< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 26 Kasım 2018; 16:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 26 Kasım 2018; 16:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Agız bakım suyu alkollu mü iyi ,alkolsüz mü diyerek PİMİ ÇekeYiM
|
Bugün carrefour'daydım. Bugün 50 yaşlarında bir teyze Diş fırçalarını açıp açıp ağzında deniyordu. Bi 5 dk izledim. 5-6 tane fırçayı açıp ağzında denedikten sonra rafa koydu. Sert çıkınca da diş etlerim çok hassas yavrum denemeden almayayım ondan deniyorum cevabını verdi allahın pisliği .
|
%50 ile 1+1 ayni sey demek zaten
|
Yapmanız gereken kasadan Bi geçin kasa fiyatı düşüyor mu düşmüyor mu bakalım demekti, uyanıklık yapmışlar, 1+1de geçmiyorsa geçmiyor denir orada belirtilir belki ben paramla normal fiyatından 1 tane alacam neden yukarı taşıyorsun?
Suizan yapmak istemem ama doğru değil yaptıkları |
Biomed'i çok beğendim. Yıllarca Paradontax'ın iğrenç tadını boşuna çekmişim.
|
Sensodyne kesinlikle şişirilmiş bir balon.Paradontax çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
|
Tamamda oyle bir yazmis ki 1+1 %50 den iyi gibi yazi yazilmis ona istinaden ben yazdim onu
|
1+1'de firma her zaman daha kazançlı çıkar. Aynı şey değil yüzde 50 her zaman daha iyidir. Sizi para harcamaya zorluyor gibi 1+1'de.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 22 Kasım 2018; 1:52:57 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|