Şimdi Ara

Ağzında sürekli Aft çıkanlar gelin (Kesin Çözüm) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
22
Favori
95.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın fırsat bulursam dut pekmezini deneyeceğim. Listerine kullanıyorum dilimde çıktı şaka gibi!? Daha önce hiç dilimde aft çıkmamıştı çok çok çok kötü birşey

• adam anlatmış , allah bizi böyle sınıyor bence. yok böyle bir şey.
  • insanı hayattan bezdirir
  • Bitmek tükenmek bilmiyor... Doktora da gittim. bir sürü kan tahlili felan yaptı ancak birşey çıkmadı.stresten olabilir dedi çekildi kenara...Şu an iki tane mevcut. Yukarıdaki yöntemlerden hangisini denesem diye düşünüyorum?
  • Aynen KENACORT ÇOK ETKİLİ
  • benim ağzımda değilde nette afk lik var
  • Bizim arkadaşın lakabı AFT konuyu görünce bastım kahkayı
  • Bu illeti ayda iki üç kere yaşıyorum. Piraldyne kullanıyorum ama artık etki etmiyor sanki.
    Kocaman yara çıkıp duruyor ağzıma, doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Dut pekmezini deniycem arkadaşlar inşallah işe yarar bıktım bu aftlardan. Şimdi de dilimin altına kocaman çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Bu illeti ayda iki üç kere yaşıyorum. Piraldyne kullanıyorum ama artık etki etmiyor sanki.
    Kocaman yara çıkıp duruyor ağzıma, doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Dut pekmezini deniycem arkadaşlar inşallah işe yarar bıktım bu aftlardan. Şimdi de dilimin altına kocaman çıkmış

Dut pekmezi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben stress yaptığım zamanlar çıkıyo bu nalet eğer stress doruk noktasına ulaşırsa zona denilen bir cilt hastalığı baş gösteriyoki Allah düşmanıma vermesin.
    Dut reçelinide deniycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirito* -- 15 Aralık 2013; 21:22:22 >
  • Ayni anda 4 tane ciktigini biliyorum agzimda 1 ayda temizlendi.

• DUT PEKMEZİİİİİİİİİİİİİİİ

• Yemek yedirmiyo lanet hastalık
  • Çeki kimin adına yazıyorduk ?

• Bu kadar kötü bi' şey olamaz. Gerçekten insan hayattan beziyo, yemek yemek, su içmek istemiyor. Benimki 1 hafta falan kesin duruyo çıktı mı, tuzlu su ile gargara yapmışlığım var bikaç kez ama çok yakıyo. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • anam ağlıyor bi haftadır hayatım kaydı yemek yiyemıyorum su içemiyorum dudağımı bıçakla kesip atma derecesine kadar geldim ölüyorum sgkda yok hastaneyede gidemiyorum, toz şeklinde soda sürdüm pamukla bayılıyordum acısından az daha kocaman bişi allahım
  • 4-5 gündür ben de çekiyorum bu şeyi ,tuzlu su denedim,yarın listerine alıp deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

öncelikle pekmez bu olayı yapısı itibariyle çözemez, şeker bakterinin sevdiği ortam

günlük listerine ve diş fırçalama en garanti çözümdür

dut içerisinde yüksek miktarda asit içerir. bu yüzden gün içerisinde fazla tüketilmesi önerilmez. bağırsakları fazla çalıştırdığı için.

bu arada hocam hiç görünmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

öncelikle pekmez bu olayı yapısı itibariyle çözemez, şeker bakterinin sevdiği ortam

günlük listerine ve diş fırçalama en garanti çözümdür

dut içerisinde yüksek miktarda asit içerir. bu yüzden gün içerisinde fazla tüketilmesi önerilmez. bağırsakları fazla çalıştırdığı için.

bu arada hocam hiç görünmüyorsun.

forumdayım genelde fakat yorum yapmıyorum, pm ile ulaşabilirsin
  • şu an 2 tane mevcut ağzımda

tırnak yemekten doluşan mikroplardan kaynaklanıyor bence

3 gündür diş fırçalamadım bu meretlerin yüzünden

konuyu attım fava
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.