Şimdi Ara

ah spy ah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar efendim spy dı at dı trojandünya nereye gitmekyeydi derken gariplikler her geçen gün artmakta. eskiden gül gibi virüs ya da benzeri şeyler bilgisayara girince şöyle bi silip geçer vericeği hasarı mertçe dile getirirdi. şimdi mertlik bozuldu o kadar virüs falan sildik şu 8 10 yıllık pc dünyamızda ama ben bunun kadar lanet bişeye rastlamadım vesselam. dicem o ki geçen gün media player ı çalıştırdım o anla birlikte media player imgesinin değiştiğini fark ettim bu ne demeye kalmadan ekrana o alaylı trajik içerikli sayfa yerleşiverdi bi güzel. neymiş bilgisayarımız tehlikedeymiş var ya neyse sabır. desktop da siyah ekran üzerine "WARNING YOU'RE IN DANGER!" yazısı sağ tuşu kullanamamak ve benzeri durumlar. spybot, ad-aware, antivir, stinger çare etmedi a lanet sayfa her açılışta karşımda. internetten de tarattım pc yi ama nafile. bu arada sygate firewall kullanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum hepimiz insanız birbirimize yardımcı olalım di mi. şimdiden teşekkür ederim efendim.

• Yahoo toolbar dene ,bide guvenli modu tabiki elinde ne tur antivirus varsa kur ve neti kapa bunları yaparken .Banada gecende ISTbar ve turevleri geldi surusune bereket allahtan mcafee var hep guncel baya derinden halletti ama
    geri kalan regedit icinde baska progralar ve netten cozumlerle cillop gib oldu tekrar.Kolay gelsin.
  • internet te olmadığın zaman yada adsl varsa interneti devre dışı bırakıp spyware doctor u dene istersen
  • Ya bu Istbar filan siliyoz ertesi gün yine bi sürü var.Bu işin daha garanti bi yolu yokmu, sürekli engelleyen filan.
  • aynı sorun bendede vardı messenger hizmeti adı altında karşıma çıkıyordu zone alarm kurduktan sonra hiç bi sorun kalmadı ne pro ne başkası free zone alarmdan bahsediyorum
  • guvenli kipte spy ware doctor u tavsiye ederim sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.