Şimdi Ara

AGNO ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bu dönem ortalamam 1.68 geldi bir dersim de DC şimdi ben bu dersten kalıyor muyum? agnom 2.30 sadece bu dönem ortalamam 1.68 burda dönem ortlamasına mı bakılıyor oksa genel agno ya mı bakılıyo?

bir de ben kyk bursu alıyorum bu dönem 4 dersten kaldım bursum hemen mi kesilicek yoksa yıl sonu mu bunu merak etmiştim teşekkürler.

• çok önemli arkadaşlar acil
  • istanbul üniversitesibu arada onu söylemeyi unuttum.
  • DC notlar için genel ortalamaya bakılır.
    kyk nın yönetmeliğine göre başarısızlığı bildirilen öğrencilerin bursu kesilir.
    her okulunda başarısızlık kriteri farklı. bu başarısızlığın kykya bildiriminide bölüm başkanlığı yapar.
    Gazi için söyliyim. Alttan aldığın ders sayısı önemli değil. Genel ortalaman 2+ ise sıkıntı yok. Eğer bizde kalan ders sayısına göre başarısızlık belirlenseydi, oda arkadaşımın bursu çoktan kesilirdi. Geçen sene 2. dönem 6 tane bıraktı. Ama genel ortalaması 2 küsürdü. Bursu kesilmedi.
    İstanbul üniversitesini bilmiyorum. Bölüm başkanlığına sorman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 7 Şubat 2014; 17:32:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

DC notlar için genel ortalamaya bakılır.
    kyk nın yönetmeliğine göre başarısızlığı bildirilen öğrencilerin bursu kesilir.
    her okulunda başarısızlık kriteri farklı. bu başarısızlığın kykya bildiriminide bölüm başkanlığı yapar.
    Gazi için söyliyim. Alttan aldığın ders sayısı önemli değil. Genel ortalaman 2+ ise sıkıntı yok. Eğer bizde kalan ders sayısına göre başarısızlık belirlenseydi, oda arkadaşımın bursu çoktan kesilirdi. Geçen sene 2. dönem 6 tane bıraktı. Ama genel ortalaması 2 küsürdü. Bursu kesilmedi.
    İstanbul üniversitesini bilmiyorum. Bölüm başkanlığına sorman lazım.

benim bu dönem 3 ders ff geldi 1 tane de dc var bildiğim kadarıyla 4 dersten kalırsak kyk bursu kesiliyor ben de o yüzden dc olan dersten kalıp kalmadığımı öğrenmeye çalışıyorum gittim sordum sorumlu geçersin dediler ama bu dönem ortalamam 1.8'in altında olduğu için acaba kalıyor muyum diye düşündüm sorum bu yani. genel agno'ya göre mi bakılır dc'lerin geçip kalması olayında yoksa dönem agnosuna göre mi onu bilmiuyorum

burs konusunda dediğin şeyi ilk defa duydum kyk bursu ortalaman 3 olsa bile ki olmaz :d 4 dersten kalınca kesiliyor diye biliyorum ya?

• http://www.kyk.gov.tr/tr/Genel-Bilgiler/KrediBurs/2
    Sayfanın biraz aşağısında bursun kesilme sebepleri yazıyor. Orada "başarısız olması" diye bir madde var. Yani kyk ortalamana veya kaç dersinin kaldığına bakmaz. Okul, A öğrencisi başarısız olmuştur diye kykya bilgi verirse, kyk bursunu keser.
    Dediğim gibi her okulun bu başarısızlık kriteri farklı. Gazide kalan ders sayısına değil, genel ortalamaya bakılıyor. Ama istanbul öyle olmayabilir. İyi araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 7 Şubat 2014; 18:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.