Şimdi Ara

AĞLIYORUM ÇOK ÜZGÜNÜM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 92 tyt 60 ayt sizce Herhangi bir tıp gelebilir mi? Gerçekten çok istiyorum ya da yıldırım Beyazıt diş siz ne düşünüyorsunuz

• kıbrıs gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarCry21

kıbrıs gelebilir
    kıbrısın neden puanları düşük biliyor musun oraya tercih etsek bize ne gibi dezavantaj getirir
  • Üzülme kardeşim, bütün problem sende değil. Bu sınav sistemi yeterince hakkaniyetli değil..
  • mavigozluhamster kullanıcısına yanıt
    puanının düşük olma sebebi yurt dışı gibi sonuçta kimse türkiyeden ayrılmaz gidip gelme biraz maliyeti fazla orda yaşam biraz pahalı diye biliyorum bu yüzden galiba
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 2:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarCry21

puanının düşük olma sebebi yurt dışı gibi sonuçta kimse türkiyeden ayrılmaz gidip gelme biraz maliyeti fazla orda yaşam biraz pahalı diye biliyorum bu yüzden galiba
    ders denkliğiyle ilgili bir bilgin var mı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stefann_Kuntz

Üzülme kardeşim, bütün problem sende değil. Bu sınav sistemi yeterince hakkaniyetli değil..
    Teşekkürler halimden anlayan birisi sonunda çıktı :(
  • 78 tyt 64 ayt ye gelir mi
  • Siirt e tıp açılacak,Hitit tıp olabilir.
  • Gecen seneye gore hamda 21 k yapiyorsunuz obp niz geri atmazsa bu yil siralamlar cok az iyi gelir bence duruma gore son iki tiptan biri olabilir diye dusunuyorum.
  • Geçen yıl 97 tyt 60 ayt ile bana Hamra 17k gelmişti. Benim obp 72 idi. Senin obp iyi ise gelme ihtimali var.
  • mavigozluhamster kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı gibi görünüyor en büyük sebebi bu diğer sebepler pahalı olması ama kıbrısta part time iş imkanı çok fazla ve maaşlarda türkiyeden daha yüksek bun belirteyim diğer sebebi de türk kısmında su sorunu var eğer musluğundan temiz su akmasını istiyorsan normalden daha fazla kira ödersin her evde temiz su akmıyor genelde sınır bölgelerindeki evlerde temiz su akıyor onlar da üniversitrlere uzak gidecekseniz gitmeden bunları bilmeniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkingöldü

Geçen yıl 97 tyt 60 ayt ile bana Hamra 17k gelmişti. Benim obp 72 idi. Senin obp iyi ise gelme ihtimali var.
    Obp 88,75
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.