Şimdi Ara

AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğim araç bu arkadaşlar aracı görmeye 2 gün önce gittim 59k ya el sıkıştık araç sıfır gibi duruyo gerçekten boyada yoktu.bugun nakiti aldım gittim giderken samsun vw servisinden bi tanıdığım var ona sorgulatim dedim plakadan sorgulattım araç hiç servise gitmemiş.sonra şase no yu verdim o da ne istanbulda sele kapılmış ağır hasarlı garanti dışı adam ordu-saraycık belediye başkanı bide adama körü körüne güvensek yandık.siteye şikayet ettim umarım kimsenin başı yanmaz..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kirmizi-2011-model-golf-1-6-tdi-tiptroniv-vites-sunrooflu-full-f-95871777/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 10 Ağustos 2012; 18:55:42 >

• Kırmızı renk, krem döşeme hiç yakışmamış..

59 bin TL'ye bunu almayı düşünmek bile hata bana göre..

Neyse ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Kırmızı renk, krem döşeme hiç yakışmamış..

+2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık herkes buldugunu öpme derdinde. Dısardan kimse anlamaz belkide hasarlı oldugunu. Bunu yapanın devlet kurumunda olmasıda trajikomik ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Kırmızı renk, krem döşeme hiç yakışmamış..

teşk ederim
  • iyi de arkadaş 1 yaşında ve 18000 km deki araca nasıl 59000 verecektin,o paraya 0 km full astra,i30,ceed,c4 gibi hariak araçlar var,ki golf kasa değiştirecek.bu golfte gerçekten bilinmeyen bir çekicilik,bir tılsım var da biz mi göremiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

iyi de arkadaş 1 yaşında ve 18000 km deki araca nasıl 59000 verecektin,o paraya 0 km full astra,i30,ceed,c4 gibi hariak araçlar var,ki golf kasa değiştirecek.bu golfte gerçekten bilinmeyen bir çekicilik,bir tılsım var da biz mi göremiyoruz?

iyide arkadaşım bu ilandaki aracın sıfırı yaklaşık 71k kaça satılcak yada alınacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu araca 60.000 TL vermek. İyi ki sorgulatmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emevi

quote:

iyi de arkadaş 1 yaşında ve 18000 km deki araca nasıl 59000 verecektin,o paraya 0 km full astra,i30,ceed,c4 gibi hariak araçlar var,ki golf kasa değiştirecek.bu golfte gerçekten bilinmeyen bir çekicilik,bir tılsım var da biz mi göremiyoruz?

iyide arkadaşım bu ilandaki aracın sıfırı yaklaşık 71k kaça satılcak yada alınacak?

iyi de arkadaşım vw in fahiş fiyatlarının farkında değil misin? rakip otolarla karşılaştırmaz mısın?ha fiyat ne olursa olsun farketmez diye lüksün varsa onu bilemem,herkesin gelir düzeyi farklıdır.kısaca o parayı o araca veren kişi vw tutkunudur,başkası vermez.
  • Arabanın içindeki tip hiç güven vermiyor zaten...
  • bence medyaya bildirin bahsettiğiniz insan belediye başkanı kim bilir o belediyede neler dönüyordur.
  • hocam geçmiş olsun direkten dönmüşsünüz...
  • quote:

quote:

quote:

iyi de arkadaşım vw in fahiş fiyatlarının farkında değil misin? rakip otolarla karşılaştırmaz mısın?ha fiyat ne olursa olsun farketmez diye lüksün varsa onu bilemem,herkesin gelir düzeyi farklıdır.kısaca o parayı o araca veren kişi vw tutkunudur,başkası vermez.

arkadaşım 2010 ceed kullandım pert oldu motoru dışında beğendiğim bitarafı yoktu.astra arkadaşta var 60k verip 1.3 motora binmek nekadar mantıklı? c4 ün otomotik şanzımanı berbat yeni i30 u hiç kullanmadım binmedim yorum yapamicam.focus un dizel otomatiği yok önerebilceğin başka alternatif varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

bence medyaya bildirin bahsettiğiniz insan belediye başkanı kim bilir o belediyede neler dönüyordur.

aynen.biraz araştırdım adam bankayı 2 milyon dolar dolandırmış bu adam nasıl belediye başkanı oluyo açıklayabilen varmı?

http://www.kenthaber.com/karadeniz/ordu/Haber/Genel/Normal/candanin-adayligi-saraycik-akpyi-karistirdi/3ac69713-99e2-435a-b22c-fa5f27699083

• Hangi partiden secilmis onu da yazsaydiniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

bence medyaya bildirin bahsettiğiniz insan belediye başkanı kim bilir o belediyede neler dönüyordur.

aynen.biraz araştırdım adam bankayı 2 milyon dolar dolandırmış bu adam nasıl belediye başkanı oluyo açıklayabilen varmı?

http://www.kenthaber.com/karadeniz/ordu/Haber/Genel/Normal/candanin-adayligi-saraycik-akpyi-karistirdi/3ac69713-99e2-435a-b22c-fa5f27699083

kesinlikle yaşadığınız olayı bir medya kuruluşuna bildirmelisiniz hatta bimer başbakanlık şikayet sitesinede yazın kesinlikle dönüş yapılacaktır.sizin yerinizde olsam erinmez akpartiyi bile arardım.

bir belediye başkanından bahsediyoruz vatandaş için karar veren yıkan yol yapan vs. vs.
    şahsen böyle bir işin içine nasıl girmiş onada anlam veremiyorum sen belediye başkanısın nasıl böyle saçma sapan işlere girersin arkadaş akıl ermiyo gerçekten.

• quote:

ilanı şikayet ettim ve şunu anladım:
    Bizim memlekette harbiden millet gözünü kapayıp araba alıyor.
    DSG gibi bir bomba var araçta,üstüne 60k küsür 0 araba parasına.
    üstüne geçtim araba 105 hp.
    Radyasyon mu aldın bir yerlerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

ilanı şikayet ettim ve şunu anladım:
    Bizim memlekette harbiden millet gözünü kapayıp araba alıyor.
    DSG gibi bir bomba var araçta,üstüne 60k küsür 0 araba parasına.
    üstüne geçtim araba 105 hp.
    Radyasyon mu aldın bir yerlerden?

bak kardeşim yukardada anlatmaya çalıştım ben sıfır ayarında bi araba arıyodum sıfırından 12k ucuz piyasası zaten bu civarda varsa bildiğin hatasız göster alıcam.bunu almadık ya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-meraklisina-turkiyede-1-adet-bulunan-2012-model-ozel-golf-6-95228296/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Hangi partiden secilmis onu da yazsaydiniz :)

Hahaha düşünmeye bile gerek yok
  • quote:

İşte demek türkçe anlatamamışım.
    105 hp,dsg problem çıkarmaya en müsait şanzıman,ve 60k?
    0 km dizel araç parasına?
    Sana da böyle yağlı kazık kokusu geliyo mu sağdan sağdan?
    Yoksa bilader kazık benim kazığım yeter ki golf olsun tarzı bi yaklaşım mı söz konusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Ağustos 2012; 20:31:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.