Şimdi Ara

AH kapanırsa oyunu bırakırım diyenler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
1
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar,d2>d3 ise neden d2ye devam etmiyorsunuz.d2deki herseyi d3e entegre etmeye gerek var mi? Bu oyunun mekanikleriyle,sistemiyle ayri bir devinim oldugunu kabul edip oynasaniz...
    Ah var,rmah var,bana item dusmuyor ve parasi olan oralardan item alip oyunu en zor seviyesinde oynuyor...ben de oynamiyorum isde,kalksin bunlar!!! Haydaaaaa....
    Kardes,sen hangi mantikla konusuyorsun? Hangi felsefe? Biber acidir...dunya acidir...dunya biberdir yani.
    Simdi blizz bunlarin yerine daha derli toplu bir ah-rmah sistemi getirirse ne olacak???
    Birakacaksin oyunu..ah-rmah yok cunku diabloda...sinirsiz paragon varmiydi d2de? O diablo ruhuna aykiri degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AH kapandığında ben de geri döneceğim valla.
  • trade yolu ile alım satım olmayacak mı?
  • Trade chatten itemi linkleyip satabilme olacak diyor kimisi ama bence sacmaligin daniskasi olur.ahde zaman gecirilmesinden dem vuranlarin 10-20 itemi linkleyip,gel vatandaaaaassssss diye cigirtganlik yaptiklarini hayal ediyorum da...mor suratlar ile tabii :):)

• Şu anki tartışmanın cevapları POE de var Oyunda ah sistemi yok ve item satmak sadece zaman alıyor. Şuan ben al-sat yaparım para kazanırım bunu elimden alırlarsa oynamam diyen arkadaşlar size diyorumki oyun tam size dönecek :D Düşününki bir piyasa oluşacak ve piyasayı tam okuyamayan herkesden kar elde edeceksiniz 1e al 35e sat gibi.

Bugün ah rmah kapansın diyen arkadaşlara soruyorum gerçekten ah rmah kapanırsa PARA BABASI diye tabir ettiğimiz arkasında sponsoru olan yada cebinde parası olanı kim tutabilir? Birazcık mantıklı olun... Yeni gelen özelliklerle forumlar ve altın-item al-sat siteleri rağbet görecek. Streamde tanınan adamlar düşürdüğü itemi binlerce kişiye 1 saniyede gösterirken siz dünyanın en iyi itemini düşürseniz 1günde o 1000 kişiye ulaşacaksınız. Steamciler neden hortladı sanıyorsunuz? yada unid. item dağıtan isim yapma telaşındaki siteler enayimi sizce?

Erken konuşmak istemiyorum ama inşallah ah yi aramayız... Büyük ihtimalle resmi sitede özel bir trade bölümü açılıp POE'deki gibi özellikleri olan bu sitede sanal dükkanımızı işletmeye başlıyacağız.

Kısaca şunu söylemek istiyorum arkadaşlar tanınan adam düşürdüğü itemi 500£ a gözünüzün önünde stream sayesinde satarken (çünkü o ekran karşısında yada site güven olacak ve satış yapacak) Siz satmak istediğiniz item için ..... item 100TL izmir içi satılıktır Bunları umarım görmem gerçekten çok gülerim ( izmir için alıcı 3 tane streamden 3000 tane ) lütfen bunlarıda düşünelim

• quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Şu anki tartışmanın cevapları POE de var Oyunda ah sistemi yok ve item satmak sadece zaman alıyor. Şuan ben al-sat yaparım para kazanırım bunu elimden alırlarsa oynamam diyen arkadaşlar size diyorumki oyun tam size dönecek :D Düşününki bir piyasa oluşacak ve piyasayı tam okuyamayan herkesden kar elde edeceksiniz 1e al 35e sat gibi.

Bugün ah rmah kapansın diyen arkadaşlara soruyorum gerçekten ah rmah kapanırsa PARA BABASI diye tabir ettiğimiz arkasında sponsoru olan yada cebinde parası olanı kim tutabilir? Birazcık mantıklı olun... Yeni gelen özelliklerle forumlar ve altın-item al-sat siteleri rağbet görecek. Streamde tanınan adamlar düşürdüğü itemi binlerce kişiye 1 saniyede gösterirken siz dünyanın en iyi itemini düşürseniz 1günde o 1000 kişiye ulaşacaksınız. Steamciler neden hortladı sanıyorsunuz? yada unid. item dağıtan isim yapma telaşındaki siteler enayimi sizce?

Erken konuşmak istemiyorum ama inşallah ah yi aramayız... Büyük ihtimalle resmi sitede özel bir trade bölümü açılıp POE'deki gibi özellikleri olan bu sitede sanal dükkanımızı işletmeye başlıyacağız.

Kısaca şunu söylemek istiyorum arkadaşlar tanınan adam düşürdüğü itemi 500£ a gözünüzün önünde stream sayesinde satarken (çünkü o ekran karşısında yada site güven olacak ve satış yapacak) Siz satmak istediğiniz item için ..... item 100TL izmir içi satılıktır Bunları umarım görmem gerçekten çok gülerim ( izmir için alıcı 3 tane streamden 3000 tane ) lütfen bunlarıda düşünelim

Yaşın kaç bilmiyorum alnından öpüyorum.Şu oyunu Knight Online Moradon pazar alanı haline gelicek.Diablo 2 çok az oynadım ama onunda pazarı oyun kurucaksın S Pul O Torch yazıcaksında atıyorum botlar oyununa gelicek küfür ediceksin sonra adamın biri senin oyununu görücek onu bekliceksin,anlaşıcaksın takas ediceksin ohoooo.Ah ye itemini koy sen farmına devam et baba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Trade chatten itemi linkleyip satabilme olacak diyor kimisi ama bence sacmaligin daniskasi olur.ahde zaman gecirilmesinden dem vuranlarin 10-20 itemi linkleyip,gel vatandaaaaassssss diye cigirtganlik yaptiklarini hayal ediyorum da...mor suratlar ile tabii :):)

D2'de oyun acıp çok müşteri beklerdik biz. Hiç bir zamanda sıkmazdı.. Hatta insanların birbiri ile kaynaşmasına neden olurdu... Allah aşkına D2' oynadınmı (online) ?
  • quote:

Şu anki tartışmanın cevapları POE de var Oyunda ah sistemi yok ve item satmak sadece zaman alıyor. Şuan ben al-sat yaparım para kazanırım bunu elimden alırlarsa oynamam diyen arkadaşlar size diyorumki oyun tam size dönecek :D Düşününki bir piyasa oluşacak ve piyasayı tam okuyamayan herkesden kar elde edeceksiniz 1e al 35e sat gibi.

Kardeşim doğru söylüyorsunda.. Oyunun şuanki sekilde yürümediğini çok net görülüyor.. Bazı şeyleri atılıyorsunuz.. Biraz mantıklı düşün.. Rmah sistemi olduğu mühletce Drop sistemi adil bir sistem yapılamaz.. Parası olanın istediği yerde oynama imkanına sahip oldugu bir oyun haline geldiğini görmek zor değil.. Tamam senin dediklerinde olucak.. Lakin bir şeyi atlıuyorsun. Artık Farm yapan yani emeği ile oynamak isteyende güçlü olma ihtimali olucak..

parası olan elbet yolunu bulur ve oyunda istediği yere parasıyla emeksiz gelir.. Lakin siz bunu oyun icinde Farm'ı kötü şekilde etkilcek sekilde bir sistem olusturursanız, parası olmayanlar bu oyunu bırakır.. Kaldki oyunu alanların %70'i bu sistemden dolayı bıraktığını cümle alem gördü siz göremediniz..

Sizler hala bazı seyleri yanlış anlıyorsunuz.. Burda hiçkimse rmah'a yada ah'a karşı değil.. Bizim karşı oldugumuz loot sisteminin Rmah ve ah işlesin diye kötü ayarllanması... Kaldıki bunu mecburi yapıyorlar. eğer loot sistemi iyi olursa Rmah ve ah iyi işlemez, çünkü herkes istediği itemi düşürme sansı daha yüksek oldugu için fiyatlar düşük olucak hatta kimse satın almak istemicek. Nasılsa drop alırım diyecek..

Özetle: Bizim derdimiz Rmah yada ah değil.. Bizim derdimiz oynayanında artık hakkını alması.. Ben oyuna girdiğimde artık canavardan iyi bir item düşme ihtimalini hayel ederek oynamak istiyorum...

Yaw arkadasım ben oyun çıktığından beri oynuyorum yerden düşen bir itemi üzerime takmışlığım yok.. Artık itemleri kırarken identify yapmıyorum bile..o hale geldim. mp10 bu kadar zor düşüyor itemler.. Adam mp2'de oynarken düşen itemlerle nasıl güçlensin. İmkanı yok.. item kıracakta 3-5 gold biriktirecekte ahdan kendine item beğenicek..

• Blizzard istese dış sitelerin item ve gold satmasını anında bitirir.. Bana göre bilerek bitirmiyorlar.. oyun içi Tradeyi kapat. ah'da da itemlerin fiyatlarını sen belirle (rmahı kaldır) kimse dışardan oyuna bir şey sokamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlattim

Bu ah ve rmah konusunda son yazım ve kafalara dank etsin diye büyük harflerle yazıcam çok sıkıldım.

RMAH KALDIRILMALI DROP RATE ARTIRILMADAN HERO YA GÖRE ITEM DÜŞMELİ.

BURDA ANLAYAMDIĞINIZ KONU ŞU : RMAHTAN ADAM GELİYOR 2 SAATTE PARASIYLA ITEMLARI ÇEKİYOR YARIN BİR GÜN DUEL SİSTEMİ OLURSA KULAĞINIZI KESER SİZDE ARKASINDA BAKARSINIZ DİYORSUNUZ.YAHU BİRİLERİ SİZİ HİPNOTİZE Mİ EDİYOR YOKSA AFEDERSİNİZ SIĞIRMISINIZ ? ADAM PARASINI BASTIRMAK İSTERSE SİTELERDENDE PARASINI BASTIRIP GOLD ALIR YİNE DİZER.MADEM BİRŞEY SAVUNUYORSUNUZ,DERSİNİZE İYİ ÇALIŞIN.

sıkıldım artık yeter

Biz dışardan item almayı engellemesinmi diyoruz acaba ? Biz onada karşıyız.. ayrıca o SIĞIR ifadesini kullanman çok yanlış. Ancak senin seviyene inecek değilim..

Bende sen anlayasın diye kırmızı ile yazıcam..

Ramhlı bir sistemde Drop olayı kötü olmak zorunda yoksa Rmah işlemezzz..

Eğer dışardan item satın alınsa bile. Oyun içinde işleyen bir sisteme bağlı olmadığı için, oynayarak güçlenme imkanı olucaktır..

Diablo2'yi misal alalım. Diablo2'de dışardan item satın alınıyordu. Lakin almayanlarda item satın almış kadar güçlenme imkanına sahipti.

Tabiki oyun d2 ile aynı olamamalı ama görülüyorki Rmahlı bir sistemde yürümüyor.. Oyunun farm olayını bitiriyor.. sırf bu yüzden sacma sapan şeylerle oyuncuları cekmeye calıştılar.. (nv gibi)

• parlattim 27 yaşındayım kardeşim.

yusufoz31 hocam bende ilk günlerinden beri severek oynadığım oyunu bırakmış bulunmaktayım. Söylediğiniz şeyler tabiki doğru şuanki sistem berbat. Yerden 1 tane item düşüremedim diyorsunuz peki size soruyorum; OZAMAN ÜZERİNİZE TAKABİLECEK KALİTEDEKİ İTEMLER AH VE RMAH A UZAYDANMI GELDİ ACABA??? Demekki birilerine düşüyormuş... Sistemin değişmesi kesinlikle gerekli her yoruma katılıyorum. Benim söylemek istediğim şu ( tam olarak sistem nasıl olacak bunu bilmemekle beraber) ah kapatmak asla çözüm değil. Parası olan adam 2 günde charını dizip vucudumuzun bazı kısımlarını kesermişya... Rmah olmayınca bi tarafımızı kesecek itemleri alamıyacak değil mi?

Buna gülerim...

Sorun ortada çok bariz... Ama çözüm inşallah oyunu iyiye götürürde oynarız. Ah kapanırsa forum ve chatten satış yapar millet. Sana yine item düşmezse forum forum dolanırsın artık ah yerine

Saygılar...

• quote:

parlattim 27 yaşındayım kardeşim.

yusufoz31 hocam bende ilk günlerinden beri severek oynadığım oyunu bırakmış bulunmaktayım. Söylediğiniz şeyler tabiki doğru şuanki sistem berbat. Yerden 1 tane item düşüremedim diyorsunuz peki size soruyorum; OZAMAN ÜZERİNİZE TAKABİLECEK KALİTEDEKİ İTEMLER AH VE RMAH A UZAYDANMI GELDİ ACABA??? Demekki birilerine düşüyormuş... Sistemin değişmesi kesinlikle gerekli her yoruma katılıyorum. Benim söylemek istediğim şu ( tam olarak sistem nasıl olacak bunu bilmemekle beraber) ah kapatmak asla çözüm değil. Parası olan adam 2 günde charını dizip vucudumuzun bazı kısımlarını kesermişya... Rmah olmayınca bi tarafımızı kesecek itemleri alamıyacak değil mi?

Buna gülerim...

Sorun ortada çok bariz... Ama çözüm inşallah oyunu iyiye götürürde oynarız. Ah kapanırsa forum ve chatten satış yapar millet. Sana yine item düşmezse forum forum dolanırsın artık ah yerine

Saygılar...

Canım kardesim. Oyunu ilk çıktığında neler yaptın bilmiyorum. Oyunun ilk bir haftası Goblim sorunu vardı hatırlarmısın. Benim bir çok arkadaşım 4 party kurup onlarca goblin avladılar. Ozaman nv sacmalığıda yoktu.. Oyun bazı bölgelerinde nerdeyse %50 sansla cıkıyordu göblinler 4.'lü partylerle goblin keserek güçlendi milletn tabi bir haftada bu sorunu çözdüler. Lakin çok kişi yolunu böyle buldu.. Nv gelene ve oyun kolaylastırılıp drop sistemi kötü gidene kadar zaten oyunda herhangi bir sorun yoktu.. Zaten millet drop alıyordu. Rmah işlemesi icin nv ve mp eklendikten sonra loot sistemi kötüleştirildi. mp10da oyananlar item düşürme imkanına sahip oldu..(genelde)

Ben oyun çıktığından beri oynuyorum 1,5 senedir hiçmi şansı dönmicek sekilde bir drop sistemi olur arkadaşım ? herşeyin bir kıvamı olur.

Tekrarlıyorum bizim derdimiz rmah yada ah değil. Bizim derdimiz. Farm olayının bitirilmesi.. Allah aşkına Ben neden yaratık keseyim. ? item düşmeyeceğini bile bile..

1,5 senedir düşmüyor işte. Tabiki zort pırt düşşünde demiyoruz. Lakin herseyin kıvamı olur.. Beni neden Rmahtan yada dışardan item satın almaya zorluyorsuın ?

Sen istersen git dışardan item satın al. Kim karısır. Bana oyun içinde oynama imkanı sunduktan sonra.?

Söyle düşünün.. Allah aşkına.. Rmah yok ah yok.. single bir diablo düşünün (online imkanı yok) bu drop sistemi ile ne kadar zamanda mp10'da oynaya bilecek güce sahip olursunuz ? Bana sorarsanız imkansız derecesinde az.. Burda mesele insanları Rmah'a ve ah mecbur bıraktran bir sistem olması..

Sen dışardan item al.. pvp karsıma cık beni kes. bana koymaz.. Çünkü ben biliyorumki oyun icindede güçlenme imkanına sahibim ben.. Lakin Rmahlı bir sistemde drop ile güçlenme imkanı olmayacaktır.. ozaman bana hem bu imkanı tanıma hemde para ile karakter dizenlere beni yem et.. hiç adilmi sizce.. isteyen emeği ile bir yere gelsin isteyen item satın alsın oynasın.. Lakin Rmah işlesin diye benim emeğimi harcatma, öyle değilmi ?

Özetle.. Rmah oyunun icine bağlı bir sistem ve buna göre ayarlı bir drop sistemi (mecburen kötü)
    Dışarda satın alınan yöntem.. oyuna bağlı bir sistem olmadığı için, drop sistemini etkilemicek bir yöntem.. haliyle iyi bir drop sistemi.

arada dağlar kadar fark var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 14 Ekim 2013; 11:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

Buna gülerim...

Saygılar...

Canım kardesim. Oyunu ilk çıktığında neler yaptın bilmiyorum. Oyunun ilk bir haftası Goblim sorunu vardı hatırlarmısın. Benim bir çok arkadaşım 4 party kurup onlarca goblin avladılar. Ozaman nv sacmalığıda yoktu.. Oyun bazı bölgelerinde nerdeyse %50 sansla cıkıyordu göblinler 4.'lü partylerle goblin keserek güçlendi milletn tabi bir haftada bu sorunu çözdüler. Lakin çok kişi yolunu böyle buldu.. Nv gelene ve oyun kolaylastırılıp drop sistemi kötü gidene kadar zaten oyunda herhangi bir sorun yoktu.. Zaten millet drop alıyordu. Rmah işlemesi icin nv ve mp eklendikten sonra loot sistemi kötüleştirildi. mp10da oyananlar item düşürme imkanına sahip oldu..(genelde)

Ben oyun çıktığından beri oynuyorum 1,5 senedir hiçmi şansı dönmicek sekilde bir drop sistemi olur arkadaşım ? herşeyin bir kıvamı olur.

Tekrarlıyorum bizim derdimiz rmah yada ah değil. Bizim derdimiz. Farm olayının bitirilmesi.. Allah aşkına Ben neden yaratık keseyim. ? item düşmeyeceğini bile bile..

1,5 senedir düşmüyor işte. Tabiki zort pırt düşşünde demiyoruz. Lakin herseyin kıvamı olur.. Beni neden Rmahtan yada dışardan item satın almaya zorluyorsuın ?

Sen istersen git dışardan item satın al. Kim karısır. Bana oyun içinde oynama imkanı sunduktan sonra.?

Söyle düşünün.. Allah aşkına.. Rmah yok ah yok.. single bir diablo düşünün (online imkanı yok) bu drop sistemi ile ne kadar zamanda mp10'da oynaya bilecek güce sahip olursunuz ? Bana sorarsanız imkansız derecesinde az.. Burda mesele insanları Rmah'a ve ah mecbur bıraktran bir sistem olması..

Sen dışardan item al.. pvp karsıma cık beni kes. bana koymaz.. Çünkü ben biliyorumki oyun icindede güçlenme imkanına sahibim ben.. Lakin Rmahlı bir sistemde drop ile güçlenme imkanı olmayacaktır.. ozaman bana hem bu imkanı tanıma hemde para ile karakter dizenlere beni yem et.. hiç adilmi sizce.. isteyen emeği ile bir yere gelsin isteyen item satın alsın oynasın.. Lakin Rmah işlesin diye benim emeğimi harcatma, öyle değilmi ?

Özetle.. Rmah oyunun icine bağlı bir sistem ve buna göre ayarlı bir drop sistemi (mecburen kötü)
    Dışarda satın alınan yöntem.. oyuna bağlı bir sistem olmadığı için, drop sistemini etkilemicek bir yöntem.. haliyle iyi bir drop sistemi.

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine.

İnşallah öyle bir sistem gelirki (rmahı asla aramayız o kesinde) ah yi aramayız mumla. Çünkü ben onlarca oyun oynadım bu tarzda ve ah olmayan oyunlar gerçekten item alış satış konusunca çok kısır ve tekele döndüler... Adı tanınan bilinen adamın itemleri kapış kapış giderken senin daha iyi itemlerine burun kıvırıyorlar...

Ben dereyi görmeden paçaları sıvayıpda ah gitti rmah gitti oh olsun hadi oyuna girelim yardıralım diyenlerden değilim sadece.

Bu arada genel olarak birşey söylemek istiyorum ARKADAŞLAR D3 anladığım kadarıyla POE ye (MECBUREN) dönüyor kopya çekiyor resmen...

Ahnin olmadığı + 6 aylık sezonların oldugu bir oyun bana çok tanıdık geldi nedense??? . Neyseki map düşürüp harita açmayı koymamışlar yerine dipsiz zindan varmış D3 bu hallere düşecek onun bunun oyununun mekaniğini çalacak firmamıydı beee helal olsun POE ekibine GGG'ye ...

• quote:

quote:

quote:

Buna gülerim...

Saygılar...

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine.

İnşallah öyle bir sistem gelirki (rmahı asla aramayız o kesinde) ah yi aramayız mumla. Çünkü ben onlarca oyun oynadım bu tarzda ve ah olmayan oyunlar gerçekten item alış satış konusunca çok kısır ve tekele döndüler... Adı tanınan bilinen adamın itemleri kapış kapış giderken senin daha iyi itemlerine burun kıvırıyorlar...

Ben dereyi görmeden paçaları sıvayıpda ah gitti rmah gitti oh olsun hadi oyuna girelim yardıralım diyenlerden değilim sadece.

Bu arada genel olarak birşey söylemek istiyorum ARKADAŞLAR D3 anladığım kadarıyla POE ye (MECBUREN) dönüyor kopya çekiyor resmen...

Ahnin olmadığı + 6 aylık sezonların oldugu bir oyun bana çok tanıdık geldi nedense??? . Neyseki map düşürüp harita açmayı koymamışlar yerine dipsiz zindan varmış D3 bu hallere düşecek onun bunun oyununun mekaniğini çalacak firmamıydı beee helal olsun POE ekibine GGG'ye ...

Oyun olarak poe beğenmedim sistemi belki iyidir onuda pek bilemem.. Lakin pot sistemi mesela bence hoş olmus. D3'tede böyle bir sistem uygulanabilirdi belki daha iyi olurdu..

Trade sistemi olmalı zaten.. Diablonun bir paracası bu. chat kısmından bağıra bağırada pek olacak bir iş değil bu. Herkes bir şey yazıcak, kimin ne yazdığı belli olmıcak.. karman çorman bir hale dönücek.. Lakin suanki ah sistemide pek düzgün değil.. Bana göre alınan item bir daha satılmamalı hatta üstte giyilen itemde satılmamalı.. ki piyasa çöpe dönüşmesin..

diablo poe'den neleri çalmış bilemem ama bunu sadece trade olayı için söylüyorsan pek öyle değil.. Çünkü oyun çıktığından beri, hatta cıkmadan bile ah ve rmah konusunda çok eleştiriler vardı..

• Satin alinan degil de bir kere bile olsa giyilen itemlerin boa olmasi ve satilamamasi iyi fikir.

• Her oyunda trade dönüyor, POE'de altın olmamasına rağmen bile onda da karaborsada orbların ticaret yapılıyor. He burada karaborsadan ben niye kazanmıyorum diyerekten kazanmak isteyen Blizzardın boktan bir sistem getirmesi ve altın fiyatını iyice düşürmesi ayrı mesele ama hayatımı oyun paralarından kazanan biri olarak diyorum boşa tartışıyorsunuz :)

Örneğin bir kere giyilen bir eşya boa olursa, bu işle ilgilenenlerin o eşyaları giyeceğini mi sanıyorsunuz. Hayır olmayacak çünkü min maliyet ile farm yapabilecek hesaplar ile işi yapmaya devam edecekler.
    Ya da tradei kapatmanın bir yol olduğunu mu düşünüyorsunuz. O zaman eşyaların yere atılmasını da engellemeliler.
    Her şeyi engelleseniz bile hesap satışından dönecek bu ticaret :)

Bir ürüne talep varsa istediğiniz kadar kurallar, yasalar, yasaklar koyun; yinede arzı engelleyemez.

Neyse birde oyunda farm yaparak üst başını dizemeyen insanlara değil bu lafım, lafım "bir tane bile eşya düşüremedik diyenlere". Oyunun ilk çıktıktan sonra günde 10 - 16 saat arası oyun oynayarak bir, bir buçuk ay boyunca forumlarda herkesin ağlayıp durduğu GERÇEK inferno zorluğunda (şimdi ki saçma zorluk değil) öle kalka hemen rage e giren saçma sapan kombinasyonlu elitlerden gayet drop düşürüyorduk. Siz biraz şansızmışsınız galiba ya da efektif farm yapamamışsınız. Ya da end game eşyaların bu kadar kolay elde edilmesini mi istiyordunuz anlamadım, gerçi istenilende olmadı değil hani, artık 10-50m golda mp8-10 arası karakter diziyorsunuz. Eski Inferno da kastığım sıralarda DH için bir tane bile eşya almamıştım, grupta düşen eşyaları ihtiyaç varsa birbirimize veriyorduk ya da çok değerli çıkarsa satıyorduk. Düşün gem dupe olayı çıkana kadar gemleri kendimiz craft ediyorduk, çıktıktan sonrada almaya ihtiyacımız yoktu zaten.. Gold flip yapmak dışında hiçbir zaman altın satın almadım ve o zamanlar her gün 5 - 25€ arasında eşyalar düşürüyordum. Sizin bir tane bile eşya düşürememiş olmanız çok garip...

• quote:

quote:

Bu ah ve rmah konusunda son yazım ve kafalara dank etsin diye büyük harflerle yazıcam çok sıkıldım.

BURDA ANLAYAMDIĞINIZ KONU ŞU : RMAHTAN ADAM GELİYOR 2 SAATTE PARASIYLA ITEMLARI ÇEKİYOR YARIN BİR GÜN DUEL SİSTEMİ OLURSA KULAĞINIZI KESER SİZDE ARKASINDA BAKARSINIZ DİYORSUNUZ.YAHU BİRİLERİ SİZİ HİPNOTİZE Mİ EDİYOR YOKSA AFEDERSİNİZ SIĞIRMISINIZ ? ADAM PARASINI BASTIRMAK İSTERSE SİTELERDENDE PARASINI BASTIRIP GOLD ALIR YİNE DİZER.MADEM BİRŞEY SAVUNUYORSUNUZ,DERSİNİZE İYİ ÇALIŞIN.

sıkıldım artık yeter

Biz dışardan item almayı engellemesinmi diyoruz acaba ? Biz onada karşıyız.. ayrıca o SIĞIR ifadesini kullanman çok yanlış. Ancak senin seviyene inecek değilim..

Eğer dışardan item satın alınsa bile. Oyun içinde işleyen bir sisteme bağlı olmadığı için, oynayarak güçlenme imkanı olucaktır..

Diablo2'yi misal alalım. Diablo2'de dışardan item satın alınıyordu. Lakin almayanlarda item satın almış kadar güçlenme imkanına sahipti.

Tabiki oyun d2 ile aynı olamamalı ama görülüyorki Rmahlı bir sistemde yürümüyor.. Oyunun farm olayını bitiriyor.. sırf bu yüzden sacma sapan şeylerle oyuncuları cekmeye calıştılar.. (nv gibi)

Arkadaş ben senin şahsına sığır mı dedim? Sen hangi neyin seviyesinden bahsediyosun bu nasıl bir egodur.Kendine gelip,silkelenmeni tavsiye ediyorum.Bak yazımı iyi okumalısın;zoruna giden cümlemi çok iyi okumalısın.Ben demek istiyorum ki,bahsettiğiniz o kadar saçma ki ya öyle olmalı yada öyle olmalı diyorum.Yani bu konuyu kavrayamamınızı anlayamıyorum arkadaş.Herşey kapansın lanet oyunda,bu sefer forumlarda dilenicez,bak dileniceksin demiyorum.Hepimiz ah yi kullanmak zorundayız arkadaş.Sen ister item olayına girme gem olayına craft olayına giriceksin ya.İnanamıyorum arkadaş bu mevzuyu anlamak istemiyorsunuz herhalde.Çünkü bu konuyu anlamazlığı kabul edemiyorum babalar.Eğer ortada adı ah olsada olmasada bir ticaret yeri olmazsa bu oyun: Knight Online Silkroad vs oyunlarına döner.Karaborsa tavan yapar ve güzel kardeşim elindeki item ı bırak fazlasına var olan değerine satamazsın buna emin ol.Kim popülerse millet ''sığır'' gibi gidicek ondan alıcak.Tecrübeyle sabit bir mevzu.Benim kızgınlığım asabiyetim kelimelerim senin şahsına değil.Lanet olası genel algıya ama bu seviyene inmem vs hakikaten artık baydı.Eğer beni yada başka bir konuda başkalarını muatap kabul etmek istemiyorsan görmezden gelirsin baba,hepsi bu kadar basit.

• quote:

Buna gülerim...

Saygılar...

Baba yazdığın bütün herşeye katılıyorum.Anlamadığım nerde çakışıyoruz ki bana bu yazını ithaf ettin ?

• quote:

quote:

Yaşın kaç bilmiyorum alnından öpüyorum.Şu oyunu Knight Online Moradon pazar alanı haline gelicek.Diablo 2 çok az oynadım ama onunda pazarı oyun kurucaksın S Pul O Torch yazıcaksında atıyorum botlar oyununa gelicek küfür ediceksin sonra adamın biri senin oyununu görücek onu bekliceksin,anlaşıcaksın takas ediceksin ohoooo.Ah ye itemini koy sen farmına devam et baba :)

Yaşın kaç alnından öpüyorum sözüne ithafen 27 dedim

• quote:

quote:

quote:

sıkıldım artık yeter

Arkadaş ben senin şahsına sığır mı dedim? Sen hangi neyin seviyesinden bahsediyosun bu nasıl bir egodur.Kendine gelip,silkelenmeni tavsiye ediyorum.Bak yazımı iyi okumalısın;zoruna giden cümlemi çok iyi okumalısın.Ben demek istiyorum ki,bahsettiğiniz o kadar saçma ki ya öyle olmalı yada öyle olmalı diyorum.Yani bu konuyu kavrayamamınızı anlayamıyorum arkadaş.Herşey kapansın lanet oyunda,bu sefer forumlarda dilenicez,bak dileniceksin demiyorum.Hepimiz ah yi kullanmak zorundayız arkadaş.Sen ister item olayına girme gem olayına craft olayına giriceksin ya.İnanamıyorum arkadaş bu mevzuyu anlamak istemiyorsunuz herhalde.Çünkü bu konuyu anlamazlığı kabul edemiyorum babalar.Eğer ortada adı ah olsada olmasada bir ticaret yeri olmazsa bu oyun: Knight Online Silkroad vs oyunlarına döner.Karaborsa tavan yapar ve güzel kardeşim elindeki item ı bırak fazlasına var olan değerine satamazsın buna emin ol.Kim popülerse millet ''sığır'' gibi gidicek ondan alıcak.Tecrübeyle sabit bir mevzu.Benim kızgınlığım asabiyetim kelimelerim senin şahsına değil.Lanet olası genel algıya ama bu seviyene inmem vs hakikaten artık baydı.Eğer beni yada başka bir konuda başkalarını muatap kabul etmek istemiyorsan görmezden gelirsin baba,hepsi bu kadar basit.

Öncelikle yanlış anlamamdan dolayı özürdilerim Malesef yazı olaylarında bu sorun olabiliyor. göz göze temas olmadığı için tam neyin kastedildiğini anlamak zor olabiliyor. Ben ego'lu bir insan değilim. sadece sinirlendiğimde sakin olmaya çalışan biriyim.. Böyle oluncada karşı tarafa tepkim böyle oluyor..

Kırmızı ile yazdığım kısmı iyi okumadın sanırım.. herkes kendi mantığı ile bakar, Senin söylediklerinde doğru ama bir şeyi atlıyorsun...

Bak kardeşim Rmah var ah var. dış sitelerden yine satış var.. Rmah olması ve ah olması bunu engelledimi tabiki hayır.. oyun ici trade (elden takas) kalkmadıkca bu zaten engellenemez..

Daha öncede söyledim.. Bu kısmı iyi anlamalısın... Bizim karşı oldugumuz Rmah ve ah değil.. Sen öyle sanıyorsun yada senin gibi düşünenler.. Bizlerim sıkıntısı loot sisteminin rmah ve ah yüzünden kötü ayarlanmış olması.. kıvamında olmaması..

Ah yada buna benzer şeylerin olması gerektiğini bizlerde söylüyoruz.. Zaten rmah'ın ve ah'ın kaldırılmasını istememiz dışardan oyuna parasal müdehaleden dolayı... Bir şekilde sitelerde item, gold satısını engellesinler. oyun icinde düşen itemler ile ah kullanılsın. Böylelikle her itemin kendine göre bir piyasası olsun.. bizlerde ona göre haraket edelim..

Bir çok ah ve rmah karsıtı arkadasda bana katılacaktır.. dışardan oyuna ticari müdahale olmasına karsıyız.. gerek oyun içine bağlı sistemle (rmah) gerekse 3. sahış sitelerle... Bizim istediğimiz şey sadece oyun içinde farm yaparak herkesin güçlendiği bir oyun sistemi.. herkesin düşürdüğünü sattığı bir sistem.. herkesin kazandığı ile item satın aldığı bir sistem.. Cebinde parası olanla değil...

Bunun en garanti çözümü. Oyun içi elden trade kalkıcak.. ah'dan alınan item bir daha satılamıcak.. üste giyilen itemde satılamıcak..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.