Şimdi Ara

ahci modda ssd e os yukleyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ahci modda ssd e işletim sistemi yukleyemiyorum ama tuhaftırki aynı dvd ile ahci modda hdd ye ayrıca ide modda hem ssd e hemde hdd ye sorunsuz işletim sistemi kurabiliyorum. 128gb corsair force gs marka ssd kullanıyorum. Ayrıca ide modda hdd ye işletim sistemi kurduktan sonra microsoft fix it kullanarak ahci ye geçebiliyorum ama aynısını ssd de yapamıyorum. ne yapmam lazım?

Teşekkür Ederim

• yardım edebilecek birileri var mı?
  • ssd nizin firmware guncellemesini yaptiniz mi? Bununla birlikte ssd nize secure erase yaptiniz mi yoksa windowsun kendi formatini mi kullandiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

ssd nizin firmware guncellemesini yaptiniz mi? Bununla birlikte ssd nize secure erase yaptiniz mi yoksa windowsun kendi formatini mi kullandiniz?

sadece windowsun kendi formatını yaptım. dediklerinizi nasıl yapabileceğimi anlatan bir makele linki verirseniz memnun olurum. teşekkürler.
  • Hocam onu forumda araman lazim. Birileri birseyler anlatmistir ama makale seklinde degildir. Uretici sitesine girersen zaten bulursun. Hem firmware guncellemesi olmasi lazim hemde varsa secure erase programlari bulunmasi lazim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac Os X Exfat HDD sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    M2 Ssd ye Windows Kuramıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.