Şimdi Ara

agp ekran kartı pes 2008 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pes 2008 oynamak isitoyrum daha doğrusu yeni çıkanoyun ların hiç birini oynayamıyorum ekran kartını değiştiriceğim özlellikle pes e uygun shared2 veya üstü ddr agp tavsiye ettiğiniz ekran kartları varmı

not şuan ki ddr ama ben buna ddr2 takabiliyormuyum ?

• BURAYA tıklayarak içerisinde Pes 2008 incelemesininde bulunduğu ürün inceleme mesajına ulaşabilirsiniz
  • saolasın incelliyorum şuan ama benim en cok merak ettiğim ddr2 veya 3 kullanabilirmiyim sistemide yazayım p4 2.8 işlemdci intel 768 ram ben şuan ddr kullanıyom ekran kartı ddr2 kullanabilirmiyim yada ddr3
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasarhane

saolasın incelliyorum şuan ama benim en cok merak ettiğim ddr2 veya 3 kullanabilirmiyim sistemide yazayım p4 2.8 işlemdci intel 768 ram ben şuan ddr kullanıyom ekran kartı ddr2 kullanabilirmiyim yada ddr3

oncelıkle ekran kartının ramının sıstemındekı ram ıle alakası yok o sorun olmaz ama arkadasın verdıgı lınktekı ekran kartını(SAPPHIRE RADEON X1950 GT 256MB AGP) elınde bulunan ıslemcı ıle kullanamazsın

ATI X2600Pro DDR2

ATI X1650Pro DDR3

bu ıkı karttan bırını onerırım sana
  • bunalrı kullanamamın nedeni ne yani neyi eksik
    birde ne adar düşük maliyet olrusa okadar iyi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasarhane

bunalrı kullanamamın nedeni ne yani neyi eksik
    birde ne adar düşük maliyet olrusa okadar iyi :D

nedenını soyledım kardes 1950 guclu bır kart ama sadece kartın guclu olması yetmıyor ıslemcınınde guclu olması lazım senın ıslemcın ekran kartının tam perofrmans vermesını engeller ayrıyeten saglam guclu bır psu ıle beslenmesı lazım bunlar sende varsa hıc kacırma arkadasın onerdıgı kartı

verdıgım kartlar ıse o kadar ıslemcıye yuklenmeyen yanı ıslemcı aclıgı cekmeyen kartlar secım sana kalmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 19 Kasım 2007; 22:24:18 >
  • BÜTCENİZ EL VERMİYOR İSE PES 2008 İÇİN ADAM GİB OYNUN İÇİN EN AZ 1300PRO ALINMALI AYIRDIGINIZ BÜTCEYİ YAZARSANIZ DAHA KOLAY YARDIMCI OLABİLİRİZ
  • Ben 120 liraya pciex palit 2600pro sonic aldım. Pes 2008 çok rahat oynuyorum. 2600 serisi bi kart alırsan oyunu rahat oynarsın ama agp modelleri biraz pahalı oluyor. Bide ddr3 alırsan daha iyi edersin.
  • şimid benim asıl merka ettiğim ddr3 kullanabilrmiyim

bitçem 100 ytl civarında
    ki anakartlar için uygun

ben bunu düşünüyorum eger ddr3 kullanabilirsem bunu alıcam
  • Anakartına uygun kart bulursan ddr2-ddr3-ddr4 farketmez önemli olan kartın ve anakartın aynı standardı desteklemesi mesela agp8x. Tabi agp olarak ddr3 kart bulman zor olabilir ddr2 de pes2008 için işini görür ama ddr3 bulursan fiyat farkı çok değilse ddr3 al ve an azında x1xxx ati yada 7xxx nvidia al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.