Şimdi Ara

AH kapanırsa oyunu bırakırım diyenler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah kapanınca ne olacak?
    siz sanıyor musunuz ki alım satımlar duracak?
    blizzard ın kendi sitesinde trade bölümü var millet orada satacak
    değişen bir şey olmayacak yani
    gold un değeri belki ah olduğundaki zamana kıyasla az olacak ama gene değerli olacak yani gf farmerlar gene farmalamaya devam edecek
    tabii ki karakterler non lader olmaya yakınken satışlar başlayacak gene aynı oyun yani bir şey beklemeyin
  • Ah rmah kalksin oyuna geri donerim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

ah kapanınca ne olacak?
    gold un değeri belki ah olduğundaki zamana kıyasla az olacak ama gene değerli olacak yani gf farmerlar gene farmalamaya devam edecek
    tabii ki karakterler non lader olmaya yakınken satışlar başlayacak gene aynı oyun yani bir şey beklemeyin

Loot sistemi de degisiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

ah kapanınca ne olacak?

Loot sistemi de degisiyormus

aynen loot sistemi değişiyor ama bence en iyi yenilik mystic deki itemlara ek özellik ekleme olacak
    legendary ler ve setler için geçerli olacak mı bilmiyorum ama geçerli olursa oyunun süresi çok uzar
    bu itemlara güzel özellik gelene kadar item düşürmeye devam eder millet eğer kötü bir şey gelirse vendor
    ama onun dışında playstation daki gibi self found tarzı bir loot sistemi gelirse oyunun maksimum süresi 1 ay olur

• Bende bırakmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim.Rmah kapansa bile itemleri ebay'de,sahibinde vs bir sürü mecrada satabilirsin.Üstelik 250$ limiti de yok ayrıca arz da haliyle azalacağından uçuk rakamlara okutabilirsin itemleri.D2'de ilk bulunan windforce 8000$ dolara gitmişti hatırlatırım.
  • Erna ve necron...%100 ayni fikirdeyiz.

• Epeydir oyuna vakit bulamadığımdan LoL, Borderlands 2 vs... oynuyordum. Grindingin dibine vurup kendim kullanacağım bir şeyler düşümeye çalışmak yerine 'para eden item düşse de satıp bilmem ne alsam' düşüncesi yerleştiğinden tadı kalmamıştı. Oyun içinden AH ve RMAH kalkması beni oyuna geri getirir. Sadece beni değil, Diablo 3'ün bir Diablo olmadığını düşünen eski birçok oyuncuyu da döndürür.
  • Her ne kadar AH oyunculara kolaylık olsun, güvenli ticaret yapılsın diye getirilmiş olsa da amacının dışında kullanıldı.. Bir kısım oyuncu oyunu oynamayı bırakıp AH farmlamaya başladılar, değerinin altında alıp üstüne satmak için.. Baya bir borsa oluştu; neymiş efendim brim stone fiyatı düştü 500mlik aldım sonra 700m sattım falan..
    Oyunun ilk zamanlarında düşürünce havalara zıplayacağınız item'lar şimdilerde hiç ederine bakılmadan toz ediliyor.. Drop dediğiniz crit.li mempo düşürsek de gold yapsak halini aldı.. Düşen hiç bir item begenilmez oldu çünkü AH de para etmiyordu.. Drop rate düştü item fiyatları yükseldi; kimse bişey düşüremez oldu.. Drop rate artırıldı; herkes düşürmeye başlayınca fiyatları düştü.. Ne oldu bu itemların da kıymeti kalmadı (bkz. Lacıni bracer, witching hour kemer, immortal king chest, vs. vs.)
    Demem odur ki AH iyi fikirdi ama malesef oyuncular tarafından bence doğru kullanılamadı.. Miyadını doldurmuştu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diablo 3 un bir diablo oyunu olmadigini dusunenlerin d3 ana sayfasindaki what is diablo 3 ve what is new in diablo 3 basliklarini okumalari ve d3 u d2 nin devami olarak gormeyi birakip ayri bir karaktere sahip oldugunu kabul etmeleri lazim.BU DİABLO DEGİL diye ah rmahin kalkmasini savunanlarin,yeni paragon sistemine sozleri yok mu?
    Ah olayi oynadigim wowda var.orada da safi al sat yapanlar mevcut.gercek parayla item alan,mount dizen cok.ama kimse bu haksizlik deyip oyunu birakmiyor.
    Diger oyun metin2 pazar kurma sistemine sahip.al sat yaparak oynayan dolu.item ticareti,yasak olmasina ragmen,artarak suruyor karaborsada.kimse para ile karakter yapiliyor diye aglamiyor.
    D3de al sat bitmez.ama ah-rmahda ama baska sitelerde.
    Simdi oyuna donerim diyen arkadaslar da tas catlasin bir ladder suresini doldurmadan terk i diyar ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Diablo 3 un bir diablo oyunu olmadigini dusunenlerin d3 ana sayfasindaki what is diablo 3 ve what is new in diablo 3 basliklarini okumalari ve d3 u d2 nin devami olarak gormeyi birakip ayri bir karaktere sahip oldugunu kabul etmeleri lazim.BU DİABLO DEGİL diye ah rmahin kalkmasini savunanlarin,yeni paragon sistemine sozleri yok mu?
    Ah olayi oynadigim wowda var.orada da safi al sat yapanlar mevcut.gercek parayla item alan,mount dizen cok.ama kimse bu haksizlik deyip oyunu birakmiyor.
    Diger oyun metin2 pazar kurma sistemine sahip.al sat yaparak oynayan dolu.item ticareti,yasak olmasina ragmen,artarak suruyor karaborsada.kimse para ile karakter yapiliyor diye aglamiyor.
    D3de al sat bitmez.ama ah-rmahda ama baska sitelerde.
    Simdi oyuna donerim diyen arkadaslar da tas catlasin bir ladder suresini doldurmadan terk i diyar ederler.

Kardeşim pardon ama Metin2 den sonrasını okumadım.

• elbet gerçek parayla item satışı devam eder.ama ahda time sekmesine basıp 1d12h itemleri refreshleyerek bekleyip ucuzdan item almak kalkıcak.yapan gene yapsın gerçek parayla tradesinide blizzard bu haksızlığa ortak olmasın en azından.

+ metin2'dede parayla çar yapanlara insanlar tepkisini koyuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 22 Eylül 2013; 19:09:20 >
  • şuan var olan itemlerin bir değeri kalmayacak demiştik.+ olarak ladder sistemi geliyor.yani belli saatten sonra non ladder olucak(sıfırlanıcak desek daha doğru olur).bence mpleride zorlaştırırlar 3k ataklı one hand wand gene 3k+ ataklı azurewrath resmi vardı bir ara.onlarla çok kolay olur şuanki zorlukta olursa mp10.ve ''250 statlı 6 chcli vitalityli mempo'' böyle bi mempo yok şuan.
  • emin değilim yaw bende duydugumu söylüyorum.goldda para etmeyebilir kimsenin ah gidince öyle 3-5b gold ihtiyacı olacağını sanmam.değerli bi itemi gene değerli bi item vererek alıcaz sanırım.takas yoluyla yani.bence sen hazır rmah kapanmamışken çıkar elinden goldları falan.lakin sonra gene lazım olursa bana suç atmayasın :).iyi düşün iyi karar ver.
  • Forumun sagindan solundan okuduklarinizi yalan yanlis aktariyorsunuz...birinin mesajindan alinti yapiyorsun bari kendi fikrinmis gibi satma millete...girip icine ettiginiz konuda zaten buna deginildi.

• sakin ol çavuş kimsenin fikrini çalıp kimseye sattığım yok herkesin aklına gelen şeyler bunlar :) çoğu kişi laddere geçince emin ol itemlerin değeri düşücek.gold'unda değeri kalmıyacak.bunu ben kimseden duyupta söylemedim kendim öyle düşünüyorum.d2de ah yoktu kimse itemi goldla satmıyordu yani.item almak için item vermek lazımdı.duyupta söylediğim tek şey item lvl 70e çıkınca var olan itemlerin bi değeri kalmayacak olması.herkes bişeyler yapıyor konuların içine ediyor sen zaten birşey yapmıyorsun güzel güzel konuşuyorsun dimi :)

birşey yazıcaksan öyle boş saldırı yapma.adam gibi konu hakkında birşeyler yaz arayada biraz saldırı sıkıştır okuyalım.bak mod tepemizde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Sanırım bende bırakacağım ama güzel yeniliklerde geliyormuş,toplam paragon 800 falan olacakmış ve karakterlerin toplamı atıyorum 5 tane 100 paragon,500 paragon yapacak ve her karakterin leveli 500 olacakmış gibi gibi,tam bilgim yok ama.
    Burda şunu sorarım ama ulen aynı hayvan seviyesinde 800 paragonlu adam en dandik itemle bile 2500 inte falan ulaşır birde chc chd falan bunlarada puan verilebilecekmiş ozaman normal inferno mp10 seviyesini çerez gibi temizler gider şuan bile çok basit geliyor bana 800 paragonla 10 dakika sürmez bir run

ama ah kapanırsa bende bırakmayı düşünüyorum al sat yöntemi bulamazsam.Çünkü itemini yapan yapmış,millet 3 chcli mempo bulamazken adamda 250 statlı 6 chcli vitalityli mempo var tek başına iktidar basmış parayı almış

Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz, 5 tane paragon 100 birleşse taş çatlasın paragon 200 yapacak çünkü ex üzerinden değerlendirilecek, ayrıca hepsini sadece tek karaktere ekleyebiliyorsunuz, ayrıyetten lvl 70 itemler ve ladder geldikten sonra şimdiki itemler çöpten öte bir şey olmayacak.

• Kesinlikle oyun daha güzel olacak, burdaki kimse de eminim bırakmayacak oyunu...
  • d3 d2'nin devam oyunudur.d2de şu bu vardı dememin sebebi adamlar d2de ne varsa d3'e getiriyorlar hala diyorsunki ikisi çok farklı oyun.farklıydı ama bu farkı kaldıracaklar ortadan.sen birşey yazdın diye o şey doğru olacak değil.Zoruna gidiyor çünkü artık fırsatçılık yapamıyacaksın oyunda.Trade devam edicek diyosun ama sende çok iyi biliyorsun bu saatten sonra sadece emeğinle bi yere geliceksin fırsatçılıkla değil.Alışmışsındırda fırsatçılığa zor olucak senin için emekle bi yerlere gelmek.Benim koca diablo bölümünde kavga ettiğim bir sen varsın.Nedeninide çok iyi biliyorsun ETTİĞİN VE ŞUAN SİLİNMİŞ OLAN KÜFÜRLERİNDEN DOLAYI.macgdestor gelsinde şu yazdıklarına baksın.eğer harbiden dediği gibi adaletli yaklaşıyorsa herkese senin üstünde birşeyler denemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitirimAbi

d3 d2'nin devam oyunudur.d2de şu bu vardı dememin sebebi adamlar d2de ne varsa d3'e getiriyorlar hala diyorsunki ikisi çok farklı oyun.farklıydı ama bu farkı kaldıracaklar ortadan.sen birşey yazdın diye o şey doğru olacak değil.Zoruna gidiyor çünkü artık fırsatçılık yapamıyacaksın oyunda.Trade devam edicek diyosun ama sende çok iyi biliyorsun bu saatten sonra sadece emeğinle bi yere geliceksin fırsatçılıkla değil.Alışmışsındırda fırsatçılığa zor olucak senin için emekle bi yerlere gelmek.Benim koca diablo bölümünde kavga ettiğim bir sen varsın.Nedeninide çok iyi biliyorsun ETTİĞİN VE ŞUAN SİLİNMİŞ OLAN KÜFÜRLERİNDEN DOLAYI.macgdestor gelsinde şu yazdıklarına baksın.eğer harbiden dediği gibi adaletli yaklaşıyorsa herkese senin üstünde birşeyler denemesi lazım.

Engelle gitsin. Engelledim kafam rahat:) Diablo2 > D3

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.