Şimdi Ara

Ağlıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili dedem 23 gün evvel rahmete gitti bugün ise sevgili nenem rahmete gitti. İnanlardan ricam 1 fatiha okuyabilirler mi?

çok seviyordum 1 ay içinde 2 sini de kaybettik :((

nasıl dayanacağım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 13 Mayıs 2022; 23:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin kanka. Bende 7 seneye evvel babannem'i kaybettim. Kendisini hatırlarım sesini falan ama çok vakit geçirememiştim hem daha o dönem 9 10 yaşında olduğumdan hem de kendisi benden uzakta oturduğundan hem de son zamanlarında alzheimer hastalığı çok arttığından. Onun adına gerçekten üzülüyorum ve daha kötüsü de aklıma direkmen anneannem geliyor. Anneannemle gerçekten çok vakit geçirdim, kendisi hem bana yakındı genellikle ve de çocukta olsam çok onda vaktim geçti anne yarım gibi. Bir gün onunda göçeceği aklıma gelince bütün moralim bozuluyor. Allah uzun ömürler versin herkese ne diyelim. Ölüm kaçınılmaz gerçekten de  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 13 Mayıs 2022; 23:59:47 >
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sonunda hepimizin gideceği yere gitmişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlıktan geberiyorum
    3 ay önce açıldı
    Duygularımı kaybediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.