta falanmışta filanmışta.
    kabak gibi fotoğraf link veriyorsun inanmıyorlar.
    Konu dsgye dönmedi,konuyu açan işi 105ps 70 bin basılır DSG sorunsuz dSg garantili palavralarına getirdi.
    Bu kadar tepki de ondan oldu zaten.

sen ne psikopatmışın kardeşim vw fanatikliğimişte 70 bin verilirmiymişte git lanciana bin hastamısın nesin hayatımda vw aracım olmadı ilk olcak diyorum yazdıklarına bak bende seni adam yerine koyup cvp veriyorum. bak 3 msj üste ne yazmış arkadaş GARANTİ BİTTİKTEN SONRA DSG ARIZASI VERDİ AMA ARACIN ARKASINDA DURUP ONARDIMINI YAPTILAR.hadi başka kapıya lancia forumunda konuşcak kimsen yokmu yoksa..

• garanti bittikten sonra mekatroniği değişen kardeşimiz bakalım neler yazmış:

quote:

Orijinalden alıntı: devildod
    Herkese Merhaba,

2011 Model POLO 1.4 Comfortline DSG aracımızı pazar günü otoparkımızdan çEkici ile çıkarmak zorunda kaldık.Aracımızı sadece 2.000 KM 'dir.Arızayı şu şekilde özetleyebilirim araç gayet normal şekilde çalışıyor P'den D'ye geçiyor daha sonra gaza bastığımda araç gitmiyor ve sanki boştaymış gibi rölanti artıyor ve aracın ekranın da D ve Servis işareti yanıp sönüyor.Aracı VW REKOR 'a çektirdik 2 gün de yaptıkları incelemelerde Şanzuman Mekatroniğinin değişmesi gerekitiğini ,parçanın ellerinde ve Doğuş'ta olmadığını Almanya'dan getireceklerini belirttiler.Biz aracımızın değişmesini talep etmeyi düşünüyoruz 2.000 km 'de olan aracımızda ciddi bir şanzuman arızası oluştu.Bu konuda bize fikir verebilecek,yönlendirecek veya buna benzer bir olay yaşamış arkadaşlar acilen dönüş yapması mümkün müdür?Haklarımız neler kime nerelere başvurmalıyız.Aracın videosunu ve resimlerini 'de ekliyorum.VW markası sattığı aracın arkasında durmalı...

Aynı çift arızadan ve hatadan bir çok araç değişimi mevcut tüketici koruma dernekleri sayfalarını inceleyebilirsiniz,keşke zamanında sizde başvursaydınız...

Merhaba,

Bu araç bir kez daha şanzuman ile ilgili herhangi bir sorun çıkardığında,VW DOGUS'u mahkemeye vereceğim ve yeni araç talep edeceğim,ilk hata olduğu için herhangi bir sey yapmadım.

quote:

Herkese selam 2009 model 1.4 tsi passat aracim bu sabah sanzuman arizasi verdi P yanip sonuyor ve vitese gecirdigimde arac yurumuyor,arac sanzuman hatasi veriyor malasef cekici ile maslak sanayiye cektiirmek zorunda kaldim,pazartesi bakilacakmis umarim cok masraf cikarmaz,gorus veya onerileriniz var mi?

Yetkili serviste aracim iyi niyet garantisnden mekatronik getiriyorlar cok sukur

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Nick?
    devilDOD
    Yazık şu halinize.Liselilerden medet umar oldunuz
    quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Forumda bunca avukatı varken doğuş niye uğraşsın ki?
    patlayan dsgye garantisi bitmesine rağmen garanti yazmaya başladılar,yazan arkadaş da maşallah 3 haftada 3 wolkswagen mahkemeye vermiş 1 bmw eskitmiş
    Öteki desen 60k ya dsg 105ps golf bulmuş,arabayı bentley etti başımıza.
    Baskı balatayı kullanıcı hatası geyiğine değiştirmeyip milleti isyan ettiren distibütör mekatroniği garantisiz yapacak öyle mi?
    Bu yazılanları güzel güzel okuyun,ve tekrar söylüyorum vw alacaksanız MANUEL alın,böylelerinin laflarına kanıp kazıklanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Ağustos 2012; 12:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emevi

quote:

quote:

ilanı şikayet ettim ve şunu anladım:
    Bizim memlekette harbiden millet gözünü kapayıp araba alıyor.
    DSG gibi bir bomba var araçta,üstüne 60k küsür 0 araba parasına.
    üstüne geçtim araba 105 hp.
    Radyasyon mu aldın bir yerlerden?

bak kardeşim yukardada anlatmaya çalıştım ben sıfır ayarında bi araba arıyodum sıfırından 12k ucuz piyasası zaten bu civarda varsa bildiğin hatasız göster alıcam.bunu almadık ya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-meraklisina-turkiyede-1-adet-bulunan-2012-model-ozel-golf-6-95228296/detay

Birde marifet gibi yazmış 8 ay beklediğini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok sukur vw butun arizalarimizi giderdi bozulunca tabiki insanin siniri bozuluyor ve buralara yazip insanlari bilgilendirecegiz yapilincada yazacagiz...
    Sorun ne anlamaiyorum...

• quote:

garanti bittikten sonra mekatroniği değişen kardeşimiz bakalım neler yazmış:

quote:

Herkese Merhaba,

2011 Model POLO 1.4 Comfortline DSG aracımızı pazar günü otoparkımızdan çEkici ile çıkarmak zorunda kaldık.Aracımızı sadece 2.000 KM 'dir.Arızayı şu şekilde özetleyebilirim araç gayet normal şekilde çalışıyor P'den D'ye geçiyor daha sonra gaza bastığımda araç gitmiyor ve sanki boştaymış gibi rölanti artıyor ve aracın ekranın da D ve Servis işareti yanıp sönüyor.Aracı VW REKOR 'a çektirdik 2 gün de yaptıkları incelemelerde Şanzuman Mekatroniğinin değişmesi gerekitiğini ,parçanın ellerinde ve Doğuş'ta olmadığını Almanya'dan getireceklerini belirttiler.Biz aracımızın değişmesini talep etmeyi düşünüyoruz 2.000 km 'de olan aracımızda ciddi bir şanzuman arızası oluştu.Bu konuda bize fikir verebilecek,yönlendirecek veya buna benzer bir olay yaşamış arkadaşlar acilen dönüş yapması mümkün müdür?Haklarımız neler kime nerelere başvurmalıyız.Aracın videosunu ve resimlerini 'de ekliyorum.VW markası sattığı aracın arkasında durmalı...

Aynı çift arızadan ve hatadan bir çok araç değişimi mevcut tüketici koruma dernekleri sayfalarını inceleyebilirsiniz,keşke zamanında sizde başvursaydınız...

Merhaba,

Bu araç bir kez daha şanzuman ile ilgili herhangi bir sorun çıkardığında,VW DOGUS'u mahkemeye vereceğim ve yeni araç talep edeceğim,ilk hata olduğu için herhangi bir sey yapmadım.

quote:

Herkese selam 2009 model 1.4 tsi passat aracim bu sabah sanzuman arizasi verdi P yanip sonuyor ve vitese gecirdigimde arac yurumuyor,arac sanzuman hatasi veriyor malasef cekici ile maslak sanayiye cektiirmek zorunda kaldim,pazartesi bakilacakmis umarim cok masraf cikarmaz,gorus veya onerileriniz var mi?

Yetkili serviste aracim iyi niyet garantisnden mekatronik getiriyorlar cok sukur

quote:

Nick?
    devilDOD
    quote:

patlayan dsgye garantisi bitmesine rağmen garanti yazmaya başladılar,yazan arkadaş da maşallah 3 haftada 3 wolkswagen mahkemeye vermiş 1 bmw eskitmiş
    Baskı balatayı kullanıcı hatası geyiğine değiştirmeyip milleti isyan ettiren distibütör mekatroniği garantisiz yapacak öyle mi?
    Bu yazılanları güzel güzel okuyun,ve tekrar söylüyorum vw alacaksanız MANUEL alın,böylelerinin laflarına kanıp kazıklanmayın.

Dostum konuyu baştan sona kadar okudum , ama gerçekten sende VW düşmanlığı var . İsteyyen istediğini alır , arkadaş DSG alıyor diye sende onu yargılayamazsın . Forum ne hallere gelmiş , araç alırken bile fırça yiyoruz . Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

ben vw firmasına düşman falan değilim.
    aç yazdığım mesajlara bak şüphen varsa.
    buradaki mesele insan parayı basar alır meselesi değil,güneşi balçıkla sıvama meselesi.
    önce işin o bölümünü algılaman lazım.
    biz insanlar binlerce lira zarar etmesin rezil olmasın diye uğraşıyoruz,manuel volkswagen de var basar parayı alırsın,paşa paşa binersin.
    DSG kazığı yemeye gerek yok.
    Bak yeni konu açıldı daha kullanıcı hatası mevzuatına
  • kronik sorunu olana dgs şanzuman
    uzak durmak lazım

• quote:

quote:

ben vw firmasına düşman falan değilim.
    aç yazdığım mesajlara bak şüphen varsa.
    buradaki mesele insan parayı basar alır meselesi değil,güneşi balçıkla sıvama meselesi.
    önce işin o bölümünü algılaman lazım.
    biz insanlar binlerce lira zarar etmesin rezil olmasın diye uğraşıyoruz,manuel volkswagen de var basar parayı alırsın,paşa paşa binersin.
    DSG kazığı yemeye gerek yok.
    Bak yeni konu açıldı daha kullanıcı hatası mevzuatına

Hocam bırakın millet naparsa yapsın , DSG alınca her DSG şanzumanı arıza yapacak diye bir şey yok . Arkadaşımda 2012 Carevelle DSG var . Aracı alalı 1 ay oldu , 2000 km yol yaptı hala tık yok .

• quote:

bu işler senin arkadaşınla olmuyor maalesef.
    Buyrun bugünün konusu:
    http://resim.donanimhaber.com/m_64416117/mpage_1/key_/tm.htm
    2. sayfaya gerekeni yazdım.
    VW firmasının birçok modelini öneren biri olarak sadece fanatikliğine karşıyım,bir parça arızalıysa ve garanti kapsamı dışında tutulup adam kazıklama işlemi yapılmıyorsa bunu yerden yere vururum,her Türk vatandaşının da vurması gerekir.
    Alamancılığın alemi yok.
    En iyi VW manuel VW dir.
    nokta.
  • quote:

quote:

bu işler senin arkadaşınla olmuyor maalesef.
    Buyrun bugünün konusu:
    http://resim.donanimhaber.com/m_64416117/mpage_1/key_/tm.htm
    2. sayfaya gerekeni yazdım.
    VW firmasının birçok modelini öneren biri olarak sadece fanatikliğine karşıyım,bir parça arızalıysa ve garanti kapsamı dışında tutulup adam kazıklama işlemi yapılmıyorsa bunu yerden yere vururum,her Türk vatandaşının da vurması gerekir.
    Alamancılığın alemi yok.
    En iyi VW manuel VW dir.
    nokta.

Hocam dediğimi anlamıyorsunuz , DSG'li araca sahip olan arkadaşlar bile DSG'yi yerden yere vurmuyorlar , ama siz sahip olmadığınız halde DSG'yi tavsiye etmeyebiliyorsunuz . Garip.

• quote:

aslında garip değil,onlar gözlerini kapayıp arabayı alma hevesinde(bu direkten dönen kardeş gibi),
    biz ise parasının karşılığını almasının derdindeyiz.
    forumda bunun için paylaşım yapıyor,insanlara yol göstermeye çalışıyoruz.
    etrafında jettasından polosuna passatından tiguanına tonla vw olan bir insanım,bir laf edecek olsam onlara ederdim zaten.
    DSG problemli doğmuş bir şanzımandır.
    ve distribütör aracın arkasında durmamaktadır.
    o açıdan alınması riskli olan bir şeyin eleştirilmesi kadr doğal bir şey yoktur.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Eline sağlık iztuzu kardeşim.
    alamancıya cevabını vermişin.
    Garantiden değişiyorlarmış.
    Adamın alnını karışlarlar plazada.
    Alamancısın anladık bari yalan söyleme el insaf ya.
    DSG arızalarının çoğunda kullanıcılara kapıyı gösteriyorlar bunu herkes bilsin.
    Bir de 68 bin lirayı 105 ps C sınıfı arabaya bağlamak akıl tutulmasıdır.
    Al bak DSG ye garanti veren firmanın baskı balataya verdiği garantiyi gör:
     AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO

allah allah bu fotoya hastayım bizdede caddy var ve 57 binde nedense hiç baskı balata değişmedi acaba nede hemde 2007 model yani senin paylaştığın resme göre bizim 5 kere balata değiştirmiş olamamız lazım

edit: volkswagen servislerinde balata değiştirme ücreti 750tl kdv dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakkaleli17 -- 12 Ağustos 2012; 15:55:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Hangi partiden secilmis onu da yazsaydiniz :)

Hahaha düşünmeye bile gerek yok

• quote:

quote:

konu nerden nereye gelmiş arkadaşım nasip olurda alırsam, dsg arıza yaparsa ve doğuş yapmazsa o zaman geçersin dalganı

-hoşgeldniz beyefendi
    -desegem patladı benim
    -patlar efenim desegedir patlar ne yapabiliriz?
    -neyse ki garantim var
    -haa var ama desegeyi kapsamıyo
    -nası ya kavga çıkarırım döverim keserim?
    -beyefendi siz yoldayken çaat diye 4e çaaat diye 5e atmışınız kullanıcı hatası bu
    -tamam yaptırayım bari kaça?
    -mekatronik 5 bincik sıkışmış hemen kenarına
    -taam verem 0 gibi golf zaten

Bak ben sana diyaloğu yazdım,bu diyalogla foruma gelme,nickini de unutmam,valla 10 sene unutamazsın yaşadıklarını

Bizim yerli dizilerde bu kadar komik diyalog yok.

• ne bilelim belki adamla atıştın sana satmadı karalama adına böyle bir şey yapıyorsan?
  • git i30 falan al ne veriyon boşa o kadar parayı o arabayı al bi tane dizel manuel i30 keyfine bak,, yok dsgm patlicakmı yok titricekmi yok 5000 mi sıkışmış derdin olmasın dünya para verip golfe para gömmen mantıksızlık.
    ayrıca görüyoruz okuyorz yaşıyoruz çevremizden dsg garanti dışı diyip sallıyorlar.. ille alcaksan bunuda bilmeni öneririm.
    hadi diyelim garantiden hallettin. garanti bittiğinde ne olcak ?
  • quote:

garanti bittikten sonra mekatroniği değişen kardeşimiz bakalım neler yazmış:

quote:

Herkese Merhaba,

Merhaba,

quote:

quote:

Nick?
    devilDOD
    quote:

Hayalgucu ve yaratciligina hayran kaldim,buralarda harcaniosun sen bence KOMPLO TEORISI kitaplari yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide adam adaptif far vardır seçeneğini işaretlemiş el insaf ya resimdeki araçta adaptif far özelliği var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

ya ilk garantili araban yada neyse

ben vw sahibiyim hemde dsgli kavrama problemi varmı VAR titriyoruz 1.viteste ara sıra 130u geçmemiş 30binde araba 60yaşında sakin adamın kullandığı(babam)

garanti bitince sorun iyice arttı(ayarlı sanki) yarın gidicez bize 3bin lira sanırım diyecekler iyiniyet garantisiyle 1.5 olacak babamda arabayı büyük ihtimalle satıp eylül indirimleriyle başka bir araç alıcak

bu kadar sorunlu bir araç hatta Türkiyedeki üstün garanti anlayışı ve dünyada başka örneği bulunmayan adalet sistemiyle birleşmiş durumda Allah yardımcın olsun arkadaşım

burda kükrersin doğuş otoya yine kükrersin ama önünde bir adam seni 10dk 30k 2 saat dinler efiindiğim yapıbiliceğimız biiişeyyy yok der sen bağırdığınla kalırsın

1.viteste ara sıra 130u geçmemiş
    1.vites 130 muhteşem
    ferrariden bile iyi
    şaka bir yana geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 12 Ağustos 2012; 18:09:43 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.