Şimdi Ara

'Ağzımı arıyomuş'. Yalanını yesinler. Her zaman Doğru ol !

Bu Konudaki Kullanıcılar: Garip1Genç
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip1Genç -- 25 Şubat 2016; 10:33:45 >

• 1000KM uçuk gibi. En kısa zamanda buluşmaya bak ne olursa olsun, sonra belli olur ne olacağı zaten.

+ Yazma tarzın hoş değil hatta itici. Daha ciddi yaz, zırt pırt smiley koyma, arada ses kaydı at ama boğma kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 4 Şubat 2016; 18:04:56 >
  • Ağladım
  • Garip1Genç kullanıcısına yanıt
    Aman diyeyim. Uğraşma emin ol uğraşma. Yanındaki kızlardan bul abi uzak mesafe olmuyor. Hele istediği üniversiteyi kazanırsa haşa Allah gelse yüz vermez bu kızlar. Kazandıktan sonra ilk sene dağları ben yarattım havasındadırlar.
  • aleyküm selâm

çok cahilim o ne demek?
    "sıkıntı yok ben de öyle"

bu nedir ya :D kız ile aynı duygu içerisine girme çaban yanlış. kızlar iki kalıp içerisinde tavır takınan erkeklerden hoşlanırlar yani bir erkeğin bir yanı ciddiyet kasar bir yanı neşe saçar bu iki duygu dengesini ortalaman gerek. her zaman belirli kuralların olduğunu belli etmelisin konuşmalarında kız seni basit değil otoriter bir birey bilmeli. onun senin hakkında düşünceleri değişebilir diye çizgini bozma senin hayatta benimsediğin kuralların onun kurallarına yakınlık göstermek zorunda değil. uzak mesafeden ilişki yürütenler kaçta kaç olarak el ele tutuşmuştur dersen duygular karşılıklı olduğu hissine varılması aşamasına dek her şey güzel giderse yüzde 78/80 olumlu olabilir. ama bu çizgiyi tutturabilen olup ilişkiyi ilerleten sayısının yüzdesi pek azdır.

yapman gereken belirli zamanlarda kızı sıkmadan onu tanımaya çalışmak olmalı yazarak yürütebileceğin yere kadar samimiyetini kur onu kendine bağlamak için yanında olduğunu hissettir. bir gün bakmışsın arkadaşıyla ailesiyle tartışır derdini anlatır teselli edersin yanında olduğunu hissetmesi aşamaları başlamış olur. zaman yani herbir şeyi anlamanın yolu Ve de herşey sen de bitiyor. azıcık kendine çekmeye çalış uygun olduğunu düşündüğün an söyle hislerini sonrası zaten kıza kalmış olmassa da hiç takma seni kaybettiği için o üzülsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek sorun yok mesajda.

Ama 1000 km ve ygs. Olmaz bu is bosver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.