Bildirim
AĞLIYORUM ÇOK ÜZGÜNÜM :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kıbrıs gelebilir -
kıbrısın neden puanları düşük biliyor musun oraya tercih etsek bize ne gibi dezavantaj getirirquote:
Orijinalden alıntı: FarCry21
kıbrıs gelebilir -
Üzülme kardeşim, bütün problem sende değil. Bu sınav sistemi yeterince hakkaniyetli değil.. -
puanının düşük olma sebebi yurt dışı gibi sonuçta kimse türkiyeden ayrılmaz gidip gelme biraz maliyeti fazla orda yaşam biraz pahalı diye biliyorum bu yüzden galiba -
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 2:25:12 > -
ders denkliğiyle ilgili bir bilgin var mı pekiquote:
Orijinalden alıntı: FarCry21
puanının düşük olma sebebi yurt dışı gibi sonuçta kimse türkiyeden ayrılmaz gidip gelme biraz maliyeti fazla orda yaşam biraz pahalı diye biliyorum bu yüzden galiba -
Teşekkürler halimden anlayan birisi sonunda çıktı :(quote:
Orijinalden alıntı: Stefann_Kuntz
Üzülme kardeşim, bütün problem sende değil. Bu sınav sistemi yeterince hakkaniyetli değil.. -
78 tyt 64 ayt ye gelir mi -
Siirt e tıp açılacak,Hitit tıp olabilir. -
Gecen seneye gore hamda 21 k yapiyorsunuz obp niz geri atmazsa bu yil siralamlar cok az iyi gelir bence duruma gore son iki tiptan biri olabilir diye dusunuyorum. -
Geçen yıl 97 tyt 60 ayt ile bana Hamra 17k gelmişti. Benim obp 72 idi. Senin obp iyi ise gelme ihtimali var. -
Yurt dışı gibi görünüyor en büyük sebebi bu diğer sebepler pahalı olması ama kıbrısta part time iş imkanı çok fazla ve maaşlarda türkiyeden daha yüksek bun belirteyim diğer sebebi de türk kısmında su sorunu var eğer musluğundan temiz su akmasını istiyorsan normalden daha fazla kira ödersin her evde temiz su akmıyor genelde sınır bölgelerindeki evlerde temiz su akıyor onlar da üniversitrlere uzak gidecekseniz gitmeden bunları bilmeniz iyi olur -
Obp 88,75quote:
Orijinalden alıntı: Hawkingöldü
Geçen yıl 97 tyt 60 ayt ile bana Hamra 17k gelmişti. Benim obp 72 idi. Senin obp iyi ise gelme ihtimali var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X