Şimdi Ara

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50 🔴Migros 1+1(Son gün) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
17
Favori
41.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbs02

Bunu yazmak için gelmiştim aynen dediğiniz gibi. Normal flolara bizim dostumuz sokak hayvanları cart curt seveceğinize floranizi sevin koruyun!

Şaka değil gayet ciddi söylüyorum

Alıntıları Göster
    florür den de uzak durmak lazım.
  • Hepsiburada'da Oral-b diş iplerinde indirim var. 50₺ üzeri kargo bedava, adetli alırsanız tanesi 6,8₺'ye geliyor.

Pro Expert Clinic Line x4 27,21₺
    www.hepsiburada.com
    Oral-B Diş İpi Pro-Expert Clinic Line 4 x 25 m Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-ipi-pro-expert-clinic-line-4-x-25-m-p-HBV00000EYWM3

Essential Floss x4 27,21₺
    www.hepsiburada.com
    Oral-B Diş İpi Essential Floss 4 x 50 m Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-ipi-essential-floss-4-x-50-m-p-HBV00000EYWM1?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 25 Kasım 2018; 3:15:48 >

• İlk defa bu sene Biomed aldım. Yeni gelmiş galiba migros tan başka yerde de görmedim. Ürün rus malı. Splat markasının üretimi. Splat'te ilk çıktığında bu fiyat aralığındaydı tabi tutulunca hemen arttı fiyatlar. 30 liradan aşağı bulmak zor.

Fakat bu biomed ler özelikle 1+1 ile çok uyguna geldi. Tanesi 16.90 dan dört adete toplam 33.80 verdim. Bence şu piyasada gayet uygun. Kaldı ki ürün yeşil çizgili ve gerçekten zararlı içerik yok.

Aslında en çok beğendiğim Colgate sensitive pro relief serisi. Ama o da uçmuş fiyatı 34.90 nedense bu yıl almaya elim gitmedi. Bu doğal içerikli biomedi deneyeyim dedim. 5-6 çeşidi vardı. Ben bu ikisini aldım.

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50  🔴Migros 1+1(Son gün)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, sensodyne markası bana biraz abartılı geliyor. O kadar da etkin değil..

Paradontax gerçekten ağız hassasiyetine iyi geliyor ama içinde alkol olduğunu sonradan öğrendim artık kullanmıyorum.

Colcage, signal vs bunlarla dişimi gece fırçalayınca sabah kötü bir ağız tadı ile uyanıyorum.

Dün ilk kez biomed diş macunu aldım, kokoreç yedikten sonra fırçaladım sabah uyandığımda herhangibir rahatsızlık hissetmedim,çok beğendim, artık bunu kullanırım...hatta kampanyanın ilk günü aldığım true&white ları iade edeceğim.

Bugün şu arm&hammer. markasını aldım ama daha denemedim.

Ek 1 :Ha birde şu ağız gargara suyu alan arkadaşları konu hakkında biraz araştırmaya davet ediyorum.
    Ek2: böyle mesajlar arka arkaya reklam gibi oldu ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 25 Kasım 2018; 14:4:3 >
  • rezillik yav. 12-13 liradan alıyorum izmir gıda çarşısı'ndan sensodyne 100 ml naneli'yi. 26 yazmış marketler 75 ml'sine.
  • arm&hammer 2 li paket yoktu
    sensodyne 2li paketi 26 tl ye aldım 4 tanesi 26tl
    ipane 2li paketler var beyenmedim
    paradondax 13 e geliyor
    biomed denenebilir 8,5tl

ağız suyu carreforda daha ucuz 10-14 tl

geçen seneden daha 6 tane duruyor bilerek fazla almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Kasım 2018; 14:34:59 >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    adı orjinal diğer paradondaxları kullanmadım sadece orjinal kullandım içerisinde tuz var başta iğrenç gelebilir ama zamanla diğer macunların şekerli ve kötü olduğunu anlayacaksınız.
    piyasadaki en beyendiğim macundur .denemediğim yeni markalar var
  • carrefoursa nin stok bilgisi dogrumu acaba? samsunda yok yazinca hic stok cikmiyor. migrosa baktimda cihazi yeni aldigim icin 1 baslik en az 3 ay kullanim oneriliyor ki daha fazla kullanirim. ayni urunden almak gerekiyormus ben diger basliklarida denemek istiyorum 1 paket 6 ay 2 paket 12 ay 1 sene gidiyor napim ben belki diger basliklar daha guzel, para verdiğim halde 5tl ucuza alacam diye 1 yil ayni seyi kull.cak halim yok almadim

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

adı orjinal diğer paradondaxları kullanmadım sadece orjinal kullandım içerisinde tuz var başta iğrenç gelebilir ama zamanla diğer macunların şekerli ve kötü olduğunu anlayacaksınız.
    piyasadaki en beyendiğim macundur .denemediğim yeni markalar var
    tesekkurler bilgi icin

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Siz hangi çeşidini aldınız biomed'in?

Ben de bugün sabah denedim superwhite olanı(hindistan cevizi resmi var) çok az köpürüyor ve tad olarak çok hafif, rahatsızlık verecek bir tadı yok.

Düzenli kullanıp beğenirsem başka macun almam artık.

• Parodontax Yeni çıkan Tam koruma denedim.

Diğer modellere göre Tuzlu değil. Ferah ağırlıkta.

Yalnız Ultra temizlik Benim Favorimdir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paradontax migrosta mı daha ucuza geliyor, carrefour da mı?

• mr jingles M kullanıcısına yanıt
    kullandıktan sonra da yorum yapabilir misiniz bende merak ettim ürünü.
  • porazo P kullanıcısına yanıt
    Yenilenebiliyor stoklar hocam. 2 migros gezdim ikisinde de vardi. Yalniz fırça orta olmasina ragmen yumusak ve gayet guzel temizliyor. Parandontax ve sensodyn firca ikilisini tavsiye ederim

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Bugün sabah denedim superwhite olanı. Tadı çok hafif rahatsız etmedi. Etkisi de fena değil. Tabi en azından düzenli günde iki defa 4-5 gün kullanmak lazım. Şu an tanesi 8.5 a geliyor. Bence hangi çeşiti size uyarsa bakın deneyin. Yeşil çizgili, doğal içerikli ürün kategorisinde bir macun için iyi fiyat. Bence denemeye değer.

• Delist (Fiyatı 8.00 TL )

Bulursanız 1+1 ile iyi olur.

Her mağazada bulunmaz.

• orijinal prodandx aldık ikisi 24 TL geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: root 1987

orijinal prodandx aldık ikisi 24 TL geldi

Böyle bir Kampanya da İki tane az olmuş Bence..

Ben bile 100 ₺ ye yakın Harcadım..

• Sensodyne kesinlikle şişirilmiş bir balon.Paradontax çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.