Şimdi Ara

AGP X1600 PRO nasıldır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmek istiyorum (Sapphire Ati Radeon 9550)

Şimdi yeni bir kart almak istiyorum (Sapphire X1600 PRO)

özellikleri eski kartımdan 2 katı gibi birşey

PEKİ bu kart sm3 destekliyormu?

sizce bu kart nasıldır fiyat 165$+KDV??

• selam

bence çok iyi bi kart deil o düşünmek lazım aldığın gibi elinde patlayabilir

sen ----www.tomshardware.com---dan vga charts kısmından testllere bi göz at gözlerinle gör performansını
    başka çözümler düşünmekte fayda var.

bye
  • x1600 artık eskidi be hocam
  • Arkadaşlara biraz katılmıyorum.
    Bende de x1600pro var ancak sebebi bu değil.
    Öncelikle alınacak kart AGP olacak yani sınırlar dar.
    Evet bugün NFSC BF2142 BF2 HL2 HL2:E1 gibi oyunları neredeyse bütün özellikler açık 4xAA da rahatlıkla oynayabiliyorum biraz o/c yaparak isterseniz BF2142 den ss gönderreyim.
    Bu benim için yeterli bir ekran kartı demektir. Ancak aynı ayarlarda en az 40 fps istiyorsanız elbette değil. Bunun için x1650pro lar mevcut 7600gt ler mevcut ama bulunması bayağı zor kartlar bunlar üstelik de daha pahalılar.
    DX10 öncesi AGP'ye ne okadar para bağlanır ne de oyun zevkinden vazgeçilir diyorsanız bence ideal bir kart x1600pro ama dediğim gibi testler ortada 6600gt ayarlarında...
  • nerde satılıyo bilmiyorum ama 7600gt bütçeni aşmıyosa al derim, ya da x1650pro agp var 165$'a
    Edit: 7600 gs sonic de var, onu da atlamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phobia -- 7 Şubat 2007; 17:21:36 >
  • çok para be kardeş
    o karta değmez agp yokluğunda resmen sömürü
    180usd adamlar 7900gs satıyor pcıe
    bence ikinci el iş görür birşeyler ara
  • Isınma sorununu , düşük performansını , sineye çekerim diyorsan , iyi kötü oynatsın oyunları diyorsan , AGP için o fiyat aralığında başka kart zor
    Ama bence 2. el al.Sıfır almaya değmez.
  • SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 XT (PCI-E) AVIVO 143 $ (mavibilgisayar)
  • o kart eskidi gf 7900 serisi alirsan iyi olur
  • ben PCI X1600 PRO aldım vala hiç memnun değilim OYUNLARDA BAZEN YEŞİL EKRAN CIKIYOR DRİVERİ YENİLEDİM AYNI SORUNU YAŞADIM SONRA YENİ KART TAKTIM CANAVAR GİBİ ÇALIŞTI OYUNLAR
    BENCE AGP X1650 PRO AL BU KART 2 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN
  • O fiyata 1650 pro veya 7600gt alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Arkadaşlara biraz katılmıyorum.
    Bende de x1600pro var ancak sebebi bu değil.
    Öncelikle alınacak kart AGP olacak yani sınırlar dar.
    Evet bugün NFSC BF2142 BF2 HL2 HL2:E1 gibi oyunları neredeyse bütün özellikler açık 4xAA da rahatlıkla oynayabiliyorum biraz o/c yaparak isterseniz BF2142 den ss gönderreyim.
    Bu benim için yeterli bir ekran kartı demektir. Ancak aynı ayarlarda en az 40 fps istiyorsanız elbette değil. Bunun için x1650pro lar mevcut 7600gt ler mevcut ama bulunması bayağı zor kartlar bunlar üstelik de daha pahalılar.
    DX10 öncesi AGP'ye ne okadar para bağlanır ne de oyun zevkinden vazgeçilir diyorsanız bence ideal bir kart x1600pro ama dediğim gibi testler ortada 6600gt ayarlarında...

arkadaşa kesinlikle katılmıyorum....ayrıca dostum x1600 artık baya eskidi oyunlarda performans alırmısın alırsın fakat bu karta verceğin parayı palit 7600 serisi alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.