ARkadaşlar, kız arkadaşınızla, arkadaşlarınızla buluşmaya gitmeden önce, ya da toplumun içine çıkmadan önce, ağız kokusunu engellemek için ne yaparsınız?
6 Ayda bir diş kontrolümü yaptırırım. Çürük dişler kötü kokunun bir numaralı sebebidir. Zamanım varsa dişlerimi fırçalarım yoksa delete sakız + fresheis atarım ağzıma
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ? Yeni bir mesaj atabilmek için bekleyiniz...
ağzında bi demet maydonoz çiyne faydasını göreceksin
sakız çiğnerim
yüksek olasılıkla Periodontal problemler..
dişleri sabah bide aksam fırcalamak gercekten zor mu gelıyor bu sekılde alıskanlık halıne getırırsenız hıc bısekılde rahatsız olmassınız
en etkin ve kısa yolu portakal yada limon kabuklarını ağzında çiğne tabi biraz acıdır ama artık o da sana kalmış bişe benim de lise yıllarında ağzım kokardı doktora gittim bu tamamen kişiden kişiye değişir metobolizması hızlı çalışan insanlarda görülür ilerki yaşlarda geçer demişdi ve geçtide
garip gelebilir ama
eve misafir geldiğinde yada ben misafirliğe gittiğimde sabah ilk iş dişlerimi fırçalarım. Ev sakinlerine günaydın demeden önce.kısmende olsa ağız kokusunu engelliyor. fırçaladıktan sonra az da olsa gelen koku ağızdan değil midedendir.Tek çözümü bir an önce yemek yemektir
bol bol naneli sakız çiğnerim
her an yanımda nanelı sakız bulunur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme