Şimdi Ara

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50 🔴Migros 1+1(Son gün) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
17
Favori
41.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Gecikirseniz dişi kaybedebilirsiniz bence erkenden halledin. Son 4 yılı ortodonti tedavisi yüzünden diş fakültesinde geçmiş biri olarak söylüyorum dişini kaybedip pişman olan çok insan gördüm.

• Yedaself kullanıcısına yanıt
    Bakacağız artık.. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 ml kıytırık ipanaya 32.5 lira fiyat koy utanmadan 1+1 de.zaten mahalledeki bakkalda bile daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: costanT14

%50 indirimde olan şeyler internette aynı fiyatta satılıyor zaten insanlar yazan şeylere kanıyor
    Bazilari alinir bazilari alinmaz.Paradontax13'e alinir oda zor kargo bedava bulmak.

Ipana 3D+Dis fircasi bundle 12.45 alinmaz

Sensodyne TRue White 4 tanesi 25'e alinmaz.

Listerine 500+250 bundle 14'e alinmaz

• YILLARDIR GERÇEK İNDİRİM OLAN SENELİK İHTİYACIMIZI GİDERDİĞİMİZ MİGROS AĞIZ BAKIM KAMPYANYASI BU SENE BÜYÜK BİR FOS ÇIKTI GEÇMİŞ OLSUN.

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50  🔴Migros 1+1(Son gün)

NORMAL MARKETLERDE 2 Lİ PAKET 11.90 A SATILIYOR.

MİGROSTA TANESİ 11.95, BİR ALANA BİR BEDAVA ADI ALTINDA AYNI FİYATA SATILIYOR. ALANLAR SEVİNMESİN ALAMAYANLARDA ÜZÜLMESİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 25 Kasım 2018; 20:29:1 >
  • aynen. çoğu fiyat piyasanın iki katı idi.

• 6 adet biomed diş macunu(3farkli çeşit) ve 4 adet colgate mint gargata aldim. Geçen senelerde cikan Colgate 2in1 beyazlik adinda icinde nane parcaciklari olan urun skt 06.2019 du.Tanesi 4 tl e düşmüş.İlgililere duyurulur...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bir şeyden de memnun ol be adam.

Alıntıları Göster
    Adam doğru söylemiş carrefour ve migros fiyatlara kol gibi zam yapmışlar. Carrefourda 32.90dan %50 indirimle 16.45e düşen diş fırçası happy centerda indirimsiz 16.90. İnternette 17 lira. 32.90 tamamen yalan fiyat. Migrostada aynı diş fırçası 1+1 32.90 olmuş. Ortada ne %50 indirim var nede 1 alana 1 bedava. Millet fiyatları araştırmadan atlamış. Belki yüzde 5-10 indirim olabilir ama kesinlikle %50 indirimmiş 1 alana 1 bedavaymış koca bir palavra. Git internette aynı fiyatlar zaten.

Bak bu diş fırçası kaç para:
    Aynısı carrefourda sözde %50 indirimle 32.90dan 16.45e iniyor. Migrosta sözde 1 alana 1 bedava ama fiyat 32.90. n11de 1+1 27.80 lira.
    Bak 2lisi kargo bedava 22.50 lira:
    urun.n11.com
    Oral B Pro-flex Luxe 3d White Diş Fırçası 2adet - n11.com
    https://urun.n11.com/dis-fircasi/oral-b-pro-flex-luxe-3d-white-dis-fircasi-2adet-P293710940

5 lira kargo parası ve 2,5 lira n11 payı desen düz hesap adam 2 diş fırçasını 15 liraya satıyor. Carrefour ve migrossa bu 2 diş fırçasına 65,80 lira fiyat biçmiş. Yine araştırırsan çok uygun fiyata 3lü ve 4lü satışta bulabilirsin.

Carrefourun %50 indirimi migrosun 1 alana 1 bedava vermesi nerde şimdi? Zaten bu 2 market bu tip yalanları yıllardır söylüyorlar. Şok markette 10 liraya satılan sucuk migrosta 1 alana 1 bedava 25.90 lira oluyor. 40 liralık sucuğun kilosu migrosta 100 lira. 1 alana 1 bedavaymış yersen. 1 alana 1 bedava 25.90 dedikleri sucukta kampanya olmayınca 15 liraya satıyorlar kimse almayıncada bak bedava sucuk veriyoruz deyip 2 üründende pahalıya kaktırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Adam doğru söylemiş carrefour ve migros fiyatlara kol gibi zam yapmışlar. Carrefourda 32.90dan %50 indirimle 16.45e düşen diş fırçası happy centerda indirimsiz 16.90. İnternette 17 lira. 32.90 tamamen yalan fiyat. Migrostada aynı diş fırçası 1+1 32.90 olmuş. Ortada ne %50 indirim var nede 1 alana 1 bedava. Millet fiyatları araştırmadan atlamış. Belki yüzde 5-10 indirim olabilir ama kesinlikle %50 indirimmiş 1 alana 1 bedavaymış koca bir palavra. Git internette aynı fiyatlar zaten.

Bak bu diş fırçası kaç para:https://urun.n11.com/dis-fircasi/oral-b-dis-fircasi-luxe-3d-white-pro-flex-orta-P252890405
    Aynısı carrefourda sözde %50 indirimle 32.90dan 16.45e iniyor. Migrosta sözde 1 alana 1 bedava ama fiyat 32.90. n11de 1+1 27.80 lira.
    Bak 2lisi kargo bedava 22.50 lira:https://urun.n11.com/dis-fircasi/oral-b-pro-flex-luxe-3d-white-dis-fircasi-2adet-P293710940
    5 lira kargo parası ve 2,5 lira n11 payı desen düz hesap adam 2 diş fırçasını 15 liraya satıyor. Carrefour ve migrossa bu 2 diş fırçasına 65,80 lira fiyat biçmiş. Yine araştırırsan çok uygun fiyata 3lü ve 4lü satışta bulabilirsin.

Carrefourun %50 indirimi migrosun 1 alana 1 bedava vermesi nerde şimdi? Zaten bu 2 market bu tip yalanları yıllardır söylüyorlar. Şok markette 10 liraya satılan sucuk migrosta 1 alana 1 bedava 25.90 lira oluyor. 40 liralık sucuğun kilosu migrosta 100 lira. 1 alana 1 bedavaymış yersen. 1 alana 1 bedava 25.90 dedikleri sucukta kampanya olmayınca 15 liraya satıyorlar kimse almayıncada bak bedava sucuk veriyoruz deyip 2 üründende pahalıya kaktırıyorlar.

Alıntıları Göster
    Sana aldıklarımın resmini atardım fakat şöyle söyleyeyim 6.5 TL'ye Sensodyne, 3.5 TL'ye Signal, 4.25 TL'ye İpana aldım dün ve bugün. Bu doğru söylemiş dediğin adam yan hesap açıp ben değilim dedikten sonra ifşalanmış birisidir. Yalan söylemek oluyor bu değil mi? Aç bak Migros konusunu her şeyden şikayetçi ama çözüm de sunmaz sadece şikayetçi. Wapsap çetesi der bize çünkü kendisi en çok delistin olduğu yerde ikamet etmesine rağmen delist bulamaz sonra gelip ithamlarda bulunur. Alternatif bulan buluyor bulamayan ağlamasın. Migros'tan da Carrefour'dan da reyona bakıp her ürünü öyle değerlendirir veya alırsan sürekli kazıklanırsın. Bu adamı da kimse savunmasın bana. Neyin ne olduğunu ben biliyorum daha fazla detay isteyen varsa özelden yazsın. Migros konusuna yazmamamın sebebi bu adam. Adam istediğini yazar bir şey olmaz biz ürün atsak bile ceza puanı alırız. Trollere geçit oldukça ben aldığım ucuz ürünleri mis gibi kullanacağım paylaşmayacağım, pahalı pahalı diyenlere de gülüp geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 25 Kasım 2018; 21:20:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Bu sene hayalkırıklığı oldu.Zaten migrosta raflar doluydu.pek alan yok.
    krizden midir yoksa fiyatlar uygun değil ondan mı bilinmez.
    çakallık yapmışlar. Colgateleri yığmışlar. ne sensondyne ne de paradontax gördüm. istanbul anadolu 2 carrefour 2 migrosa baktım. Aynı şekildeydi. Colgate stokları mı fazla bilemem. n11 den 2 adet paradontax orjinal kargo dahil 26,50 a aldım.
  • Arkadaşlar merhaba, bu sabah Üsküdar merkezdeki Migros'a gittiğimde Paradontax diş macunu aldım kampanyadan. Kasadaki kadın yanındaki kasadaki adama da danıştıktan sonra "Bu katalog ürünü yalnız, 1+1 kampanyası bunda geçmiyor siz bu ürünü üst kattan mı aldınız?" dedi. Ben de 1+1 sepetinde onlarca Paradontax olduğunu, onlarda kampanya geçmiyorsa sepetten kaldırmalarını söyleyince bir görevliyi çağırığ bütün Paradontax macunları üst kata taşıttı.

Böyle bir durum var mı? Görevli beni mi yedi? Şikayet edeceğim eğer öyleyse.
  • Yapmanız gereken kasadan Bi geçin kasa fiyatı düşüyor mu düşmüyor mu bakalım demekti, uyanıklık yapmışlar, 1+1de geçmiyorsa geçmiyor denir orada belirtilir belki ben paramla normal fiyatından 1 tane alacam neden yukarı taşıyorsun?

Suizan yapmak istemem ama doğru değil yaptıkları

• tirentyoldan 1lt sensodin gargarayı 21e aldım.mgrosa bulaşmadım.
  • Sanirim baya uyguna aldim. Ama dis fircasi bulamadim. Hangi dis fircasini aldiniz acaba ?

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50  🔴Migros 1+1(Son gün)

• Oral b ağız çalkalama+bi diş macununun beraber olduğu pakette indirim olmadı. Diğer ikili ürünlerde oldu. Bence fiyatlar da baya iyiydi. Tepkiyi çözemedim

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    \ikli paket 20tl colgate ağız suyu ve diş macunu 1 alanà bir bedava olmadı kasada bırakmıştım
  • Şarjlı dış fırçası için sıcak fırsat varmı beyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yıl İngiltere'de tesco da en uygun 2 paunda buldum 10 paket aldım. Bu yıl migrosta tanesi 1 paunda geldi. Arm&hammer diş macunu Türkiye'de 6.5 gibi fiyata bulmak imkansız dostum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.