Arkadaslar daha yeni ronarkda chaosdaydim..Combo yapmaktan parmaklarim aciyor hala ve 4. oldum CHAOSda ilk defa! Ama k2 Network napti ?? Oyundan atti..Kutumuda alamadim bu soyulma olayinin ustune..
Soyuldu mu charin?
Evet..Sadece ustunde 45m ve +1 reb ib vaRdi..beles koxpdan olsa gerek aldilar .
chaos üzerine soyulma nedenin güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: mLq.
Evet..Sadece ustunde 45m ve +1 reb ib vaRdi..beles koxpdan olsa gerek aldilar .
Koxpu babasının hayrına yapmıyor adamlar kullanmayın kardeşim ya yazık değilmi emeğinize ?
Koxptan dolayı soyulanlara diycek bişey yok kendi düşen ağlamaz diyorum o kadar.Chaos olayına gelınce orda bile koxp cok aktif adam tam yatcak duvara giriyo vs. Şanssızlık olmuş oyundan düşmen biraz bunda büyütücek bi şey de yok.Koxptan dolayı millet oyun oynamayı unuttu yeni patch den sonra bi kaç saat koxp gelmedi o arada bdw girdik attackerları görseniz oturur ağlarsınız.Pot bile basmaktan aciz zavallılar.Alışmışlar koxp a tabi... Oyun denen şeyi oynarsın ve zevk alırsın mantığı budur.Oyunu senin yerine oynayan bir program olunca nası zevk alıyorsunuz anlamıyorum.Her şey item değil bunun bilincinde olun,ko ya kendinizi çok kaptırmayın,dışarda akıp giden hayatı kaçırmayın,saygılar....
Eee ne demişler
Bozq biR saaT bLe quNde 2 kez doqRuyu qosteRiR..
quote:
Orijinalden alıntı: neRoo..
Koxpu babasının hayrına yapmıyor adamlar kullanmayın kardeşim ya yazık değilmi emeğinize ?
Reklamlardan para almıyolar mı sence ben beleş kullanıyorum soyulmadım
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
Eee ne demişler
Bozq biR saaT bLe quNde 2 kez doqRuyu qosteRiR..
Bizim burda altyapı çalışması var download hızı en fazla 0,31 upload ise 0,52 ttnet işte
quote:
Orijinalden alıntı: mLq.
Arkadaslar daha yeni ronarkda chaosdaydim..Combo yapmaktan parmaklarim aciyor hala ve 4. oldum CHAOSda ilk defa! Ama k2 Network napti ?? Oyundan atti..Kutumuda alamadim bu soyulma olayinin ustune..
Evet, tüm şirket toplanıp sinsice bir karar aldılar.Seni dc ettirmek...
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
Gün gelir devran döner sende soyulursun kardeşim onun içine keyloggerleri kryptolayıp ( böylemiydi lan ) koyuyorlardı galiba o yüzden hiç bişey yakalayamıyor elbet sende soyulursun ..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
Gün gelir devran döner sende soyulursun kardeşim onun içine keyloggerleri kryptolayıp ( böylemiydi lan ) koyuyorlardı galiba o yüzden hiç bişey yakalayamıyor elbet sende soyulursun ..
Nedense soyulmamı çok ister gibi bi halin var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme