Şimdi Ara

gözyaşlarımı tutamadım TÜRKİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an ellerim titreyerek yazıyorum bu satırları hepimizin başı sağolsun allah bütün şehitlerimizin ailelerine sabır versin yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.bana en çok koyan ise hiç bir şey yapamadan oturmak burdan bi kampanya başlatmak istiyorum lütfen herkes avatarını atatürk resmiyle değiştirsin ben değiştirdim HAYDİ TÜRKİYE.

• niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?
  • Eminim sanal alemde profil fotoğraflarımızı, avatarlarımızı Türk bayraklarıyla, Atatürk fotoğraflarıyla süsleyince PKK korkudan silah bırakma kararı verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?

ben atatürk dedim sen türk bayrağı koy farketmez atatürk olmasaydı o türk bayrağıda olmazdı zaten.
  • quote:

niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?

'' Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.. '' Mithat Cemal Kuntay..

'' Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum.. '' Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK..

...

Anladın mı şimdi neden Atatürk..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Eminim sanal alemde profil fotoğraflarımızı, avatarlarımızı Türk bayraklarıyla, Atatürk fotoğraflarıyla süsleyince PKK korkudan silah bırakma kararı verecektir.

• vatan kurtarıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avatarı değiştirince ne oluyor allah aşkına ? Lan biriniz Fatiha gönderin diye konu açsa şaşarım ya, siyah kurdele koyarsın 1 gün sonra plajda fotoğrafın yerini alır. 10 kasım gelir atatürk fotoğrafı koyarsın gece 00.01 de senin fotoğrafın gelir. bu ülkede sahip çıkmak bu kadar düz mantık işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

quote:

niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?

ben atatürk dedim sen türk bayrağı koy farketmez atatürk olmasaydı o türk bayrağıda olmazdı zaten.

Lan malak atatürk ü bu kadar yüceltmeyin.Ondan önce Allah var!Neden kimse kandillerde avatarını değiştirmiyor?

resmi varsa onu da koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Eminim sanal alemde profil fotoğraflarımızı, avatarlarımızı Türk bayraklarıyla, Atatürk fotoğraflarıyla süsleyince PKK korkudan silah bırakma kararı verecektir.

senin psikolojiden anlamadığın belli pkk nasıl halka karşı bir politika yürütüyor bir bak burdan site ismi yazamıyorum google görsel aramadan coral yaz orda bir foto göreceksin aç onu oku.
  • avatarı değiştirince vatan kurtulacak mı? bu çözümse değiştirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

pkk yı bitiririm diyen 1 milyon kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozancon95

quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

quote:

quote:

niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?

Lan malak atatürk ü bu kadar yüceltmeyin.Ondan önce Allah var!Neden kimse kandillerde avatarını değiştirmiyor?

resmi varsa onu da koyun

Ben Allah resmi diye belirttiğimi hatırlamıyorum.
    Dinimizle ilgili bir avatar resmi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kafa yapısı facebook yüzünden oluştu. Bir ara da siyah kurdele modası vardı. Sen vatanına milletine faydalı bir vatandaş ol yeter, gerisi boş iş.
  • tabii listeni davet etmeyeceksen gelme
  • Onun yerine gidip de,terör destekçisi 2 kekoyu tenhada kıstırıp hunharca mıhlayalım ve kza süsü verelim demiyosunuz?Hep pasif hep pasif...

Unutmayınız kaçarak özgür olunmaz.

Esas onlar kaçsın ve Türk'lerden korksunlar.

Kuvayi Milliye ruhu şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

şu an ellerim titreyerek yazıyorum bu satırları hepimizin başı sağolsun allah bütün şehitlerimizin ailelerine sabır versin yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.bana en çok koyan ise hiç bir şey yapamadan oturmak burdan bi kampanya başlatmak istiyorum lütfen herkes avatarını atatürk resmiyle değiştirsin ben değiştirdim HAYDİ TÜRKİYE.

sana söyleyecek söz benim darağacımda yok sen git arka bahçede misket oyna inadına A-TA-TÜRK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

pkk yı bitiririm diyen 1 milyon kişi

• Bordo klavyeliler hazir

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu an ellerim titreyerek yazıyorum bu satırları hepimizin başı sağolsun allah bütün şehitlerimizin ailelerine sabır versin yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.bana en çok koyan ise hiç bir şey yapamadan oturmak burdan bi kampanya başlatmak istiyorum lütfen herkes avatarını atatürk resmiyle değiştirsin ben değiştirdim HAYDİ TÜRKİYE.

sana söyleyecek söz benim darağacımda yok sen git arka bahçede misket oyna inadına A-TA-TÜRK

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.