Şimdi Ara

AGP 8X 6600 GT mi 6800 LE mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır ekran kartı araştırması yapıyorum en büyük sorunum agp kart arıyor olmuş olmam.Bugun x800 gto larında agp si olmadıınıı ogrendim.Şimdi iki tercihim var.Oncelilke leadtek marka alıcam.6600 gt mi yoksa 6800 le mi alıyım.İkisininde fiatları birbirine yakın.

• 6800le lerde 6800gs çekirdek vardı ama emin değilim eğer öyleyse 6800 daha iyidir bence
  • bence 6600gt al 1 haftadır aynı soruna kafa patlattım 6600gt aldım
    pp ler açılırsa iyi ama hadi açılmazsa? o zaman geride kalıyor 6600gt den
    bazılarıda açınca pp yi ilerde bozulma olasılığı var dedi bu benim aklımdan 6800le yi sildi.
  • x800gt agp daha iyi.Tabi bulabilirseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

bence 6600gt al 1 haftadır aynı soruna kafa patlattım 6600gt aldım
    pp ler açılırsa iyi ama hadi açılmazsa? o zaman geride kalıyor 6600gt den
    bazılarıda açınca pp yi ilerde bozulma olasılığı var dedi bu benim aklımdan 6800le yi sildi.

Hocam saol galiba bende 6600 gt alcam ama birşey sorcam bu 6800 gs ler varmış onların fiatı cokmu bide ben hiç bir yerde gormedim onu.
  • kardeş bidakka yaa halahalaaa sende fıstık gibi mx 440 yokmu naabacan sen 6600 falan bırak yaa sankı oyun oynucan

dur baalım bi gothic 3 cıksın ondan sonra al baalım
  • 6800gs de pci-express...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6200 mü 6600 mü???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o da pci-e se başka tercihimiz kalmadı 6600 gt alıoz napak artık
  • 6800le iş hatları açılmasa bile hız aşırtma (o/c) ile 6600gt'ye yetişebilir. Hatta Atlantik isimli arkadaş iş hatlarını açmadan hız aşırtma ile 9000 küsür 3d 03 puanı almıştı yanılmıyorsam. İş hatları açılırsa daha da sağlam olur durumu. 256bit olmasının da iyi bir etkisi olacaktır. Kesin konuşmak zor.

Redrage hocam agp 6600gt'yi nereden buldun? Ya da bulabildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 21:12:49 >
  • Bence x800 gt/gto agp arayın.
  • o iki kart arasında bence 6800le
    en azından PP açma şansın var ve fiyatı da 6600GT ile aynı olması lazım
    son durumular tam olarak ne bilmiyorum ama.
  • tek cevap var oda 6800le akrşılaştırılmaz bile bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: redrage

Arkadaşlar uzun zamandır ekran kartı araştırması yapıyorum en büyük sorunum agp kart arıyor olmuş olmam.Bugun x800 gto larında agp si olmadıınıı ogrendim.

X800GTO'ların AGPsi var ancak bizim ülkemizde bulmak zor.
  • 6600gt agp bulmak neredeyse imkansız şu günlerde x800gt hiç sanmıyorum bende yeni aldım araştırdım hiç biryerde stokta yok
  • 6800gs ninde agp si var ama Türkiyede yok sanırım belki getirirler belli olmaz yurt dışında pcix16 lı versiyonundan 30 dolar daha pahalı
  • 6800le türkiyede nerde var satan agp versiyonunu bilen varmı?
  • eksene bak oranın stoklarında gözüküyordu bayramdan evel.
  • 6800 al bence.PP acan cok kişi war.Oyle cok teferruatlı bişi deil zaten.
  • PP açarsan 6600Gtnin performansını geçiyor. Ama açamazsan gerisinde kalıyor. Bir arkadaş almıştı PP açamamıştı hatta ne kadar küfür etmişti. Bunu düşünerek bence 6600gt aL..
  • 6800 le almani tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.