Şimdi Ara

AH kapanırsa oyunu bırakırım diyenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şahsen AH kapanırsa oyunu bırakmayı düşünüyorum. Ki kapatlıacağı söyleniyor.

E ah de kapanırsa oyunu niye oynucaz ki :D

• Blizzard en sonunda doğru yolda ilerliyor bırakıcak bir çok kişi olucağı kadar tekrar başlıyacaklarda olucak d2jsp tarzı siteler daha çok kullanıcak, mysticle ve, loot 2,0 ile vs. zaten itemların eski değerlerinin pek olucağını zannetmiyorum.
  • başlığı okuyunca güle güle diyesim geldi
  • CRaZYGaMeR kullanıcısına yanıt
    Dönenlerin sayısı bırakanların sayısının tahminen 10 katı olacağından sıkıntı yok.
  • hayırlısı olsun dostum.Emin konuşmamak lazım yinede sonra sorarlar hani bırakıcaktın falan.Daha güzel olucak ah-rmah gidince baştan söylemesi.
  • Bundan yaklaşık bir 8-9 ay sonra herkes çatır çatır ladder kasmaya başlayacak. Bugün AH den dolayı bırakıyorum diyenler bile kasacak hep beraber görücez. :)
  • Hep rmah'cılarmı oynıcak?.. Bizim gibi rmah yüzünden oynamayanlar oynasın... Biraz rmahçılar dinlensin.
  • Grommash kullanıcısına yanıt
    Bence de, donen sayisi daha fazla olacaktir.
  • Evet rmah ve ah ile karakter dizip oyun oynadığını zannedenleri ladderda görelim bide bırakmasınlar.
  • Diablo 2 geçmişim yok fakat yeni gelecek sistemler ile bu oyuna döneceklerden biri de benim. Yaklaşık 1 sene oldu oynamayalı.
    Ki bana kalırsa oyuna dönecek epey kişi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 9 aydır oynamıyorum. Expansion la beraber yorumlara göre dönebilirim.

AH kapanırsa oyunu bıracaklar döneceklere kıyasla çölde kum olur.
  • Güle güle nasıl olsa tıpış tıpış gelecen
  • gidişiniz olur dönüşünüz olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

gidişiniz olur dönüşünüz olmaz umarım.

Hayırdır nedir bu düşmanlık hocam.adama böyle laf edilirmi

olayı farklı boyutlara getiriyorsunuz,bu kadarına gerek yok.
  • Dostum nefretle alakası yok. AH diye ağlayan kişiler gitsin oyundan geri dönmemek kaydıyla. Konsolda şuan Diablo III oynuyorum ve inanın PCden alamadığım zevki orada buldum. Bu kişiler Diablo ruhunu malesef ezip geçen kişiler ayrıca.
  • quote:

Dostum nefretle alakası yok. AH diye ağlayan kişiler gitsin oyundan geri dönmemek kaydıyla. Konsolda şuan Diablo III oynuyorum ve inanın PCden alamadığım zevki orada buldum. Bu kişiler Diablo ruhunu malesef ezip geçen kişiler ayrıca.

Ne zararları var sana, casual oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum nefretle alakası yok. AH diye ağlayan kişiler gitsin oyundan geri dönmemek kaydıyla. Konsolda şuan Diablo III oynuyorum ve inanın PCden alamadığım zevki orada buldum. Bu kişiler Diablo ruhunu malesef ezip geçen kişiler ayrıca.

şimdi şöyle bir durum var,bende ah olayını seviyorum ama blizzard AH kapatılacak diyorsa eyvallah derim.ben blizzard ne yaparsa yapsın güveniyorum abi adamlara.ister istemez ben bunların hayranı oldum.blizzardın yaptığı bütün oyunları sevsemde sevmesemde alır oynarım.oyun firmamın arkasında dururum her zaman:)
    Ah kalkmasın bende isterim ama kalkacak bunda yapıcak birşey yok.boş yere dır dır etmeye gerek yok.yeni gelecek olan sistem ile alakalı plan program yapmak lazım.Ah kapanırsa eminim bunun boşluğunu fazlasıyla dolduracak şeyler koyacaklar oyuna ve hiçkimsenin suratının asık olacağını sanmıyorum.
    işin özü ne olursa olsun diablo ile alakalı zevk almaya çalışmak lazım

• ah ve rmah tan oynayanlar zaten bıraksın ya seviniriz valla. oyunun keyfini alamadan bırakıyoruz oyunları. paran varsa git başka yerde harca arkadaş oyun keyfinin neden içine ediyorsunuz.
  • Sen yine bırakma doğru yola gel ah kapanınca daha fazla oynarsın :)
  • Kapatılırsa ben de oyuna dönerim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.