|
Bildirim
|
ben 4-5 sene önce sürekli bu aft belasından çok çektim .gitmediğim doktor kalmadı kullanmadıgım ilaç kalmamıştı . hiç birisi çözüm olmadı . hatta diş doktoru buna kimse bişey yapamaz boşuna ilaç kullanıyorsun demişti.
sonra dut pekmezinin işe yaradıgını ögrendim . zaten zararlı bişey değil deneyeyim bi dedim . tüm ağız yaralarımı 2 gün içinde geçirdi. ve son 1 yıla kadar her gün sabah dişimi fırçaladıktan sonra 1 tatlı kaşığı yedim (yedim derken ağzımın her yerine değdirdikten sonra) ve benim sadece ağzımı içinde değil bozagımda dilimde her yerde yara çıkıyordu . yaranın birisi iyileşiyordu ertesi gün başka yerden çıkıyordu. bu dut pekmezini yemeye başladıktan sonra bir daha da olmadı . misal benim eniştemde de vardı onada faydası oldu . denemekten zarar gelmez ben size şu otu kaynatın bu otu kaynatın demiyorum sadece dut pekmezi yiyin diyorum denemekten zarar gelmez ne ilaçlar gibi midenize ve böbreklerinize zarar verir nede otlar gibi neidüğü belirsiz değil . bildiğimiz dut pekmezi |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 16 Nisan 2013; 11:24:55 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 16 Nisan 2013; 12:23:12 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|