daha önce bozulduğunda auctionstan bi itemimi satıştan kaldırmıştım olmuştu ancak şuan satışta itemimde bulunmuyo hiçbir itemide satın alamıyorum ahtan nasıl çözebilirim bu sorunu
relog denediniz mi arada oluyor banada
bilgisayarı bile kapıyıp açtım nafile
bende de aynı sorun 1.7. a pach inden sonra çıktı bir turlu çözemedim sorunu çözen varsa yardımı rica olunur ah tan ne bir şey satabilyorum nede bir şey alabilyorum
Deveye sormuşlar neren eğri? AH o hesap. Hep bozuktu hala bozuk.
quote:
Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır
PEK YARDIM CI OMADI :)
Bende de olmuştu aynısı, çarşamba günleri olan haftalık bakımdan sonra düzelmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: xmanbilgic
quote:
Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır
PEK YARDIM CI OMADI :)
Hafta içi düzeltirler merak etme. Ancak sonra başka bir yeri bozulacak. Deve örneğini bu yüzden verdim.
Bir de hatırlatma tekrar olmaması için:
Satılmayanların ya da kasaya gönderilmeyenlerin durduğu 50 eşyalık kısmı sakın doldurmayın, yoksa aynı hatayı yine alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: sa88racada8ra
Bir de hatırlatma tekrar olmaması için:
Satılmayanların ya da kasaya gönderilmeyenlerin durduğu 50 eşyalık kısmı sakın doldurmayın, yoksa aynı hatayı yine alırsınız.
sorun zaten orda bomboş ama hata veriyor bazen ah ı kontrol ettigimde 50 tane full gösteriyor ancak liste bomboş
Evet aynen dediğiniz gibi ancak bu hatayı vermesinin nedeni, benim anladığım kadarıyla, 50 limit doluyken bir işlem yapmaya kalktığınızda bu hatayı alabiliyorsunuz ve ondan sonra istediğiniz kadar boşaltın hiçbir işe yaramıyor. Dün bu sefer de hardcore AH'de aynı yanlışı yaptım yine kitlendi.