Şimdi Ara

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50 🔴Migros 1+1(Son gün) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
17
Favori
41.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sauthern Man

Delist (Fiyatı 8.00 TL )

Bulursanız 1+1 ile iyi olur.

Her mağazada bulunmaz.

hocam dun bir migrosta iki tane buldum, kasada fiyat sorgulattim 25.90 dedi, ben de biraktim.
  • sensitive ultra thin aldim 2 kutu yani 4 baslik 45tl tutuyor. amazonda da 47tl fakat 50tl uzeri kargo ücretisiz. bulamayan o sekilde alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biomed'i çok beğendim. Yıllarca Paradontax'ın iğrenç tadını boşuna çekmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Sensodyne kesinlikle şişirilmiş bir balon.Paradontax çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
    promine serilerini deneyin gerçekten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Şimdi sanal marketten yedek başlık araştırıyordum ama dediğiniz Sensitive modeli yoktu yedek başlıklarda..
    Biraz geç oldu sanırım kampanya bitti. Yine de atayım

www.sanalmarket.com.tr
    Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Yedeği Sensitive 4'Lü - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/oral-b-sarjli-dis-fircasi-yedegi-sensitive-4lu-p-207774d

• quote:

Orijinalden alıntı: slickman

hocam dun bir migrosta iki tane buldum, kasada fiyat sorgulattim 25.90 dedi, ben de biraktim.

Alıntıları Göster
    Hocam, yanlış ürün ya da kasiyeri zan altında bırakmak istemem ama, farklı fiyat söylemiş olabilir.

Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50  🔴Migros 1+1(Son gün)

• quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

Selamlar dostum,

Yedek başlıklar Migros ve Carrefour'da daha uygun internete göre. Bir de dişlerinize ve diş etinize uygun olanını almanız lazım. Eğer diş etleriniz hassas ise Sensitive modellerini öneririm. Hassas değilse de CrossAction modeli uygundur. Hassas olanı Migros'ta 4lü olarak bulunuyor. 79.90TL 4 adedi ve 4 tane de hediye gelmiş oluyor. 4'lüsü 39.90tl gibi oluyor. Bence gayet makul.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam cevap için, ilk defa vitality kullanıyorum, bilgim de yok açıkçası iyi oldu yazdıklarınız, bugün Carrefour da idim cross action kalmış sadece ondan aldım artık bir çift, bir dahakine sensitive alayım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: flintstones

Teşekkürler hocam cevap için, ilk defa vitality kullanıyorum, bilgim de yok açıkçası iyi oldu yazdıklarınız, bugün Carrefour da idim cross action kalmış sadece ondan aldım artık bir çift, bir dahakine sensitive alayım inşallah.

Alıntıları Göster
    Ne demek dostum. Bildiğim kadarını aktardım. Bana da diş doktoru önerdi o yüzden mecbur ondan alıyorum. Umarım memnun kalırsınız

• Umarım herkes alacağını almıştır.Görüyoruz baktığımızda, fiyatlar aynı duruyor.İndirim olmadan gerçekten çok pahalı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Umarım herkes alacağını almıştır.Görüyoruz baktığımızda, fiyatlar aynı duruyor.İndirim olmadan gerçekten çok pahalı artık.
    Aynen öyle. Bu her sene ağız sağlığı haftası ilaç gibi geliyor cidden. Senelik stok çok uyguna yapılıyor. İnternette elbette daha uyguna bulunabilir. Ama normal market fiyatlarına nazaran senede 2-3 gün de olsa indirimli alabiliyoruz. Normalde bi macuna 30-35 veremem, psikolojik sınır denen bir şey var

• Bu yıl yok mu bununla ilgili bir konu

• sana yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.