Bildirim
Ağız Bakım Haftası Kampanyaları ⭕Carrefoursa %50 🔴Migros 1+1(Son gün) (15. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sensitive ultra thin aldim 2 kutu yani 4 baslik 45tl tutuyor. amazonda da 47tl fakat 50tl uzeri kargo ücretisiz. bulamayan o sekilde alir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biomed'i çok beğendim. Yıllarca Paradontax'ın iğrenç tadını boşuna çekmişim. -
promine serilerini deneyin gerçekten çok iyiquote:
Orijinalden alıntı: nostalji16
Sensodyne kesinlikle şişirilmiş bir balon.Paradontax çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. -
Biraz geç oldu sanırım kampanya bitti. Yine de atayımquote:
Orijinalden alıntı: Twonokta
Şimdi sanal marketten yedek başlık araştırıyordum ama dediğiniz Sensitive modeli yoktu yedek başlıklarda..
www.sanalmarket.com.tr
Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Yedeği Sensitive 4'Lü - Migroshttps://www.sanalmarket.com.tr/oral-b-sarjli-dis-fircasi-yedegi-sensitive-4lu-p-207774d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Teşekkürler hocam cevap için, ilk defa vitality kullanıyorum, bilgim de yok açıkçası iyi oldu yazdıklarınız, bugün Carrefour da idim cross action kalmış sadece ondan aldım artık bir çift, bir dahakine sensitive alayım inşallah.quote:
Orijinalden alıntı: By Fixed
Selamlar dostum,
Yedek başlıklar Migros ve Carrefour'da daha uygun internete göre. Bir de dişlerinize ve diş etinize uygun olanını almanız lazım. Eğer diş etleriniz hassas ise Sensitive modellerini öneririm. Hassas değilse de CrossAction modeli uygundur. Hassas olanı Migros'ta 4lü olarak bulunuyor. 79.90TL 4 adedi ve 4 tane de hediye gelmiş oluyor. 4'lüsü 39.90tl gibi oluyor. Bence gayet makul.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne demek dostum. Bildiğim kadarını aktardım. Bana da diş doktoru önerdi o yüzden mecbur ondan alıyorum. Umarım memnun kalırsınızquote:
Orijinalden alıntı: flintstones
Teşekkürler hocam cevap için, ilk defa vitality kullanıyorum, bilgim de yok açıkçası iyi oldu yazdıklarınız, bugün Carrefour da idim cross action kalmış sadece ondan aldım artık bir çift, bir dahakine sensitive alayım inşallah.
Alıntıları Göster
Umarım herkes alacağını almıştır.Görüyoruz baktığımızda, fiyatlar aynı duruyor.İndirim olmadan gerçekten çok pahalı artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. Bu her sene ağız sağlığı haftası ilaç gibi geliyor cidden. Senelik stok çok uyguna yapılıyor. İnternette elbette daha uyguna bulunabilir. Ama normal market fiyatlarına nazaran senede 2-3 gün de olsa indirimli alabiliyoruz. Normalde bi macuna 30-35 veremem, psikolojik sınır denen bir şey varquote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Umarım herkes alacağını almıştır.Görüyoruz baktığımızda, fiyatlar aynı duruyor.İndirim olmadan gerçekten çok pahalı artık.
Bu yıl yok mu bununla ilgili bir konu
sana yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X