Şimdi Ara

AH kapanırsa oyunu bırakırım diyenler. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kalkmasına sevinenlerdenim... ama bence kalkmamalıydı... Yeni bir mod getirilip, ahsız ve rmahsız mod olarak oynanılabilirdi... Mesela tek seferliğine ah'lı moddaki charları ah'sız moda aktarıp, isteyen istediğinde oynayabilirdi....

şimdi direk kaldırılması, alışkanlıkları değiştirecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

Orijinalden alıntı: parlattim

quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

Bu ah ve rmah konusunda son yazım ve kafalara dank etsin diye büyük harflerle yazıcam çok sıkıldım.

RMAH KALDIRILMALI DROP RATE ARTIRILMADAN HERO YA GÖRE ITEM DÜŞMELİ.

BURDA ANLAYAMDIĞINIZ KONU ŞU : RMAHTAN ADAM GELİYOR 2 SAATTE PARASIYLA ITEMLARI ÇEKİYOR YARIN BİR GÜN DUEL SİSTEMİ OLURSA KULAĞINIZI KESER SİZDE ARKASINDA BAKARSINIZ DİYORSUNUZ.YAHU BİRİLERİ SİZİ HİPNOTİZE Mİ EDİYOR YOKSA AFEDERSİNİZ SIĞIRMISINIZ ? ADAM PARASINI BASTIRMAK İSTERSE SİTELERDENDE PARASINI BASTIRIP GOLD ALIR YİNE DİZER.MADEM BİRŞEY SAVUNUYORSUNUZ,DERSİNİZE İYİ ÇALIŞIN.

sıkıldım artık yeter

Biz dışardan item almayı engellemesinmi diyoruz acaba ? Biz onada karşıyız.. ayrıca o SIĞIR ifadesini kullanman çok yanlış. Ancak senin seviyene inecek değilim..

Bende sen anlayasın diye kırmızı ile yazıcam..

Ramhlı bir sistemde Drop olayı kötü olmak zorunda yoksa Rmah işlemezzz..

Eğer dışardan item satın alınsa bile. Oyun içinde işleyen bir sisteme bağlı olmadığı için, oynayarak güçlenme imkanı olucaktır..

Diablo2'yi misal alalım. Diablo2'de dışardan item satın alınıyordu. Lakin almayanlarda item satın almış kadar güçlenme imkanına sahipti.

Tabiki oyun d2 ile aynı olamamalı ama görülüyorki Rmahlı bir sistemde yürümüyor.. Oyunun farm olayını bitiriyor.. sırf bu yüzden sacma sapan şeylerle oyuncuları cekmeye calıştılar.. (nv gibi)

Arkadaş ben senin şahsına sığır mı dedim? Sen hangi neyin seviyesinden bahsediyosun bu nasıl bir egodur.Kendine gelip,silkelenmeni tavsiye ediyorum.Bak yazımı iyi okumalısın;zoruna giden cümlemi çok iyi okumalısın.Ben demek istiyorum ki,bahsettiğiniz o kadar saçma ki ya öyle olmalı yada öyle olmalı diyorum.Yani bu konuyu kavrayamamınızı anlayamıyorum arkadaş.Herşey kapansın lanet oyunda,bu sefer forumlarda dilenicez,bak dileniceksin demiyorum.Hepimiz ah yi kullanmak zorundayız arkadaş.Sen ister item olayına girme gem olayına craft olayına giriceksin ya.İnanamıyorum arkadaş bu mevzuyu anlamak istemiyorsunuz herhalde.Çünkü bu konuyu anlamazlığı kabul edemiyorum babalar.Eğer ortada adı ah olsada olmasada bir ticaret yeri olmazsa bu oyun: Knight Online Silkroad vs oyunlarına döner.Karaborsa tavan yapar ve güzel kardeşim elindeki item ı bırak fazlasına var olan değerine satamazsın buna emin ol.Kim popülerse millet ''sığır'' gibi gidicek ondan alıcak.Tecrübeyle sabit bir mevzu.Benim kızgınlığım asabiyetim kelimelerim senin şahsına değil.Lanet olası genel algıya ama bu seviyene inmem vs hakikaten artık baydı.Eğer beni yada başka bir konuda başkalarını muatap kabul etmek istemiyorsan görmezden gelirsin baba,hepsi bu kadar basit.

Öncelikle yanlış anlamamdan dolayı özürdilerim Malesef yazı olaylarında bu sorun olabiliyor. göz göze temas olmadığı için tam neyin kastedildiğini anlamak zor olabiliyor. Ben ego'lu bir insan değilim. sadece sinirlendiğimde sakin olmaya çalışan biriyim.. Böyle oluncada karşı tarafa tepkim böyle oluyor..

Kırmızı ile yazdığım kısmı iyi okumadın sanırım.. herkes kendi mantığı ile bakar, Senin söylediklerinde doğru ama bir şeyi atlıyorsun...

Bak kardeşim Rmah var ah var. dış sitelerden yine satış var.. Rmah olması ve ah olması bunu engelledimi tabiki hayır.. oyun ici trade (elden takas) kalkmadıkca bu zaten engellenemez..

Daha öncede söyledim.. Bu kısmı iyi anlamalısın... Bizim karşı oldugumuz Rmah ve ah değil.. Sen öyle sanıyorsun yada senin gibi düşünenler.. Bizlerim sıkıntısı loot sisteminin rmah ve ah yüzünden kötü ayarlanmış olması.. kıvamında olmaması..

Ah yada buna benzer şeylerin olması gerektiğini bizlerde söylüyoruz.. Zaten rmah'ın ve ah'ın kaldırılmasını istememiz dışardan oyuna parasal müdehaleden dolayı... Bir şekilde sitelerde item, gold satısını engellesinler. oyun icinde düşen itemler ile ah kullanılsın. Böylelikle her itemin kendine göre bir piyasası olsun.. bizlerde ona göre haraket edelim..

Bir çok ah ve rmah karsıtı arkadasda bana katılacaktır.. dışardan oyuna ticari müdahale olmasına karsıyız.. gerek oyun içine bağlı sistemle (rmah) gerekse 3. sahış sitelerle... Bizim istediğimiz şey sadece oyun içinde farm yaparak herkesin güçlendiği bir oyun sistemi.. herkesin düşürdüğünü sattığı bir sistem.. herkesin kazandığı ile item satın aldığı bir sistem.. Cebinde parası olanla değil...

Bunun en garanti çözümü. Oyun içi elden trade kalkıcak.. ah'dan alınan item bir daha satılamıcak.. üste giyilen itemde satılamıcak..

Sorun değil.Benim yazılarımın bitişikliği genelde sorun oluyor.Aslında umrumda değildi şu dakikaya kadar ama burası herkese açık bir platformsa,bende kendimin kaale alınıp düşüncelerimin okunması için burda birşeyler paylaşıyorsam,bundan sonra daha düzenli yazmaya gayret edicem.

Dostum konuyla ilgili bir toparlama yapayım.Rmah kaldırılıp,oyuncu içi trade kaldırılıp(bu site satışlarını engellemede kesin ve kalıcı bir çözümdür) üzerimize giyilen item ların kilitlenmesi olsun diyoruz.Ancak bunların hepsi bu şekilde olsa bile ben yinede adı ah olmasada bir sistemin olması gerektiğine inananlardanım.Öngörüm o dur ki ah tarzı bir sistem olacaktır.

• Benimde içimden ilk etapta rmah kalksında ah dursun diye geçiyordu fakat ps3 te oyunu oynayınca bu fikrimde değişti komple kalksın diyorum konsoldaki gibi olacaksa oyun. lvl 36 monk um var şu ana kadar ah ın hiç eksikliğini hissetmedim patır patır item düşüyor.Üstümde 5 legend item var. Düşmeyen yerde gidip kendim basıyorum düşenlerden iyi çıkıyor. Gerçekten konsolda oyundan zevk almaya başladım tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 17 Ekim 2013; 18:11:45 >
  • Craft item yapmak için gerekli olan materyalleri nerden sağlıyorsunuz ?
  • quote:

Craft item yapmak için gerekli olan materyalleri nerden sağlıyorsunuz ?

Itemleri Salvage ederek. PC versiyonundaki gibi diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Craft item yapmak için gerekli olan materyalleri nerden sağlıyorsunuz ?

Itemleri Salvage ederek. PC versiyonundaki gibi diye biliyorum.

Evet sistem tamamen aynı.
  • acıkcası drop sıstemı duzelıp 500-1000 saat oyun aynama surem ile eli yuzu duzgun itemler dizebileceksem varsın olsun ah / rmah kalksın.
    bıktım yemın edıyorum saatlerce oynuyorum halen çar çöp düşürüyorum ah/rmah gıbı sıstemlere bagımlı olmak ıstemıyorum. bende tum ıtemlerımı ah den aldım ama yazıktır bu oyuna gunlerını verıpte ıtem dusuremeyıp ah/rmaha mahkum olanlara.
  • Oyundan çok AHde zaman geçirenleri bildiğim ve uzun soluklu bir D2 geçmişim olduğu için, AH / RMAH kaldırılması taraftarıyım. Xbox da D3 demosunu oynarken gördüm ki Loot 1.5 çok güzel işliyor. PC de çıkacak Loot 2.0 ı düşünemiyorum bile. Takas ya da satış sisteminin D2 deki gibi olmasında bir sakınca yok. yusufoz31 in de dediği gibi:

Oyundan bağımsız ticaret sistemi + mantıklı ve özüne sadık eşya bulma sistemi > oyun içi ticaret sistemi + ekonomi yürüsün diye özünden uzaklaşmış eşya bulma sistemi
  • Bu gün ps3 te lvl 60 karakter yaptım. İnfernoda akayım birazda dedim. 4 saat oynadım ve zor kalktım şu an başından. Ah kapanırsa bırakırım diyenler eğerki bu loot 1.5 u bile getirseler pc ye göbek atarlar. 4 saat içinde 3 set 22 legend 2 legend plan düştü. Düştü düşmesinede neler neler. Misal vereyim inna pant düştü 240 dex 40 vit 10 a.s 1 crit yanına ıvır zıvır. Hani lvl 60 bir eldiven var legend. Yüzüne bakılmaz. Ondan düştü bi açtım 359 dex 10 a.s 10,5 crit 89 all res 69 fire res felan diye uzayıp gidiyordu :)

4 saat içinde hiç bir şeyim yokken 120k dps 75 k hp 550 all res li karakter oldu çıktı . Her şey değişmiş. movement speed sınırı 35 olmuş mesela. ( pc de olurmu bilmem ) Bir çok yeni legend gördüm bir bot düştü 370 dex 7 a.s 26 mf 25 gf 12 move speed li gibi gibi.

Helm geldi legend 800 arm +%25 bonus xp 6 crit %12 life soket 250 dex.

Dahada bu loot 1,5 yada 2 gelmeden pc de oynamam ben bu oyunu

Uçuk uçuk silahlar legendler.

Yine gem craftlama olayında büyük farklılık var. radiant star bile bassanız 8k felan gold istiyor. İnsan bırakamıyor bi başlayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 21 Ekim 2013; 2:49:09 >

• Hem iyi hem kötü.4 saatte 120 k dps e çıkmışsın.2 haftada uçuk dps lere çıkarsın ve çekirdek gibi gelir moblar sana.
    Biraz düşününce çok çabuk tüketilicek bir kurabiye gibi geldi bana.
  • İyide şu anda pc de sıfırdan başlasam 120 k ya ulaşmam 15 dakikamı alacaktı ah sağolsun :)

Yeni patch ile survivor modu gibi bir olay gelecek , dayandıkça dahada güçlenen moblar filan o bile oynatır nekadar güçlü olursan ol. Kaldıki şu an 400-500 k DSP si olan adamlar oynamıyorum bak kendine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 21 Ekim 2013; 9:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hem iyi hem kötü.4 saatte 120 k dps e çıkmışsın.2 haftada uçuk dps lere çıkarsın ve çekirdek gibi gelir moblar sana.
    Biraz düşününce çok çabuk tüketilicek bir kurabiye gibi geldi bana.
    Yeni zorluk seviyeleri geleceği için oyuna,120k dps ile çok alt seviyelerde oynayabileceğiz sanırım. en zor seviyede oynayabilmek için baya bir zaman gerekecek sanırım.bu kadar basit bir şekilde en zor seviyeyi oynatmaz blizzard oyunu.

bu ah,rmah kalkmasıyla ilgili yorumlara bakıyorumda,gereksiz yere insanlar birbirlerini kırıyorlar.Sonuçta ortada kalkacak olan bir sistem var ve bunun yerine getirilecek olan farklı bir sistem var.yeni gelecek olan sisteme odaklanıp ön hazırlık yapmak yerine kavga edip,oyunu bir kenara atıp beklemek çözüm değil.ah ve rmah kalksın yeni sistemi bekliyorum o zaman oyuna başlicam diyen kişilerin profillerine baktığımda paragon 100 karakteri bile olmayan kişiler var.yeni sistemde total exp puanına göre paragon puanları ön planda olacak,neden oturup beklemek yerine paragon kasmıyorsunuz? yeni sistem çıktığında bu seferde exp puanı yüksek olup iyi seviyede oyuna başlayacak kişileremı laf sokuşturmalar başlayacak?

Kendimce size tavsiyem,oturup beklemek yerine kasabildiğiniz kadar paragon kasın.biriktirebildiğiniz kadar gem,demonic essence,tome of secrets gibi materyalleri depolayın.AH üzerinden alım olmayacağı için ve bu sistemi desteklediğiniz için craft yapmak ve yeni itemlere özellik eklemek için lazım olacak bunlar size.dediğiniz gibi başkasından gold verip almak zorunda kalmazsınız.eminim bunları o zamana kadar depolamayıp gold ile aldığınız zaman gene burada yakınacaksınız

herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 21 Ekim 2013; 12:15:00 >

• Konsolda bende oynadım başta çok güzel geliyor habire dehşet legend düşüyor ama sonra paragon level 20 civarına gelinceye kadar düşürebileceğiniz legendların %80-90 nı nı düşürmüş oluyorsunuz. Amaç kalmıyor. Ondan sonra bıraktım zaten. Birde çok fazla dupe ve cheat item yapan var.
  • Benim merak ettiğim bir kaç durum var şimdi ah nin kapanması ne işe yarayacak ? diyorsunuz ki item al sat yapanlardan ah da para kasanlar kalmayacak diyorsunuz tamam güzel kalmasın peki para kasanların size ne gibi bir dezavantajı var ? diyorsunuz ki bu ah yüzünden doğru düzgün item düşmüyor evet düşmüyor şimdi ah kalkıyor trade olarak ticaret olacak ama bana süper item düştü diyelim ben bu item i başkasına satsam ne olur satmasam ne olur diyelim ki sattım başka birine 1milyar gold a ee gittim silah aldım başka bir trader dan ee yani online oyunun en güzel yanı bence oyun içi pazarıdır şimdi ben çalışan adamım gidecem o sırada forumda adam bana cevap yazmış mı yazdı ise saat kaçta diye birde ingilizce konuşma çabalarına girecem ticaret için tamam iyi yönünden düşünelim ingilizcem gelişir ee zaten 2 3 saat oynuyoruz onda da ne yapayım ticaret mi yoksa oyun mu ? ben şu mantığı da anlamıyorum ah kalktığında bırakandan çok başlayan olur diyen mantığı nedir ? hayır x bir yerde ki adam 3milyar dmg vursa bana ne zararı var? hayır yani oyun içinde sistemli bir pvp si varda benim mi haberim yok ? vursun 300milyar dmg vursun 1trilyon dmg vursun burada ki rahatsız olduğunuz ne ? ben 15 saat oynuyorum adam 1 saat oynuyor benden daha iyi karakteri var olayı mı ? olsun sizden 100 kat daha iyi olsun bu sizde nasıl bir olumsuzluk yaratıyor ki ? emeklerinizin gittiğinizi mi düşünüyorsunuz ? bu şeye benzer single bir oyun oynarsınız siz bölümleri kan ter içersinde geçersiniz ama başka birisi hile ile oyunu sizden 2 ay önce bitirir ee gidip oyun firmasına böyle adalet mi olur diye isyan mı ediyorsunuz ? ne kadar enteresan bir düşünce hiç anlamış değilim oyun içinde süper bir pvp sistemi olur ne bileyim mesela öldüğünüzde random item kaybolur ya da tüm item larınız kaybolur anlarım ama yani burada ki mantığı bir türlü ben kavrayamadım birisi bana bunu açıklar ise memnun olurum. ben diabloyu sırf adı diablo diye oynayan biriyim yani birisi benden 2m fazla vurmuş 3m fazla vurmuş hiç umrumda değil çünkü diablo oynamasını seviyorum. Ben diablo ilk çıktığında internet üzerinden aldım 60 (25) level daha aynı level larda 3 karakter daha var hayır illa bir çözüm bulunacaksa ah günlük 1 item koyma limiti olurdu 24 saat sonrasında koyduğun item pazardan kalkardı bu şekilde herkes mutlu olabilirdi ah olmuş ya da olmamış umrumda değil ama açıkcası ah tat katmıştı oyuna. paranın işe yaramasının ya da yaramasının önemi yok nerede olursanız olun reel ya da sanal para her zaman insanda güzel ya da kötü bir tat bırakır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: moncher

Benim merak ettiğim bir kaç durum var şimdi ah nin kapanması ne işe yarayacak ? diyorsunuz ki item al sat yapanlardan ah da para kasanlar kalmayacak diyorsunuz tamam güzel kalmasın peki para kasanların size ne gibi bir dezavantajı var ? diyorsunuz ki bu ah yüzünden doğru düzgün item düşmüyor evet düşmüyor şimdi ah kalkıyor trade olarak ticaret olacak ama bana süper item düştü diyelim ben bu item i başkasına satsam ne olur satmasam ne olur diyelim ki sattım başka birine 1milyar gold a ee gittim silah aldım başka bir trader dan ee yani online oyunun en güzel yanı bence oyun içi pazarıdır şimdi ben çalışan adamım gidecem o sırada forumda adam bana cevap yazmış mı yazdı ise saat kaçta diye birde ingilizce konuşma çabalarına girecem ticaret için tamam iyi yönünden düşünelim ingilizcem gelişir ee zaten 2 3 saat oynuyoruz onda da ne yapayım ticaret mi yoksa oyun mu ? ben şu mantığı da anlamıyorum ah kalktığında bırakandan çok başlayan olur diyen mantığı nedir ? hayır x bir yerde ki adam 3milyar dmg vursa bana ne zararı var? hayır yani oyun içinde sistemli bir pvp si varda benim mi haberim yok ? vursun 300milyar dmg vursun 1trilyon dmg vursun burada ki rahatsız olduğunuz ne ? ben 15 saat oynuyorum adam 1 saat oynuyor benden daha iyi karakteri var olayı mı ? olsun sizden 100 kat daha iyi olsun bu sizde nasıl bir olumsuzluk yaratıyor ki ? emeklerinizin gittiğinizi mi düşünüyorsunuz ? bu şeye benzer single bir oyun oynarsınız siz bölümleri kan ter içersinde geçersiniz ama başka birisi hile ile oyunu sizden 2 ay önce bitirir ee gidip oyun firmasına böyle adalet mi olur diye isyan mı ediyorsunuz ? ne kadar enteresan bir düşünce hiç anlamış değilim oyun içinde süper bir pvp sistemi olur ne bileyim mesela öldüğünüzde random item kaybolur ya da tüm item larınız kaybolur anlarım ama yani burada ki mantığı bir türlü ben kavrayamadım birisi bana bunu açıklar ise memnun olurum. ben diabloyu sırf adı diablo diye oynayan biriyim yani birisi benden 2m fazla vurmuş 3m fazla vurmuş hiç umrumda değil çünkü diablo oynamasını seviyorum. Ben diablo ilk çıktığında internet üzerinden aldım 60 (25) level daha aynı level larda 3 karakter daha var hayır illa bir çözüm bulunacaksa ah günlük 1 item koyma limiti olurdu 24 saat sonrasında koyduğun item pazardan kalkardı bu şekilde herkes mutlu olabilirdi ah olmuş ya da olmamış umrumda değil ama açıkcası ah tat katmıştı oyuna. paranın işe yaramasının ya da yaramasının önemi yok nerede olursanız olun reel ya da sanal para her zaman insanda güzel ya da kötü bir tat bırakır :)

Yazının 2 satırını okuduktan sonra sigaramı yaktım çayımı aldım,daha keyifli hale getirmek için yazını:)
    Bak şimdi sana ne laflar söyleyenler olacak.ne hakaretler olacak

dediklerinin her kelimesine sonuna kadar katılıyorum sana,

sorduğun soruların birkaç tanesine cevap vermek istiyorum.

oyunu gunde 1 saat oynayıp 2milyarlık item düşmediki adamlara gidip AH'da satsınlar !
    oyuna başlayıp 2 saat sonra 200Euroluk bir item düşürüp bunu Rmah'a koyup satmadıki real para kazansın.

Bakıyorlar adamlar MALI GÖTÜRÜYOR bunlarda ne birşey satabiliyorlar nede birşey alabiliyorlar.Neden istesinlerki AH olmasını.Adamların işine yaramıyor.satacak item yok,item satın alacak para yok !

Bak sen delikanlı gibi yazmışsın,günde 2 saat girer oynarım keyfime bakarım,banane başkasının neler yaptığından..
    Bir başkası oyuna senin gibi 2 saatini değilde günde 15 saatini harcıyorsa bu kişiler illaki sizden kat kat daha sağlam olacak.senin 100m goldun varsa bu adamların heralde 10b goldu olacak.bu adamlar illaki çatır çatır item düşürecek.

ben günlük ortalama 8 saatimi ayırıyorum bu oyuna.kalkıp bana haftada 2 kere oyuna giripte daha nasıl farm yapacağını bilmeyen adamlar laga luga yapmasın.Seninde dediğin gibi.alsın çayını kahvesini önüne keyif için oynasın oyununu,başkasıyla sidik yarışına girilmez bu tarz online oyunlarda oyun süren az ise.

Ben AH kalkıyor diye bir nebze üzüldüm.ama ben item satışımı gold satışımı vs vs herşeyime devam ederim bir şekilde,trade ekranını kaldırsalar bile benım oyundaki ticaret hevesimi kimse engelleyemez. kişilikler farklıdır zevkler farklıdır,bende bu oyunda ticaret olayını seviyorum arkadaş.
    7 saatlik aralıksız bir farm sonrasında sigaramı yakıp koltuğuma yaslanıp dropladığım itemleri AH koyup satmanın tadı bir başkadır

Şuan ah kapanacak yeni exp geldiğinde şimdiki artisler bırakacak oyunu diyenlere sesleniyorum.Şuan iyi olan o zamanda iyi olur.şuan dipte olan o zaman gene dipte olacaktır...

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Yazının 2 satırını okuduktan sonra sigaramı yaktım çayımı aldım,daha keyifli hale getirmek için yazını:)
    Bak şimdi sana ne laflar söyleyenler olacak.ne hakaretler olacak

dediklerinin her kelimesine sonuna kadar katılıyorum sana,

sorduğun soruların birkaç tanesine cevap vermek istiyorum.

oyunu gunde 1 saat oynayıp 2milyarlık item düşmediki adamlara gidip AH'da satsınlar !
    oyuna başlayıp 2 saat sonra 200Euroluk bir item düşürüp bunu Rmah'a koyup satmadıki real para kazansın.

Bakıyorlar adamlar MALI GÖTÜRÜYOR bunlarda ne birşey satabiliyorlar nede birşey alabiliyorlar.Neden istesinlerki AH olmasını.Adamların işine yaramıyor.satacak item yok,item satın alacak para yok !

Bak sen delikanlı gibi yazmışsın,günde 2 saat girer oynarım keyfime bakarım,banane başkasının neler yaptığından..
    Bir başkası oyuna senin gibi 2 saatini değilde günde 15 saatini harcıyorsa bu kişiler illaki sizden kat kat daha sağlam olacak.senin 100m goldun varsa bu adamların heralde 10b goldu olacak.bu adamlar illaki çatır çatır item düşürecek.

ben günlük ortalama 8 saatimi ayırıyorum bu oyuna.kalkıp bana haftada 2 kere oyuna giripte daha nasıl farm yapacağını bilmeyen adamlar laga luga yapmasın.Seninde dediğin gibi.alsın çayını kahvesini önüne keyif için oynasın oyununu,başkasıyla sidik yarışına girilmez bu tarz online oyunlarda oyun süren az ise.

Ben AH kalkıyor diye bir nebze üzüldüm.ama ben item satışımı gold satışımı vs vs herşeyime devam ederim bir şekilde,trade ekranını kaldırsalar bile benım oyundaki ticaret hevesimi kimse engelleyemez. kişilikler farklıdır zevkler farklıdır,bende bu oyunda ticaret olayını seviyorum arkadaş.
    7 saatlik aralıksız bir farm sonrasında sigaramı yakıp koltuğuma yaslanıp dropladığım itemleri AH koyup satmanın tadı bir başkadır

Şuan ah kapanacak yeni exp geldiğinde şimdiki artisler bırakacak oyunu diyenlere sesleniyorum.Şuan iyi olan o zamanda iyi olur.şuan dipte olan o zaman gene dipte olacaktır...

saygılar

Hocam ben 28 yaşında adamım oyun bu hırs yapmamak lazım oyun olduğunu bilmek lazım yani burada birisinin milyarlarca parası olması kime ne zarar verebilir benim idrak edemediğim konu, dediğim gibi pvp sistemi olur ne bileyim itemlar kaybolur öldükçe gider anlarım ama bunu anlayamıyorum :) ben belki bugüne kadar ah a den 30 40m para bile kazanamamışımdır belkide milyarlık item çıktı onun bile farkında olmayıp vendor a bile satmış olabilme ihtimalim var ama ah kalkmamalıydı kalksın diyenleri de anlamak istiyorum ama empati yapamıyorum bile pvpsi yok item kaybolmak yok bir amaç bile yok aslında tamamen tat katıyordu, orada belki 100m lik itemi 5m e satsam bile mutlu olabilecek potansiyelde biriyim 100m olduğunu bilsem üzülürüm o ayrı :) dediğim gibi günde 1 item koyma limiti ve o da 24 saat sonunda ah den kalkma olsa bile ayrı bir tat olurdu neyse yapacak birşey yok tek ümidim blizzard bir yolunu bulur ah ı dolaylı yoldan sürdürür ümidi ;)

• Kim neden hakaret etsinki ? Herkez düşündüğünü yazmakta serbest. 1 kişi vardı hakaret edip ortalığı karıştıran onunda ağzının payını verip susturdular.

Konuya dönecek olursak tartışmak bile gereksiz.Blizz tarihiyle açıkladı kapanacak ah ve rmah.Üzülen üzülür sevinen sevinir ama yapacak hiç bir şey yok.
  • Bu arkadaşın oyun bilgisi sınırlı ve bunuda söylüyor yani farkında.Kendisi diyor ki günde bir kaç saat giriyorum kimsenin artısı eksisi beni ilgilendirmez.Ondan sonraki arkadaşta çok fazla oyun süresini veren adama drop düşer,bunu ah de satar,sağlam bir gear yapar üstüne milyarları olabilir ve ekliyor ''EĞER OYUN SÜREN FAZLAYSA TABİ Kİ ÇATIR ÇATIR ITEM DÜŞÜCEK''.

Moruklar bundan 1 ay önce burda 1000-5000 saat toplam bütün karakterler oyun oynama süresinden bahsetmiştim.Bu arkadaş gibi günde bir kaç saatini bu oyunu veren ancak sanki böyle değilmiş bol bol oynamış gibi oyundan dert yananlar olmıuştu.Hele 3 tane isim var ki bunlardan birine cevap verildiğinde diğer ikisi mutlaka akbaba gibi konuya atlıyor,arkadaşı haklı veya haksız olsun önemli değil.Hatta bu leşlerden biri bana özel mesaj attı sırf onu muatap alayım diye.Bu bitikleri görmezden geliyorum ve buna devam edicem.

Özet olarak oyun süren iyiyse drop var para var gear var şekerler.Eğer oyun süren yoksa bırak drop u senin oyunu anlaman bile namümkün.Bunu söyleyince nerden biliyorsun belki adam çok zeki hemen çözmüştür diyor.Sanki çarpım tablosundan bahsediyoruz :)

Xanty nin sözleri acı gerçekler.Ne söylersek söyleyelim adamlar kaldırıyorlar.Rmah ın kaldırılmasına çok seviniyorum,umarım ah ye yakın bir sistem gelir.Ben dropladığımı o sisteme koyup farm larıma devam etmek istiyorum.Naçizane tek dileğim budur.

• Diablo oynayan adam için AH kapanması pek birşey ifade etmeyecek çünkü drop rate zaten düşüyor. Şimdi olduğu gibi günde 30 leg düşmeyecek. Belki 1 hafta hiç düşmeyecek 1 hafta sonunda drop alınacak. Sonuç olarak zırt pırt AH kullanmayı gerektiren bir durumda olmayacak. Satılacak item varsa trade kanalında arada bir göstermek yeterli olur diye düşünüyorum. İster goldla ister takasla bir şekilde satılır. AH yoluyla al sat yaparak para kazananlar için kötü haber tabi fakat blizzardda bir karar vermek zorundaydı bu oyun diablomu yoksa item alıp satmacamı. Sonuç olarak doğruyu gördüler.
  • Oyun süresi ile alakası yok. Benim 1100 saat oynamışlığım var. Bu sürede 140M eden bir EF düşürdüm başka da hiç bir şey yok. Şimdi bu durumda olan milyonlarca oyuncu var nasıl gelişecek karakterleri. Yani zorunlu olarak AH ye gideceğiz değil mi. Ya gerçek para verip item alıcaz ya da sabah akşam gold AH de yatarak ederinin altına konulmuş item bulacaz gerçek fiyatından satmaya çalışarak gold kasıcaz. Bu mudur oyun sizce.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.