Şimdi Ara

AH den aldığım item gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ah den 78m a yüzük almıştım completed(1) yazıyor ama item gelmedi. Daha önce çoğu insanın başına geldi biliyorum bu yüzden bilinen taktikleri denedim. 3-5k lik itemlardan aldım logout oldum geri girdim falan ama gelmiyor bir türlü.

AH den aldığım item gelmiyor

• Hic bir sey olmadiysa en kotu 1-2 gune gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar çok oluyor benimde 3-4 item uzun sürelerde geri geldi hatta bir tanesi tam 4 gün sürdü. Ticket attım tam o ara geldi ama normalde ticket'ta verdikleri cvp 5 gün içinde gelmesse teknik destek verebiliriz şeklinde. Tahminim gelir biraz daha bekleyin.
  • dün arkadaşa da gelmedi. battlenetin forumuna yazdı geldi direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 25 Mart 2013; 11:45:11 >
  • Bende de ayni sorun var, bu sabah aldigim item gozukmuyor, birgelisme olursa konuya yazarsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80k'ya templara kalkan aldım gelmedi; delirecem!
  • l hardcore kasıyorum^^ aldığım item gelmeyince birkaçgün sonra gelse de kullanmicam
  • 100 goldluk 5-10 item alın arada gelir.
  • Selamlar, benim item geldi.

Sorun şu şekilde halloldu belki deneyen olursa başkalarının da işine yarar. AH de satılmayan 12 itemım vardı, stashde yer olmayınca orada kalmışlardı. Bu itemların hepsini stashe gönderdim. Sonra logout olup tekrar girdim oyuna ve yeni itemlar competed olarak gelmişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.