Arkadaşlar Bursa' da öğrenciyim. Kar yağıyor bugun doğalgazı kestiler. Gelen arkadaşa hemen ödicem kesme dedim dinlemedi cart dedi curt dedi kesti valla. Bursa' da gaz için depozit alıolar faturama yansıtmıştım taksitleyip. Şu an 3 üncü fatura ödenmedi die gazım kesildi. Ancak kesilince hemen gidip fatura merkezine yetırdım. Daha açılmadı . Ben ilk faturamı odedim diğerleri ni ödememe gerek varmı
Öğrencilik zor zanaat
Durmak yok,yola devam.
para yı odedım zaten kırıp açasım gelıo valla donuom
türk öğün çalış güven. işte böyle bi memlekette, böyle bir mantıkla yaşıyoruz. öğrencilik hayatının ne kadar zor olduğu bilindiği halde tölerans gösterilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: burgerking
Arkadaşlar Bursa' da öğrenciyim. Kar yağıyor bugun doğalgazı kestiler. Gelen arkadaşa hemen ödicem kesme dedim dinlemedi cart dedi curt dedi kesti valla. Bursa' da gaz için depozit alıolar faturama yansıtmıştım taksitleyip. Şu an 3 üncü fatura ödenmedi die gazım kesildi. Ancak kesilince hemen gidip fatura merkezine yetırdım. Daha açılmadı . Ben ilk faturamı odedim diğerleri ni ödememe gerek varmı
fatura merkezinden yatırdıysan bu akşam geçer sisteme, yarın belki açarlar olmadı öbür gün.
kırıp açarsan saatten gecen her gazın miktarının 3 katı faturalandırılıyor yani 10 lira gelecekse 30 lira olarak faturalandırılıyor