Şimdi Ara

Ağırlığımı koyamıyorum... (ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, abiler, ablalar. Oncelikle belirteyim yasim 14, daha yolun basindayim fakat sizin desteginiz lazim. Derdim sudur ki; bana haksiz yere karsi gelen insanlara karsi gelemiyorum. Kavgaci degilim, olaylari alttan alirim fakat bazen sabrim tasiyor, o an o beni sinir eden insana yumrugu cakmak istiyorum fakat yapamiyorum ! Kucukken cok zirlakmisim, herseye aglarmisim. Okulumda da aglak olarak tanindiktan sonra artik geri donusu yoktu. Simdi oyle bir huyum olmadigi icin lisede rahatim, asagilanma yok fakat ozguvenim yok. Gecenlerde hareketlerini de begenmedigim bir cocuk sevdigim kizin tokasini aliyor falan, ainir ediyor guya. O an orada disipline gitmek ugruna oyle bir kavga edesim geldi ki... Ama yemedi iste... O sahisa dalsam sinifin yarisi da belki bana dalardi ama umrunda degildi. Teke tek olsak yine yapamam. Ustelim gerek ders basarisi gerekse ogretmen iliskisi olarak ondan cok daha ondeyim. Disipline gitsek %90 ben hakli bulunurdum. Ama bir turlu cesaretimi toplayip ta karsisina cikamiyorum. Canim yanar, beceremem, rezil olurum gibi endiseler icindeyim. Nasil yenerim korkularimi? Nasil toplarim cesaretimi? Bu arada mobildeyim yazin hatam varsa ozur dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise gibi bi ortama girdiginde ezik gibi fikrini solemezsen ( kabadayiliktan bahsetmiuorum ) 4 yil boyunca ne yaparsan yap ezik olarak kalirsin. Kisaca ortamdaki ilk tepkin cok onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Lise gibi bi ortama girdiginde ezik gibi fikrini solemezsen ( kabadayiliktan bahsetmiuorum ) 4 yil boyunca ne yaparsan yap ezik olarak kalirsin. Kisaca ortamdaki ilk tepkin cok onemli

Ben de bundan korkuyorun hocam, boyle olmasindan.. Ama bu sefer kararliyim affetmeyecegim. Tek yanlisinda beklemeyecegim.

• bir iki yıl sonra boyun uzayıp güçlenirsen bir derece yenebilirsin bunu ama bir kere seni ezik gördüler mi kurtulamazsın o yuzden arkadaş ortamını değiştirmeye bak eziliyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

bir iki yıl sonra boyun uzayıp güçlenirsen bir derece yenebilirsin bunu ama bir kere seni ezik gördüler mi kurtulamazsın o yuzden arkadaş ortamını değiştirmeye bak eziliyorsan

Hocam boy 1.84 cocugun boy 1.70 bile yok. Ama o cesaret i toplayamiyorum sonra kendime kiziyorum..

Edit: Bu arada arkadas ortamim guzel, ezilme de yok. Suan nötr um ama karsima almak istiyorum beceremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 10 Ocak 2015; 23:07:53 >
  • Bi kere kavga etsen acilirsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Bi kere kavga etsen acilirsin zaten

Hocam devamına da gerek yok ilk kavgayı yapabilsem keşke..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücudum nasıl SS
    9 yıl önce açıldı
    Vücüdum Nasıl? SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salaklık yapma abim sene 2015, sen de meslek lisesinde değilsin, az medeni ol. Kavgaydı vs. çok bulaşma. Bugün lisede o çocuğu döversin belki de yarın trafikte falan biriyle kavgaya girersin, bıçağı takar böbreğine o zaman anlarsın kavganın çözüm olmadığını.

Eziklik durumuna gelirsek, her işe burnunu sokma ama seni ilgilendiren bir durumda da hemen lafa gir, uyar, gerekirse sert çık ama karşıdaki fizksel müdahalede bulunmadıkça sen de bulunma.

• Kendini ezdirme ben ezdirdim 2 sene kahır çektim nasıl pişmanım bilemezsin.

Kendini ezdirme dayak ye,senden nefret etsinler,disipline git ama asla kendini aşağılatma ego tatmin aracı olma.

• burock1997 B kullanıcısına yanıt
    Chalinder kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevaplar icin. Kavgacı değilim. Sadece onlarin karsisinda hemen yenilebilir biri olmak istemiyorum. Adim gecince o kim yaa falan havalara giremesinler. Zamaninda cok yasadim. Dayak yemeyi de goze almak istiyorum ama beceremiyorum, o an kalkipta agirligimi koysam her sey daha iyi olacak belki ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 11 Ocak 2015; 19:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Tesekkurler cevaplar icin. Kavgacı değilim. Sadece onlarin karsisinda hemen yenilebilir biri olmak istemiyorum. Adim gecince o kim yaa falan havalara giremesinler. Zamaninda cok yasadim. Dayak yemeyi de goze almak istiyorum ama beceremiyorum, o an kalkipta agirligimi koysam her sey daha iyi olacak belki ama...

Bak sana başımdan geçen bir olayı anlatayım

Ben 7. Sınıftayken beni çok silik görürdü bazıları .harbiden öyleydim sırık bir tiptim.Bir gün biz masatenisi oynarken Bi çocuk bana tokat attı (ilk defa böyle bir şey oluyor) çocukta benim 3 katım falan dövmem imkansız , elime en ağır raketi aldım çocuğun kafasına kafasına baya baya geçirdim çocuğun kafasına 15 dikiş attılar bende disipline falan gittim ama emin ol pişman olunacak birşey yapmadım o günden sonra bana okulda kimse karış(a)madı.

Lisede ilk iki sene baya ezik bir tiptim ben yaşadım ama sen bunları yaşama diye anlatıyorum.

• Chalinder kullanıcısına yanıt
    Yasadiginiz olayi aktardiginiz icin tesekkurler. Tavsiyelerinize uyacagim . Artik acimam kimseye

• quote:

Yasadiginiz olayi aktardiginiz icin tesekkurler. Tavsiyelerinize uyacagim . Artik acimam kimseye

Bir sporla uğraş özellikle basketbol.

Kızlar peşinden koşar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Bir sporla uğraş özellikle basketbol.

Kızlar peşinden koşar..

Spora ilgim yok ayrica oyle bir istegim de yok hocam . Tavsiyeniz icin tesekkurler.

• 0 saniye kuralını uygula.Bir şey aklına gelince düşündüğün şeyi hemen harekete geçir.Olabilecek ihtimalleri hesaplarsan çok geç olabilir.

• Ağırbaşlı ol,dik dur kafan hep önde olsun.Biri sana artis gibi bakarken gözünü ona dik ters ters bak.Biri sana bişey diyecek olursa acıma. Lisede bende senin gibiydim ama şimdiki sınıfın gözü önünde 5 tane adama kafa tutunca herkesin bakışı değişiyor sana emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeddyDaniels

0 saniye kuralını uygula.Bir şey aklına gelince düşündüğün şeyi hemen harekete geçir.Olabilecek ihtimalleri hesaplarsan çok geç olabilir.

Yapmam gereken bu galiba hocam. Bugun deneyip gorecegim, tesekkurler

• quote:

quote:

0 saniye kuralını uygula.Bir şey aklına gelince düşündüğün şeyi hemen harekete geçir.Olabilecek ihtimalleri hesaplarsan çok geç olabilir.

Eger kavga falan durumuysa bunu yap. Yoksa kiz mevzusnda falan yapma

Bu "ezikligini" asmak icin de tek yol var, soyle bir dayak ye. Ama madem biriyle kavga baslatmak istemiyorsun, arkadaslarinla yumruk kapistir ya da ne bileyim babanla gures falan bir sekilde bir yogrul iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

Bu "ezikligini" asmak icin de tek yol var, soyle bir dayak ye. Ama madem biriyle kavga baslatmak istemiyorsun, arkadaslarinla yumruk kapistir ya da ne bileyim babanla gures falan bir sekilde bir yogrul iyice

Hocam tam kız mevzusu sayılmaz. Yani o kız benim hayır benim değil de ana sebebi kız. Çocuğa kıza karşı yaptığı hareketlerde yapma dediğimde ne laf anlıyor ne bir şey. Tamam diyip saygıyla önüme eğilmesini de beklemiyorum da, laflarıyla falan beni aşağılamaya çalışıyor. Bugün bir yanlış yapmadı bana karşı ama bakalım daha gelişmeler olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

Hocam tam kız mevzusu sayılmaz. Yani o kız benim hayır benim değil de ana sebebi kız. Çocuğa kıza karşı yaptığı hareketlerde yapma dediğimde ne laf anlıyor ne bir şey. Tamam diyip saygıyla önüme eğilmesini de beklemiyorum da, laflarıyla falan beni aşağılamaya çalışıyor. Bugün bir yanlış yapmadı bana karşı ama bakalım daha gelişmeler olacaktır.

O zaman yapacağın tek şey yumruğu masaya vurup "yapma dediysek yapma" diyip hır çıkarmak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.