Maalesef işe yarar itemler en fazla 10-15 arası. Arama kriterim all resi 70 bir soketi olan 150 üzeri str'si olan bir helm mesela ki. Bence çok yüksek değerler değil ama ah'de en fazla 5 tane çıkıyor bu özelliklerde item. Aynı şekilde. 80 crit 800 loh ve soketi olan bir silaha bakıyorum yine en fazla 10-15 arası listelenmiş. Yani ah'de item yok maalesef. Bu listelenen itemlerde aşırı pahalı. Yani 4 ayda 7 milyon gold toplamışım bu itemlerin herhangi birini dahi alamıyorum.
ben o itemleri direkt vendora satıyorum. Istersen ben sana 14 eur'dan veriyim aynı itemi.
80 crit 800 loh ve soketi olan bir silaha bakıyorum demişsin bende sana %53 critlisini önerdim ne bu sinir ne bu hiddet :D ayrıca dediğine göre 4 ayda 7m gold toplamışsın anlaşılan vendora benim önerdiğim silahtan çok satmıyorsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: msicak
Maalesef işe yarar itemler en fazla 10-15 arası. Arama kriterim all resi 70 bir soketi olan 150 üzeri str'si olan bir helm mesela ki. Bence çok yüksek değerler değil ama ah'de en fazla 5 tane çıkıyor bu özelliklerde item. Aynı şekilde. 80 crit 800 loh ve soketi olan bir silaha bakıyorum yine en fazla 10-15 arası listelenmiş. Yani ah'de item yok maalesef. Bu listelenen itemlerde aşırı pahalı. Yani 4 ayda 7 milyon gold toplamışım bu itemlerin herhangi birini dahi alamıyorum.
Alacaksan bende 89 crit 744 loh 868 dps 71 dex 105 vit one hand var 9.5m e verebilirim. tek eskik soket.
quote:
Orijinalden alıntı: kaansam
quote:
Orijinalden alıntı: msicak
Alacaksan bende 89 crit 744 loh 868 dps 71 dex 105 vit one hand var 9.5m e verebilirim. tek eskik soket.
hoca adam diyoki 4 ayda 7milyon gold topladım.Sen diyosunki benim silahı 9.5m 'na vereyim.Geri kalan 2m golduda 4 taksite bölersiniz artık
Şaka maka 4 ayda 7 milyon topladıysan ve o arkadaşın önerdiği silahları vendora satıyorsan(kaldıki o itemleri bile vendora satıyorsan üstünde über süber itemlerin bakiyeninde 9haneleri bulması gerekirki ancak beğenmeyesin o silahı) sorun sende demektir.
hoca adam diyoki 4 ayda 7milyon gold topladım.Sen diyosunki benim silahı 9.5m 'na vereyim.Geri kalan 2m golduda 4 taksite bölersiniz artık
Şaka maka 4 ayda 7 milyon topladıysan ve o arkadaşın önerdiği silahları vendora satıyorsan(kaldıki o itemleri bile vendora satıyorsan üstünde über süber itemlerin bakiyeninde 9haneleri bulması gerekirki ancak beğenmeyesin o silahı) sorun sende demektir.
Arkadaş sallamış , bende salladım. Vendora satılırmı o itemler hiç? daha 5 gün öncesine kadar 1m-5m arası fiyattan çerez gibi satılıyordu. Şu aralar one hand ların piyasası biraz durgun ama bu son 5 gündür bu şekilde oldu...
Oyunun vaziyeti zaten AH'den anlaşılır bence. Item dropları düzelmediğine göre, yani millet AH'yi kullanmayı bırakıp sadece droplarla oynamaya başlamadığına göre, oyuncu sayısı hayli azalmış demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme