Şimdi Ara

agü inşaat müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversite evimin hemen yakınında inşaat müh. end. müh mak. müh tutuyor mühendisliğe soğuk bakıyorum ama en sıcağı insaat müh. geldi acaba dışşarda dokuz eylül veya gazi veya eskişehir anadoluda mimarlık okumaya mı gitsem yoksa agünün inşaat müh. ni mi yazsam yani gelir mi kısmet tabi sıralamam 25k ama yani kafam karışıyor yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

• Eve yakın diyorsun. O yüzden tercih edilebilir. Agüde okuyanlarla görüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyan arkadaşlar var mı acaba forumdaa
  • AGÜ, %100 dil eğitimi vererek anadoluda ciddi bir atılım yapmış devlet üniversitesidir. Memurlarında dahi ingilizce bilme şartı aranıyor. Öğrenci sayısına düşen akademisyen oranına bakıldığında tercih edilebilir bir üniversite olarak göze çarpıyor. İlerleyen zamanlarda kendinden daha fazla söz ettirecek bir üniversite olacağına inanıyorum.

bölüm üniversite tercih analizleri için yazımızı okuyabilir, yorum ile merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Eğitmen kadromuz tarafından gün içinde yorumlarınız cevaplanacaktır.
    çok sayıda özel mesaj aldığım için özel mesajlara dönüş yapamıyorum kusura bakmayın

http://www.ozgurhaberci.com/egitim/2015-tercih-rehberi-tercih-tavsiyeleri-h554.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü inşaat mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.