asus p4u800-x anakartım var.GEforce mx440 ekran kartı kullanıyorum.AGP olan bu ekran kartını PCI olan bır ekran kartıyla degistirmek istiyorum. Bi sorun olurmu ve nfs carbonu ve medival total war i calistiracak hangi ekran kartini onerirsiniz
PARANİ SOYLE yeter!!!! ve senin anakrt AGP oldugu icin pcı exp. kart takamssin...
Pcı express i kastettin herhalde. Anakartında agp yuvası varsa pcı express bi ekran kartı alamassın. En fazla iyi bi agp kart alırsın
agp yuvalı anakarta pci-e uymaz arkadaşım agp bi ekran karttı bak
Tabi değiştirisin anakartla beraber ha anakart yanında kimi değiştirmek ister işlemciyi ve rami. yani 4 eleman birden değişirse olur. (özel durumlarda ram değiştrmek gerekmeyebilir. )
bahsettiğin mx440 çok ucuz bir kart söylediğin oyunları anakartınla oynatacak agp yeni nesil kart alabilirsin pcı istiyorsan keseyi açıp sistem değişikliğine gitmelisin
arkadaslar tsk ederim 100 ytllik bir butcem var ona gore bisey bakcam artik
Galaxy 256MB GeForce 6200A AGP bu ekran kartini alirsam nasil olur
Sisteminin işlemci ve RAM'ini de söyleyebilir misin?
walla buranın ikinci el sitelerine bir gir ve 9600xt bak derim;hatta bniraz daha para koyabilrsen bir 6600gt tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet35h
Eğer 128 bit modeliyse al iyi bi seçim olur fakat aşırı pahalıya mal olmasın tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemliol
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet35h
Eğer 128 bit modeliyse al iyi bi seçim olur fakat aşırı pahalıya mal olmasın tabiki
kesinlikle 128 bit ise eger kacırma al cünkü o fiyata bundan daha iyisini alamazsın
512 ddr 333mhz ram ve celeron 2.4 islmecim var
dostum agp kart arıpyrsan ben yenı aldım mukemmel sapphıre ati radeon 512mb x1600 +1000.. eger 256 ram bulabılırsın oda ısını gorur . tavsıyemdır..
quote:
Orjinalden alıntı: jordan24
dostum agp kart arıpyrsan ben yenı aldım mukemmel sapphıre ati radeon 512mb x1600 +1000.. eger 256 ram bulabılırsın oda ısını gorur . tavsıyemdır..
ya sizi anlamıyorum adama ne öneriyosun adamın makina cel.2.4 512 ram hiç bu makinaya bu kart gidermi yazık sadece
bi de fiyatına söylede adam banlansın
parana göre alabileceğin güzel agp ler mevcut canın sıkımasın pcıx iile agp nin başarısı aynı denebilir bu bağlamda 7900gs yada ati x1950 agp gibi modellerden yaralanabiirsin.. paran kısıtlıysa gene x1600por lar var bu arada sanmaki pcıx başarımını artırır yanılırsın
quote:
mehmet35h
arkadaslar tsk ederim 100 ytllik bir butcem var ona gore bisey bakcam artik
tarafımdan denenmiştir 5700 (le yada ve değil) bu karttan 1.5 2 misli bech veriyor. onu alacağına senin paran ile 2. el 5700 alınır. ama 256 mb olsa bile le yada ve alma 128 mb düz model çok daha iyi. 5700 le/ve tahminen 6200a ile performansta başa baş gelir.
arkadaşın anakartı agp 4x herhalde. 256 ve üstü agp ekran kartları genelde 8x. benim anakartta da agp yuvası var. 90 ytl'ye ati radeon his 9250 aldım. dvı, analog, s-video bütün çıkışları var. 128 mb ama piyasada 128'in çalıştırmayacağı oyun yokki. nfs carbon'u 1024x768 çözünürlükte çok rahat çalıştırıyor. sadece 3-4 saat oyun oynadıktan sonra ısınması problem oluyordu. yanına eski psu'mdan çıkan fanı koydum. şimdi tıkır tıkır çalışıyo.
arkadaslar anakardim agp8x heralde taktidigimda filan bu 6200a yi beni ugrastirmaz o da agp8x mis bide ekran karti 64bit